Erdogan: Smrtna kazna? A što, da tih 9.000 ljudi držim još godinama u zatvoru i hranim ih?'
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Erdogan: Smrtna kazna? A što, da tih 9.000 ljudi držim još godinama u zatvoru i hranim ih?'
Znači nitko od putnika nije bio naoružan pa da mu spraši metak u čelo?
Guest- Guest
Re: Erdogan: Smrtna kazna? A što, da tih 9.000 ljudi držim još godinama u zatvoru i hranim ih?'
vuksadinare wrote:...aj sta si sad zapela...covjek se osjeca kao osman ko smo mi da mu to branimo....nisu svi hrvati koji se predstavljaju hrvatskih korijena..Noor wrote:vuksadinare wrote:..erdogan citira sve ono sto su govorile osmanlije kad su krenuli u pohod siriti osmansko carstvoNoor wrote:vuksadinare wrote:
fura se na osmanlije...
je, wanna be
i što to dokazuje? da je osmanske loze?
ma daj...
zapela sam jer si napisao neistinu i dalje je braniš...
Guest- Guest
Ma čije to? Psihopata? Ovako utopit te klince pa im sada glave poskidat...jado jadni ako to napravi. Iako mislim da će za obične vojnike uslijediti masovna abolicija a on će porješavati glavešine koji mu smetaju. Ako ove kikiće kaj ih ponižavaju po logoru skrati za glavu onda imamo potpunu dijagnozu.vuksadinare wrote:...erdogan mi cak i nije mrzak...koristi sve slabosti protivnika...a ima i neko postovanje
Brain32-
2014-04-15
ok..erdogan nije osmanlija vec gruzijac....no to ne mjenja nista u njegovim pogledima da ej veci osmanlija od osmanlijaNoor wrote:vuksadinare wrote:...aj sta si sad zapela...covjek se osjeca kao osman ko smo mi da mu to branimo....nisu svi hrvati koji se predstavljaju hrvatskih korijena..Noor wrote:vuksadinare wrote:..erdogan citira sve ono sto su govorile osmanlije kad su krenuli u pohod siriti osmansko carstvoNoor wrote:
je, wanna be
ma daj...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:ok..erdogan nije osmanlija vec gruzijac....no to ne mjenja nista u njegovim pogledima da ej veci osmanlija od osmanlijaNoor wrote:vuksadinare wrote:...aj sta si sad zapela...covjek se osjeca kao osman ko smo mi da mu to branimo....nisu svi hrvati koji se predstavljaju hrvatskih korijena..Noor wrote:vuksadinare wrote:
..erdogan citira sve ono sto su govorile osmanlije kad su krenuli u pohod siriti osmansko carstvo
ma daj...
e tako je. to ti je slično ko i s handžarbegom.
Guest- Guest
....psihopata je....ali to je njegov nacin da se odrzi na vlasti....a nitko mu nista ne moze....nije jedini takav vladar u svijetu kako danas tako i u proslosti....vlast je vlast..branis je najbolje sto znas....poslije zbrajas racunBrain32 wrote:Ma čije to? Psihopata? Ovako utopit te klince pa im sada glave poskidat...jado jadni ako to napravi. Iako mislim da će za obične vojnike uslijediti masovna abolicija a on će porješavati glavešine koji mu smetaju. Ako ove kikiće kaj ih ponižavaju po logoru skrati za glavu onda imamo potpunu dijagnozu.vuksadinare wrote:...erdogan mi cak i nije mrzak...koristi sve slabosti protivnika...a ima i neko postovanje
2015-09-08
...hase je jedan...Noor wrote:vuksadinare wrote:ok..erdogan nije osmanlija vec gruzijac....no to ne mjenja nista u njegovim pogledima da ej veci osmanlija od osmanlijaNoor wrote:vuksadinare wrote:...aj sta si sad zapela...covjek se osjeca kao osman ko smo mi da mu to branimo....nisu svi hrvati koji se predstavljaju hrvatskih korijena..Noor wrote:
ma daj...
2015-09-08
vuksadinare wrote:...hase je bijedan...Noor wrote:vuksadinare wrote:ok..erdogan nije osmanlija vec gruzijac....no to ne mjenja nista u njegovim pogledima da ej veci osmanlija od osmanlijaNoor wrote:vuksadinare wrote:
...aj sta si sad zapela...covjek se osjeca kao osman ko smo mi da mu to branimo....nisu svi hrvati koji se predstavljaju hrvatskih korijena..
slažem se
Guest- Guest
ne slazem se...Noor wrote:vuksadinare wrote:...hase je bijedan...Noor wrote:vuksadinare wrote:ok..erdogan nije osmanlija vec gruzijac....no to ne mjenja nista u njegovim pogledima da ej veci osmanlija od osmanlijaNoor wrote:
slažem se
2015-09-08
ajde ajde nije turčin glup
evo gdje je sekularizam doveo europu
Noor wrote:vuksadinare wrote:...hase je bijedan...Noor wrote:vuksadinare wrote:ok..erdogan nije osmanlija vec gruzijac....no to ne mjenja nista u njegovim pogledima da ej veci osmanlija od osmanlijaNoor wrote:
slažem se
Hase je pičkica kao i njegov alah.
