Kolaps : Lani rođeno mnogo manje djece, razveo se svaki treći par
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kolaps : Lani rođeno mnogo manje djece, razveo se svaki treći par
imamo hrvatsku.......tko će napravit djecu kad muški sjede u šatorima,derneče i kampiraju.....treba bit sa ženskama i imat odnos.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Neoliberalni kapitalizam i emanicipacija pokušat će ovaj problem premostiti useljavanjem no postoji hebeni probljem :
Austrijanci u strahu: Čak 83 posto građana strepi od terorističkog napada
Tanjug | 22. 07. 2016 - 07:24h
U Austriji je, nakon stravičnih događaja u svetu, strah od terorizma veći nego ikada, pokazuju danas objavljeni rezultati rezultati Istraživanje instituta "Unique- Research".
http://www.blic.rs/vesti/svet/austrijanci-u-strahu-cak-83-posto-gradana-strepi-od-teroristickog-napada/8hnlw19
Austrijanci u strahu: Čak 83 posto građana strepi od terorističkog napada
Tanjug | 22. 07. 2016 - 07:24h
U Austriji je, nakon stravičnih događaja u svetu, strah od terorizma veći nego ikada, pokazuju danas objavljeni rezultati rezultati Istraživanje instituta "Unique- Research".
http://www.blic.rs/vesti/svet/austrijanci-u-strahu-cak-83-posto-gradana-strepi-od-teroristickog-napada/8hnlw19
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nek perecija nis ne brine,dok je nas kuratih hercegbosanaca
bit ce dice i bit ce Hrvata...
bit ce dice i bit ce Hrvata...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Znate koji je proble kod ovog premoščiwanja useljawanjem da bi se neoliberalni kapitalizam i emaničipačija održale ?
Pa problem je taj šta reaktiwni um razmišlja u istowjetnostima tj swe je jednako swemu drugome pa ako su Arapi tamnoputi onda su swi tamnoputi Arapi i teroristi pa kad widite tamnoputog u swojoj blizini upalit če vam se lampiča iako lik uopče nije musliman nego Indijac npr
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
Pa problem je taj šta reaktiwni um razmišlja u istowjetnostima tj swe je jednako swemu drugome pa ako su Arapi tamnoputi onda su swi tamnoputi Arapi i teroristi pa kad widite tamnoputog u swojoj blizini upalit če vam se lampiča iako lik uopče nije musliman nego Indijac npr
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
2014-04-11
RayMabus wrote:Sve možete pobjedit u tom neoliberalnom kapitalizmu i emanicpaciji osim jednoga : muškarca koji nedaje svoju spermu.
GAME OWER.
Evo Deda, tko ne volit trošit i to ono čega ima u izobilju!
Guest- Guest
Žene u emanicipaciji žele spermu a nje je malo na tržištu tj zakon ponude i potražnje .....puno žena koje bi dijete a malo likova kojima se da imati problem.Eva wrote:RayMabus wrote:Sve možete pobjedit u tom neoliberalnom kapitalizmu i emanicpaciji osim jednoga : muškarca koji nedaje svoju spermu.
GAME OWER.
Budite samohrane majke s jednim djetetom tj neka vam ih netko nareda svima pa se snalazite kako ćete toga uhvatit za muda da vam plača alimentaciju kad taj nema kune u đepu
2014-04-11
Sperma je postala tražena roba.
Ja jucer otiša do stana autom al samo do parkinga i odma mi kafić ima do te zgrade i unutra deset ženskih same piju .....cure od 20 godina.
Muških nigdje.
Nema sperme niđe.
Ja jucer otiša do stana autom al samo do parkinga i odma mi kafić ima do te zgrade i unutra deset ženskih same piju .....cure od 20 godina.
Muških nigdje.
Nema sperme niđe.
2014-04-11
kozojebi,dobro došli u hrvatsku i molimo vas ostanite ovdje,daćemo vam napuštene kuće i novac,samo ostanite......uskoro.....jako brzo.....baba manga...prorok
2015-07-28
Prvi đihadijski napad i društvo ulazi u rekativni um : svaki tamnoputi je Arap a svaki Arap je terorista = svaki tmanoputi je terorista.v_vlado wrote:kozojebi,dobro došli u hrvatsku i molimo vas ostanite ovdje,daćemo vam napuštene kuće i novac,samo ostanite......uskoro.....jako brzo.....baba manga...prorok
2014-04-11
griota brate.saljite to gore u hercegbosnu.napravit cemo odnji prave zene i Horvatice..RayMabus wrote: i unutra deset ženskih same piju .....cure od 20 godina.
Muških nigdje.
2015-10-28
A komedije jučer : ja otiša do stanowa ( blizu su mi ) i na kraj pameti mi bio taj kafić i ulazim ja u parking i gledam odma do zgrade kafić : same pičke ....njih pet sjede same i to na dva tri mjesta .....nema nigdje spermića.
Svi utekli.
Ha ha ha ha
Neće nitko da ih hebe.
Skužili su.
Svi utekli.
Ha ha ha ha
Neće nitko da ih hebe.
Skužili su.
2014-04-11
Nemam ja to šta slat : nit su moje nit me zanimaju.max123 wrote:griota brate.saljite to gore u hercegbosnu.napravit cemo odnji prave zene i Horvatice..RayMabus wrote: i unutra deset ženskih same piju .....cure od 20 godina.
Muških nigdje.
Šta se mene tiče mogu se i objesit. Njihova sudbina me uopće ne zanima.
