Erdogan skolarcima: Vraajte se iz Hrvatske!
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Erdogan skolarcima: Vraajte se iz Hrvatske!
Nije baš već jedna dobar dio naroda nacionalista i sekularista, tkz. republikanaca, ali oni su manjina tu nema sumnje možda 30-40% svi ostali su za Kalifat kakav godmarcellus wrote:erdogana u turskoj ne podržava samo mali dio prozapadnih intelektualaca, a oni su do sad već u zatovru ako nisu uskoro će biti
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
pa striček epikur misli da si zaljubljena u putina...Eva wrote:vuksadinare wrote:kaj ti ne volis putina?Eva wrote:Pa kaj ti to dokazuje? Zadrti vjerski fanatici koji u Redži vide isto kaj i Sjevernokoreanci u svom dragom vođi.
Ne, zakaj bih ga voljela?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tako je Karamarko imao podrsku vecine. U stranci totalnu u narodnu nadpolovicnu. Danas mu se ni grob ne zna. Sest mjeseci i mozak od dvije marke....
2014-04-14
marcellus wrote:erdogana u turskoj ne podržava samo mali dio prozapadnih intelektualaca, a oni su do sad već u zatovru ako nisu uskoro će biti
Ne podržavaju ga svi obrazovani.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:pa striček epikur misli da si zaljubljena u putina...Eva wrote:vuksadinare wrote:kaj ti ne volis putina?Eva wrote:Pa kaj ti to dokazuje? Zadrti vjerski fanatici koji u Redži vide isto kaj i Sjevernokoreanci u svom dragom vođi.
Od kud mu to, kad zna da sam u Jodicu.
Guest- Guest
...pa on misli cim si naklonjena rusiji automatski znaci i da volis putinaEva wrote:vuksadinare wrote:pa striček epikur misli da si zaljubljena u putina...Eva wrote:vuksadinare wrote:kaj ti ne volis putina?Eva wrote:Pa kaj ti to dokazuje? Zadrti vjerski fanatici koji u Redži vide isto kaj i Sjevernokoreanci u svom dragom vođi.
2015-09-08
asilovski wrote:Pa ako bude devastacije to možemo zahvaliti Merkelici koja provodi mjere štednje sikirom i valovima pakijavuksadinare wrote:....sljedeca je grcka...
Mali ima 17 godina i iz Afganistana je. Slučajno izgleda kao da ima 27 godina i govori pakistanskim narječjem.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...pa on misli cim si naklonjena rusiji automatski znaci i da volis putinaEva wrote:vuksadinare wrote:pa striček epikur misli da si zaljubljena u putina...Eva wrote:vuksadinare wrote:
kaj ti ne volis putina?
Kad već čitaš misli, daj mi reci kaj misli Jodica. Epikur mi nije napet.
Guest- Guest
govori Urdu da i iz Karaćija jeEva wrote:asilovski wrote:Pa ako bude devastacije to možemo zahvaliti Merkelici koja provodi mjere štednje sikirom i valovima pakijavuksadinare wrote:....sljedeca je grcka...
Mali ima 17 godina i iz Afganistana je. Slučajno izgleda kao da ima 27 godina i govori pakistanskim narječjem.
Kermit-
2014-04-17
moja procjena je da erdogana trenutno podržava 70-80% turaka
Kemalisti i nacionalisti ne mogu skupa, a ni skupa ne mogu parirati AKP. Kemalisti odavno vlasti nisu vidjeli i pitanje je hoće li je uopće više vidjeti. Oba tabora jedino što zajedno u nekom scenariju mogu je samo istjerati novi puč u budućnosti no to će vjerojatno i biti okidač za građanski rat. Kurdi su po defaultu svima problem i trn u oku.asilovski wrote:Nije baš već jedna dobar dio naroda nacionalista i sekularista, tkz. republikanaca, ali oni su manjina tu nema sumnje možda 30-40% svi ostali su za Kalifat kakav godmarcellus wrote:erdogana u turskoj ne podržava samo mali dio prozapadnih intelektualaca, a oni su do sad već u zatovru ako nisu uskoro će biti
Inače falsch demokraciju su i njemački Turci koji ne vole Erdogana podržali, tako da u zemlji tek se može zamisliti kako je nakon svega ovog...
