Obalna straža spasila više od 2.500 migranata kod Libije
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Obalna straža spasila više od 2.500 migranata kod Libije
Srna | 19. 07. 2016 - 18:48h
Italijanska obalska straža saopštila je danas da je spasila više od 2.500 migranata sa pretrpanih čamaca u blizini obale Libije, kao i da je pronašla jedan leš.
http://www.blic.rs/vesti/svet/obalska-straza-spasila-vise-od-2500-migranata-kod-libije/5xb21tg
Italijanska obalska straža saopštila je danas da je spasila više od 2.500 migranata sa pretrpanih čamaca u blizini obale Libije, kao i da je pronašla jedan leš.
http://www.blic.rs/vesti/svet/obalska-straza-spasila-vise-od-2500-migranata-kod-libije/5xb21tg
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Obalna straža spasila više od 2.500 migranata kod Libije
ishod masovne imigracije će biti građanski ratu u Europi za 50ak godina
Guest- Guest
Jesu li već u libijskim teritorijalnim vodama ili patroliraju po rubu?
2014-04-15
Ovako je bolje.deda hipster wrote:ishod masovne imigracije će biti građanski ratu u Europi za 5 godina
2014-04-11
točnoRayMabus wrote:Ovako je bolje.deda hipster wrote:ishod masovne imigracije će biti građanski ratu u Europi za 5 godina
Guest- Guest
za 50godina neće niti biti građanskog rata, biti će samo šerijat.. europljani imaju max 10-15godina lufta, nakon toga ovi su većina
Guest- Guest
nema dovoljno imigranata u EU da bi za 5 dogina do toga došlo, kad dođu na nekih 30% onda će biti većih pomaka u sukobimapreko_vode_do_slobode wrote:točnoRayMabus wrote:Ovako je bolje.deda hipster wrote:ishod masovne imigracije će biti građanski ratu u Europi za 5 godina
Guest- Guest
deda hipster wrote:nema dovoljno imigranata u EU da bi za 5 dogina do toga došlo, kad dođu na nekih 30% onda će biti većih pomaka u sukobimapreko_vode_do_slobode wrote:točnoRayMabus wrote:Ovako je bolje.deda hipster wrote:ishod masovne imigracije će biti građanski ratu u Europi za 5 godina
srba je u RH bilo 11% pa smo 4 godine pišali krv sa njima..
muslimana netreba biti 30-50%, dovoljno ih je da ih bude 10-20%, + imaju mlađu populaciju, i mogu biti koncetrirani u određenim regijama itd.. tako da mogu uzeti dio teritorija u francuskoj itd
Guest- Guest
Ima ih sasvim dovoljno za ono šta treba kad Švabe zatvore granicu a ove Arape i ostale kurz izbace pa onda zaboravi Švabiju i sve poviše i ostaje ti : Balkan , Italija , Španjolska i Francuska pa zbrajaj : ovi šta tamo vec žive , ovi šta dolaze i doci ce u međuvremenu plus ovi šta ih Švabe izbace plus još ISIL šalje svoje prekaljene borce i vojne stratege na taj prostor.deda hipster wrote:nema dovoljno imigranata u EU da bi za 5 dogina do toga došlo, kad dođu na nekih 30% onda će biti većih pomaka u sukobimapreko_vode_do_slobode wrote:točnoRayMabus wrote:Ovako je bolje.deda hipster wrote:ishod masovne imigracije će biti građanski ratu u Europi za 5 godina
Radiš grešku jer gledaš 30 posto na cijelom teritoriju Evrope tj svo stanovništvo a istina je druga.
2014-04-11
Fuj. Imaju C i D kategoriju?RayMabus wrote:Srna | 19. 07. 2016 - 18:48h
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Srbi su imali oružje i vojsku, imigranti to nemaju, uspoređuješ kruške s jabukamapreko_vode_do_slobode wrote:srba je u RH bilo 11% pa smo 4 godine pišali krv sa njima..deda hipster wrote:nema dovoljno imigranata u EU da bi za 5 dogina do toga došlo, kad dođu na nekih 30% onda će biti većih pomaka u sukobimapreko_vode_do_slobode wrote:točnoRayMabus wrote:Ovako je bolje.deda hipster wrote:ishod masovne imigracije će biti građanski ratu u Europi za 5 godina
muslimana netreba biti 30-50%, dovoljno ih je da ih bude 10-20%, + imaju mlađu populaciju, i mogu biti koncetrirani u određenim regijama itd.. tako da mogu uzeti dio teritorija u francuskoj itd
Guest- Guest
Srbi su barem pokazivali lice i rekli "Hej,mi smo tu!"deda hipster wrote:Srbi su imali oružje i vojsku, imigranti to nemaju, uspoređuješ kruške s jabukamapreko_vode_do_slobode wrote:srba je u RH bilo 11% pa smo 4 godine pišali krv sa njima..deda hipster wrote:nema dovoljno imigranata u EU da bi za 5 dogina do toga došlo, kad dođu na nekih 30% onda će biti većih pomaka u sukobimapreko_vode_do_slobode wrote:točnoRayMabus wrote:
Ovako je bolje.
Tako da si bio na čistu da je recimo selo Medak srpsko i da onda nemaš tamo šta tražit.
Islamisti ne prave konkretne granice. Oni su tu,tamo,ondje iza...
Sasvim drugačija taktika.
Srbe poraziš,ili oni poraze tebe i onda ste mirni.
