Milanović rekorder po trošenju u državnoj Villi Costabella:Spiskao oko 300.000 kuna
Page 1 of 1
Milanović rekorder po trošenju u državnoj Villi Costabella:Spiskao oko 300.000 kuna
http://www.index.hr/vijesti/clanak/milanovic-rekorder-po-trosenju-u-drzavnoj-villi-costabella-spiskao-oko-300000-kuna/907201.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Milanović rekorder po trošenju u državnoj Villi Costabella:Spiskao oko 300.000 kuna
..kakvi paraziti nevjerojatno....je pa jebes onog tko ne zdere jastoga ispod 6000 kuna...
2015-09-08
Re: Milanović rekorder po trošenju u državnoj Villi Costabella:Spiskao oko 300.000 kuna
ono kao da su michael jordan ili tyson ali s nasim novcima ne svojim
2015-09-08
to premijer pod otkazom, skupa sa obitelji, zdrobi u samo 3 mjeseca....i još k tome na godišnjem
Guest- Guest
svejedno....imas placu trosi..nije im mala...a ne da drzavna blagajna bude bankomat kako se kome digne...e necu svoje imam drzavnu kasu..ko mi sta moze..dok tako bude bit cemo u govnima..jos besplatno ljetuju i nije im dosta nego moraju nasu lovu trositi na bakanalije zene,ljubavnice,kurve...definitivno oni nam se rugaju...
2015-09-08
kad je Tuđman s obitelji u toj vili tajno boravio (a kasnije se saznalo), nitko nije skakao...a sigurno je sam sve plaćao, mo'š mislit
Guest- Guest
....nije placao...ja sam naglasio u mnozini paraziti..ako si pomno citala...svi su oni trosili...a nikako da se pojavi onaj tko nece trositi i lazno pozivati na 'moral i odricanje'Noor wrote:kad je Tuđman s obitelji u toj vili tajno boravio (a kasnije se saznalo), nitko nije skakao...a sigurno je sam sve plaćao, mo'š mislit
2015-09-08
Similar topics
» Novi Plenkijev adut u Saboru rekorder je u trosenju novca na zderanje
» SDP-ov parazit u Saboru u par mjeseci spiskao 67.000 kuna
» Zagreb na Vrdoljakova Generala spiskao 1,8 milijuna naših kuna, MORH mulja
» Drzavna revizija pitala Cacica na sto je spiskao pola milijuna kuna a on odgovorio:'Ma to si mamu pitajte'
» Žinić 26 godina živi u državnoj kući. Najam plaćao 100 kuna, od 2008. ne plaća ništa
» SDP-ov parazit u Saboru u par mjeseci spiskao 67.000 kuna
» Zagreb na Vrdoljakova Generala spiskao 1,8 milijuna naših kuna, MORH mulja
» Drzavna revizija pitala Cacica na sto je spiskao pola milijuna kuna a on odgovorio:'Ma to si mamu pitajte'
» Žinić 26 godina živi u državnoj kući. Najam plaćao 100 kuna, od 2008. ne plaća ništa
Page 1 of 1