Sarajevska Ilidža postala Kuvajt City
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Sarajevska Ilidža postala Kuvajt City
neki ce i prodat..no koliko vidim arape bas ne zanimaju pustopoljine vec gradovi....i poljoprivredna zemljista....tu bi im kod nas zanimljiviji bili slavonija...zagreb,gradovi na moru....sto ce u pustopoljinama like,zagore ili gorskog kotara....pa i nisu ni oni bas tako ludi....provocator wrote:Pa daj budi pametan. Ljudi će za velike pare prodat zemlju i crnom vragu. Arapi imaju para i mogu nadmašiti svaku ponudu. I kaj ti misliš da će ljudi radije živjeti u siromaštvu, pohdit socijalne dućane, javne kuhinje i živjeti od socijale a mogu se oparit sam tak.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..no prvo mislim da oni nece bas kod nas navaliti zbog-birokracije...znaju oni sve..bolje im je imat posla i sa samim šejtanom nego s nasom birokracijom...
2015-09-08
Ti si fakat hlebinec... pa oni u sred pustinje naprave grad a di neće ovdje gdje im je sve blizu i pod nosom. Eno ti onog nekakvog emira kaj u pustinji odlučio izgraditi grad koji će koštati 22 milijarde dolara!!!vuksadinare wrote:neki ce i prodat..no koliko vidim arape bas ne zanimaju pustopoljine vec gradovi....i poljoprivredna zemljista....tu bi im kod nas zanimljiviji bili slavonija...zagreb,gradovi na moru....sto ce u pustopoljinama like,zagore ili gorskog kotara....pa i nisu ni oni bas tako ludi....provocator wrote:Pa daj budi pametan. Ljudi će za velike pare prodat zemlju i crnom vragu. Arapi imaju para i mogu nadmašiti svaku ponudu. I kaj ti misliš da će ljudi radije živjeti u siromaštvu, pohdit socijalne dućane, javne kuhinje i živjeti od socijale a mogu se oparit sam tak.
...tamo nema birokracije...ovdje sam da otvoris prcvarnicu treba ti 500 dozvola...i tonu zivaca....da su mislili vec bi nesto i kupovali kao po srbiji,bosni i kosovu...a to vec rade nekoliko godina..a ovdje nisu otvorili ni cevabđinicu....ne znam jesu li uopce vlasnici ikojeg hotela...ili zemljista...provocator wrote:Ti si fakat hlebinec... pa oni u sred pustinje naprave grad a di neće ovdje gdje im je sve blizu i pod nosom. Eno ti onog nekakvog emira kaj u pustinji odlučio izgraditi grad koji će koštati 22 milijarde dolara!!!vuksadinare wrote:neki ce i prodat..no koliko vidim arape bas ne zanimaju pustopoljine vec gradovi....i poljoprivredna zemljista....tu bi im kod nas zanimljiviji bili slavonija...zagreb,gradovi na moru....sto ce u pustopoljinama like,zagore ili gorskog kotara....pa i nisu ni oni bas tako ludi....provocator wrote:Pa daj budi pametan. Ljudi će za velike pare prodat zemlju i crnom vragu. Arapi imaju para i mogu nadmašiti svaku ponudu. I kaj ti misliš da će ljudi radije živjeti u siromaštvu, pohdit socijalne dućane, javne kuhinje i živjeti od socijale a mogu se oparit sam tak.
2015-09-08
..je sad sam se sjetio..prije tri godine jedan seik iz kuvajta .....je htio kupiti neki hotel u dubrovniku pa je odustao....razlog..previse vremena se trosi na birokraciju..pa su odustali i od terminala u bakru..ma znaju oni sve ne boj se...nece oni kod nas...
2015-09-08
Ah da... Blažena birokracija. Time ćemo spriječiti najezdu arapa.
A da ti odeš i kupiš si staklo, bojice i kist?
jebote ti fakat vjerujes da ce ovi nahrupit u hrvatsku...i islamizirat je...eto ja uopce ne strahujem....mozda vise kakve bombe nego da ce ovi islamizirat jrvatskuprovocator wrote:Ah da... Blažena birokracija. Time ćemo spriječiti najezdu arapa.
2015-09-08
A da, ti se bojiš da se još koji starac ne vrati u Đevrske.vuksadinare wrote:jebote ti fakat vjerujes da ce ovi nahrupit u hrvatsku...i islamizirat je...eto ja uopce ne strahujem....mozda vise kakve bombe nego da ce ovi islamizirat jrvatskuprovocator wrote:Ah da... Blažena birokracija. Time ćemo spriječiti najezdu arapa.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
niti to...pa jebote ja kupujem janjce od srbina povratnika...takvi ne rade problem ali oni mladi da..koji dodju na dva tjedna paradirajuci u majicama svakakvih natpisa..pa tim starcima naprave probleme...jastreb wrote:A da, ti se bojiš da se još koji starac ne vrati u Đevrske.vuksadinare wrote:jebote ti fakat vjerujes da ce ovi nahrupit u hrvatsku...i islamizirat je...eto ja uopce ne strahujem....mozda vise kakve bombe nego da ce ovi islamizirat jrvatskuprovocator wrote:Ah da... Blažena birokracija. Time ćemo spriječiti najezdu arapa.