Ove poraziš,ali ti samo misliš da si ih porazio.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa dobro.. U čemu je bed?preko_vode_do_slobode wrote:za 50godina neće niti biti građanskog rata, biti će samo šerijat.. europljani imaju max 10-15godina lufta, nakon toga ovi su većina
I mi smo pomogli u svrgavanju diktatora Gadafija a i Sadama. Pa sad neka se malo napušimo curca i mi. Ako ne odmah a ono malo kasnije svakako.
nema to veze sa srušenim diktatorima nego sa eksponencijalnim rastom stanovništva, u tim zemljama Afrike i Bliskog Istoka stanovništvo se udvostruči svakih 35 godina, pa se zato prelijeva i na Europu, imaju previše djece a premalo zemlje i premalo industrije da bi mogli poduprjeti takav rast populacije, zamisli da svakih 35 godina moraš proizvoditi duplo višeprovocator wrote:Pa dobro.. U čemu je bed?preko_vode_do_slobode wrote:za 50godina neće niti biti građanskog rata, biti će samo šerijat.. europljani imaju max 10-15godina lufta, nakon toga ovi su većina
I mi smo pomogli u svrgavanju diktatora Gadafija a i Sadama. Pa sad neka se malo napušimo curca i mi. Ako ne odmah a ono malo kasnije svakako.
Guest- Guest
provocator wrote:Pa dobro.. U čemu je bed?preko_vode_do_slobode wrote:za 50godina neće niti biti građanskog rata, biti će samo šerijat.. europljani imaju max 10-15godina lufta, nakon toga ovi su većina
dobro ako je tebi napeto primiti sjekirom uglavu, ti odmah idući put stavi sebe i svoje dijete ispred nekog afganistanca, i kaži mu "ej sori afganistanac francuzi sa kojima ja nema veze su razrušili libiju sa kojom ti nemaš veze aj ti nas zakolji za utjehu".. slobodno ti ponudi sebe i svoju obitelj i djecu za žrtvu Karlu Marksu
ja za razliku od tebe iman nagone za preživljavanjem pa je moja filozofija bolje da ja potaracam njih nego oni mene, a ti se slobodno žrtvuj , tako da ovi drugi put u nemoraju nasumično ubijati ljude, odmah se ponudi.. tako se rješavamo marksisitčkih degenerika unutar našeg plemena i usput lociramo ove extremiste, dvi muve jednim udarcem
Last edited by preko_vode_do_slobode on 20/7/2016, 00:12; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nagoni za preživljavanjem i jesu problem jer zbog tih istih nagona nitko neide ubiti nekog političara koji zagovara trpčinu jer misli šta će mi to završit ću u zatvoru , koji će mi to k ?
No kad u ovu jednažbu staviš da je alternativa Zulu pleme ti skida skalp onda se vaga ipak okrene na : preživljavanje.
No kad u ovu jednažbu staviš da je alternativa Zulu pleme ti skida skalp onda se vaga ipak okrene na : preživljavanje.
2014-04-11
i političari i udruge su na listi.. na vrhu listeRayMabus wrote:Nagoni za preživljavanjem i jesu problem jer zbog tih istih nagona nitko neide ubiti nekog političara koji zagovara trpčinu jer misli šta će mi to završit ću u zatvoru , koji će mi to k ?
Guest- Guest
tko želi sačuvati glavu nek počne učit
Sharia law for the non-muslim
https://www.politicalislam.com/wp-content/uploads/2014/09/PDF-Look-Inside/Sharia_Non-Muslim_look_inside.pdf
Guest- Guest
Ma kakvi... pa zašto onda u Iraku i Libiji nije bilo radikalnih islamista poput iSIl-ovaca.deda hipster wrote:
nema to veze sa srušenim diktatorima nego sa eksponencijalnim rastom stanovništva, u tim zemljama Afrike i Bliskog Istoka stanovništvo se udvostruči svakih 35 godina, pa se zato prelijeva i na Europu, imaju previše djece a premalo zemlje i premalo industrije da bi mogli poduprjeti takav rast populacije, zamisli da svakih 35 godina moraš proizvoditi duplo više
I zašto za vrijeme Gadafija nisu izbjeglice iz Afrike u ovolikom broj (na tisuće dnevno) hrlili u Europu?
Zašto Američke i općenito zapadne kompanije ne ostavljaju dovoljno novca od resursa koje od tamo crpe za pristojne plaće, obrazovanje i razvoj umjesto da financiraju korumpirane Vlade a narod skapava od gladi dok kompanije izvlače enormne profite.
Pa nekada su i na ovim prostorima ljudi imali pun kufer djece a većinom su bili neobrazovani i siromašni.
I reci stručnjak, zašto su prvo izbombardirali cjevovode koji su bili namjenjeni za crpljenje vode iz dubine pustinje, ha?
Jesi znao da je Gadafi 23 godine bušio pustinju i već je počeo crpiti vodu a trebalo mu je još gdodinu ili dvije pa da tom vodom počne navodnjavati pustinju. Znao si ti moj curac.
Tijekom bombradiranja to je bilo prvo što su uništili.
Govorim stalno, ne laprdajte bez veze, uključite mozak i ne nasjedajte na propagandu mainstream medija. Proučite materiju... Osim moćnih i kontroliranih medija postoje i oni koji to nisu... Samo si treba dati truda i naći ih a oni su svuda oko nas. Nemojte umrijeti glupi i neinformirani.
ti si mentalno bolestan kao i većina europljana
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Talijanska obalna straža spasila preko 5600 migranata u Sredozemlju
» Italijanska obalna straža spasila 4.000 izbjeglica u jednom danu
» Talijanska obalna straža u samo nekoliko sati spasila gotovo 1300 imigranata
» Grčka obalna straža u Egejskom moru zaustavila stotine migranata
» Više od 1550 migranata spašeno je danas u moru kod Libije
» Italijanska obalna straža spasila 4.000 izbjeglica u jednom danu
» Talijanska obalna straža u samo nekoliko sati spasila gotovo 1300 imigranata