Bolje da su šutjeli nego de facto dali podršku psetu.
Last edited by Fénix on Wed 20 Jul - 14:27; edited 1 time in total
Guest- Guest
Trebali bi ovi naših Cigić s Kozari boka otić kod Anđe na socijalu. Sam kažu da su iz Alepa pobjegli i da nemaju više od 15 godina.
Guest- Guest
marcellus wrote:moja procjena je da erdogana trenutno podržava 70-80% turaka
i 100% Kurda koji bi ga rado natakli na kolac. Inšalah
Guest- Guest
zaboravio si kurde i alavite tamo ih je par desetrka milijunamarcellus wrote:moja procjena je da erdogana trenutno podržava 70-80% turaka
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:zaboravio si kurde i alavite tamo ih je par desetrka milijunamarcellus wrote:moja procjena je da erdogana trenutno podržava 70-80% turaka
kurde ovaj tamani ko zecove ali to što je genocidni smrad nije smetalo dok je bio sekularni nato genocidni smrad
Misliš alEvite? Oni će tek dobiti posebnu porciju, a već su psetovi pupići prije 3-4 dana izvršili napade na njihove kvartove i naselja.asilovski wrote:zaboravio si kurde i alavite tamo ih je par desetrka milijunamarcellus wrote:moja procjena je da erdogana trenutno podržava 70-80% turaka
Guest- Guest
Tu se zaboravlja da je prije puča erdogan zvao iz sirije svoje đihadije tako da su na ulicama bili i oni što su i potvrdile snimke tako da osim što je sve ovo jako jako sumnjivo ta brojnost više govori o organiziranosti nego ičemu drugome, ali kako god ako se povadi sa amerima, a kako stoji to ide barem djelomično, to će biti dobro za sve, jer će se otkriti puno više nego kad je bio miljenik nato kurčadije
Kermit-
2014-04-17
gdje je Jalnuš Bugajski nakon ovoga on će i dalje nastaviti pisati o ruskoj invaziji estonije, Gootlanda, Norveške
Kermit-
2014-04-17
Jodica?....on ti je sad u điru kako da krkne janjece tripice u joze na klisuEva wrote:vuksadinare wrote:...pa on misli cim si naklonjena rusiji automatski znaci i da volis putinaEva wrote:vuksadinare wrote:pa striček epikur misli da si zaljubljena u putina...Eva wrote:
Kad već čitaš misli, daj mi reci kaj misli Jodica. Epikur mi nije napet.
2015-09-08
asilovski wrote:Tu se zaboravlja da je prije puča erdogan zvao iz sirije svoje đihadije tako da su na ulicama bili i oni što su i potvrdile snimke tako da osim što je sve ovo jako jako sumnjivo ta brojnost više govori o organiziranosti nego ičemu drugome, ali kako god ako se povadi sa amerima, a kako stoji to ide barem djelomično, to će biti dobro za sve, jer će se otkriti puno više nego kad je bio miljenik nato kurčadije
Najebali su samo ovi klinci koje su zarobili i na kojima se džihadisti iživljavaju.
Guest- Guest
asilovski wrote:gdje je Jalnuš Bugajski nakon ovoga on će i dalje nastaviti pisati o ruskoj invaziji estonije, Gootlanda, Norveške
Vjerojatno u Litvi, jer tam mu je i cura otputovala. Romatična dva dana Baltika.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Ugledna arhitektica odlazi iz Hrvatske: "Prokockali smo šansu od Hrvatske učiniti pristojnu zemlju"
» Milović: Zašto je veleposlanik Hrvatske Ivan Sabolić uvrijedio HVO i priznao agresiju Hrvatske na BiH?
» Grabar-Kitarović: ‘Snažnije povezivanje hrvatske države s Hrvatima izvan Hrvatske jedna je od ključnih zadaća’
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Ugledna arhitektica odlazi iz Hrvatske: "Prokockali smo šansu od Hrvatske učiniti pristojnu zemlju"
» Milović: Zašto je veleposlanik Hrvatske Ivan Sabolić uvrijedio HVO i priznao agresiju Hrvatske na BiH?
» Grabar-Kitarović: ‘Snažnije povezivanje hrvatske države s Hrvatima izvan Hrvatske jedna je od ključnih zadaća’
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
Page 3 of 4