2015-09-08
Nije poanta u nahrupljivanju i islamizaciji čitave države. Bit će dosta, pa i previše, da ti se u državi stvore enklave gdje ćeš morati paziti kako ti je žena odjevena i gdje ćeš s retrovizora morati skidati krunicu dok je ne prođeš, a bogme buš morao paziti da ne zasviraš ili zapjevaš glasno jer to nije u redu i uznemirava ljude druge vjere. Mogao bi ti uletit neki bradati lik pa na arapskom objasnit kako to neće tolerirati i još buš sretan što si prošao samo s usmenom opomenom.vuksadinare wrote:jebote ti fakat vjerujes da ce ovi nahrupit u hrvatsku...i islamizirat je...eto ja uopce ne strahujem....mozda vise kakve bombe nego da ce ovi islamizirat jrvatskuprovocator wrote:Ah da... Blažena birokracija. Time ćemo spriječiti najezdu arapa.
Glupi Srbi.
A još do jučer su pojali:
Nije kuća na prodaju
Ni kuća ni okolina
Ta se kuća ne prodaje
To je moja đedovina.
A još do jučer su pojali:
Nije kuća na prodaju
Ni kuća ni okolina
Ta se kuća ne prodaje
To je moja đedovina.
2014-04-22
prodajom zemlje , dobro su bivse sarajlije srbi naguzili bosnjake koji ce postati robovi arapskim sheicima
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Umjesto Ilidža sad bi se trebali zvati Alidža.
2014-04-22
Sad vidite koji je manga Tito bio.
Taj je odmah zabranio islamske sudove, pa zabranio feredže, pa dokinuo islamske škole... I muslići iz BiH ga vole do jaja.
I danas bi ovi arapi mogli dolaziti i ulagati pare ali oni bi bili ti koji bi se morali prilagoditi ovdašnjem puku a ne ovi njima.
Jer kad bi njima, mislim na BiH muslimane, Tito rekao: Što je zivot bez meraka? Što je Bosna bez sevdaha?
Ruke lete u zrak a raja kliče Titu.
Taj je odmah zabranio islamske sudove, pa zabranio feredže, pa dokinuo islamske škole... I muslići iz BiH ga vole do jaja.
I danas bi ovi arapi mogli dolaziti i ulagati pare ali oni bi bili ti koji bi se morali prilagoditi ovdašnjem puku a ne ovi njima.
Jer kad bi njima, mislim na BiH muslimane, Tito rekao: Što je zivot bez meraka? Što je Bosna bez sevdaha?
Ruke lete u zrak a raja kliče Titu.
Placala Saudijska da Muslimani uvek budu u pravu i zrtve, pa sada ubiru plodove, prazne alatku po sirotinji.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
....kao prvo ta prica se ne vuce od danas..vec jos od rata...kad su dolazili strani muđahidi...konstantno doseljavanje arapa u sarajevo i bosnu traje od 1993 godine...i arapske zemlje to financiraju vec 20-tak godina...
2015-09-08
Bosanci su inače poznati kao čvrst karakter
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Bosanci su inače poznati kao čvrst karakter
Jbg ljudi navikli da ih guze muslimani, sad su arapi u trendu.
catabbath-
2015-08-22
asilovski wrote:Bosanci su inače poznati kao čvrst karakter
Pa oni koji nisu poklekli i prihvaitli islam, jesu. Jer su stoljećima živjeli pod okupacijom, ali se nisu dali pokorit i islamizirat.
Guest- Guest
umjesto na golfa dvice
na kamile će da padaju pice
umjesto na dernek u ali pašinoudba wrote:umjesto na golfa dvice
ici ce se na klanjanje u ali babino
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ilidža: Migranti ubili 36-godišnjaka iz Hadžića
» ISIL financiraju KSA, Katar i Kuvajt
» Kuvajt uspostavlja liniju sa Sarajevom
» Kuvajt: Nije u redu da primamo ljude(izbjeglice) drugačije od nas
» Aleksandar Vučić: “U Dejtonu smo izgubili sarajevska naselja, Ilidžu, Rajlovac, Vozuću…”
» ISIL financiraju KSA, Katar i Kuvajt
» Kuvajt uspostavlja liniju sa Sarajevom
» Kuvajt: Nije u redu da primamo ljude(izbjeglice) drugačije od nas
» Aleksandar Vučić: “U Dejtonu smo izgubili sarajevska naselja, Ilidžu, Rajlovac, Vozuću…”
Page 2 of 3