Jedino šta mi je prošlo kroz glavu pošto mi balkon gleda na tu stranu da odem u stan skinem se do pasa upalim svijetlo i onda ispijam šampanjac i pustim neku muziku a one od dole da me gledaju pa razmišljaju : momak sam u stanu hmmmmmm
Volim vadit mast al me glupe pičke ne zanimaju niti malo.
2014-04-11
baš ste se dokazali.......ni u bosni nemorete kontrolirat,jedino znate zbrisat u njemačku ....max123 wrote:griota brate.saljite to gore u hercegbosnu.napravit cemo odnji prave zene i Horvatice..RayMabus wrote: i unutra deset ženskih same piju .....cure od 20 godina.
Muških nigdje.
2015-07-28
odose godine moj pajdo,a ti suva kurca.pa nemoras ih zenit boggajebo..RayMabus wrote:
2015-10-28
Ne zanimaju me te ženske u tom ni ostalim kafićima osim šta bi ih mogao prcat u mozak s balkona ( tu sam u stanu sam al me ne možeš imat ). Iša sam nešto do stanova al s autom samo do parkinga da nešto vidim i slucajno pogledam odma do u taj kafić : same ženske coiće njih po pet na par stolova ...prošlo mi kroz glavu a di su muški ovdje pa kad sam skužio situaciju nasmija se do suza.
Nema sperme.
Muški otišli na svoju stranu a ove u tmi kafićima čekaju oće li i tko doletit i to i ok al ono pola muških neće i onda ti ide njih dwi na jednog muškoga jer pola muških nije uopće zainteresirano wiše za njih i to.
Nema sperme.
Muški otišli na svoju stranu a ove u tmi kafićima čekaju oće li i tko doletit i to i ok al ono pola muških neće i onda ti ide njih dwi na jednog muškoga jer pola muških nije uopće zainteresirano wiše za njih i to.
Last edited by RayMabus on 22/7/2016, 12:18; edited 4 times in total
2014-04-11
stef,nista ti nebrini.naselili smo mi dvi rvacke od kanade do novog zelanda.i opet nas ima podosta na nasem kamenjaru a bogami i u agramu nas ne fali..da vam vadimo mast..ca bi reko ray..v_vlado wrote:
baš ste se dokazali.......ni u bosni nemorete kontrolirat,jedino znate zbrisat u njemačku ....
Last edited by max123 on 22/7/2016, 12:17; edited 2 times in total
2015-10-28
Pa ne želim ih ni hebat. Ne želim s njima kawu popit a kamo li šta drugo.max123 wrote:odose godine moj pajdo,a ti suva kurca.pa nemoras ih zenit boggajebo..RayMabus wrote:
2014-04-11
RayMabus wrote:Žene u emanicipaciji žele spermu a nje je malo na tržištu tj zakon ponude i potražnje .....puno žena koje bi dijete a malo likova kojima se da imati problem.Eva wrote:RayMabus wrote:Sve možete pobjedit u tom neoliberalnom kapitalizmu i emanicpaciji osim jednoga : muškarca koji nedaje svoju spermu.
GAME OWER.
Budite samohrane majke s jednim djetetom tj neka vam ih netko nareda svima pa se snalazite kako ćete toga uhvatit za muda da vam plača alimentaciju kad taj nema kune u đepu
Jel se ti to tješiš?
Guest- Guest
dobro ti to bogami izdrzis.al da je zdravo.i nije...RayMabus wrote:
Pa ne želim ih ni hebat. Ne želim s njima kawu popit a kamo li šta drugo.
2015-10-28
RayMabus wrote:Pa ne želim ih ni hebat. Ne želim s njima kawu popit a kamo li šta drugo.max123 wrote:odose godine moj pajdo,a ti suva kurca.pa nemoras ih zenit boggajebo..RayMabus wrote:
A šta mi je alternatiwa ? Napumpam je i onda me ona i društwo plus držawa zakonima maltretira jer su swi na njenoj strani. Pa nisam toliki debil jbte.max123 wrote:dobro ti to bogami izdrzis.al da je zdravo.i nije...RayMabus wrote:
Pa ne želim ih ni hebat. Ne želim s njima kawu popit a kamo li šta drugo.
Šta je najweča baza , kafič je uz čestu , ima ogroman pristupni parking , to se widi da one tamo sjede u čoporima i da ima ženskih i to ono neloših al nema muških.
Šta se dešawa ? Ima kafića i sto metra lijewo i desno i dole uz more i ono pola muških ne wata ženske i di god dođeš wiše žena tako da ono netko tko ih wata wiše mu ne igra to šta ih negdje ima jer ih ima swugdje okolo.
2014-04-11
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Lani rođeno čak dvije tisuće manje djece manje nego 2014.
» Crni rekord : Rođeno 900 djece manje u 2019
» U Hrvatskoj u 2020 rođeno manje od 36 tisuća djece
» Ha ha ha propala pronatalitetna politika : U prvih pola godine rođeno 352 djece manje
» Korona bejbe boom u Kini : Rođeno 15% manje djece u odnosu na prošlu godinu
» Crni rekord : Rođeno 900 djece manje u 2019
» U Hrvatskoj u 2020 rođeno manje od 36 tisuća djece
» Ha ha ha propala pronatalitetna politika : U prvih pola godine rođeno 352 djece manje
» Korona bejbe boom u Kini : Rođeno 15% manje djece u odnosu na prošlu godinu
Page 3 of 6