Guest- Guest
ISTANBUL - Turske bezbednosne snage pod kontrolom predsednika Redžepa Tajipa Erdogana privele su 103 generala i admirala posle neuspelog puča. Najviši čin među uhapšenim oficirima ima armijski general Adem Huduti, inače rođen na Kosovu.
NE PROPUSTITE...
Guest- Guest
marcellus wrote:ajde ajde nije turčin glup
to o čemu pričaš je kvazisekularizam
Guest- Guest
marcellus wrote:ajde ajde nije turčin glup
Si kupil granituru crne posteljine da zamotaš ženu i kćer, ili tek krećeš u dućan?
Guest- Guest
hase nije pickica...do posljednjeg daha je u banja luci branio transparentEva wrote:Noor wrote:vuksadinare wrote:...hase je bijedan...Noor wrote:vuksadinare wrote:
ok..erdogan nije osmanlija vec gruzijac....no to ne mjenja nista u njegovim pogledima da ej veci osmanlija od osmanlija
slažem se
Hase je pičkica kao i njegov alah.
2015-09-08
šiptar nije smeo ili mogao odbiti neke face.
ne znam, koliko je ovo dobro ili lose za srbiju.
bice da je dobro. turksa se vise ne folira da
je sekularna, otvoreno je takva kakva jeste.
to se znalo, msm da je emina jahovic sa decom
pre puca doletela u beograd. a i ne interesuje me.
ne znam, koliko je ovo dobro ili lose za srbiju.
bice da je dobro. turksa se vise ne folira da
je sekularna, otvoreno je takva kakva jeste.
to se znalo, msm da je emina jahovic sa decom
pre puca doletela u beograd. a i ne interesuje me.
Guest- Guest
za srbiju je dobro da turska odustane od eu.
i dobro da srbija nema direktnu granicu sa turskom.
pritisak turske da sto pre bude deo eu samo otezava put srbiju ka istoj.
sad je za nas povoljnija situacija, jer zapad ne mora da uvazava zahteve
turske oko nastavka pregovora. posebno ako erdogan napravi neko sranje.
turska je kao nato uvek mogla da postavi pitanje zapadu, zasto mi ne a srbija i c.g. da.
mi smo nato i sl. a srbija odbija. sad se lakse dise.
i dobro da srbija nema direktnu granicu sa turskom.
pritisak turske da sto pre bude deo eu samo otezava put srbiju ka istoj.
sad je za nas povoljnija situacija, jer zapad ne mora da uvazava zahteve
turske oko nastavka pregovora. posebno ako erdogan napravi neko sranje.
turska je kao nato uvek mogla da postavi pitanje zapadu, zasto mi ne a srbija i c.g. da.
mi smo nato i sl. a srbija odbija. sad se lakse dise.
Guest- Guest
Eva wrote:marcellus wrote:ajde ajde nije turčin glup
Si kupil granituru crne posteljine da zamotaš ženu i kćer, ili tek krećeš u dućan?
nisam, kako rekoh ja nisam za "sekularnost" i meni nisu sve vjere iste. Sekularizam je samo prijelazna faza između kršćanstva i islama.
marcellus wrote:Eva wrote:marcellus wrote:ajde ajde nije turčin glup
nisam, kako rekoh ja nisam za "sekularnost" i meni nisu sve vjere iste. Sekularizam je samo prijelazna faza između kršćanstva i islama.
nemoj reći
Guest- Guest
čuj, toliko mi je povijest poznata, i razvojni put civilizacija. Pad svake civilizacije počinje s nečim poput prosvjetiteljstva. Odatle do konačne propasti je kratak put.
Similar topics
» Ljudi, odoše nam ljudi" - od 24.000 ljudi iselilo se 10.000
» Smrtna kazna streljanjem, Kraljica gleda, ne veruje...
» Egipat uvodi strože zakone - smrtna kazna za osnivanje terorističke skupine
» Erdogan o kineskoj pokrajini pod deradikalizacijom: Ljudi tamo sretno žive
» Ankara: Erdogan i ISIL digli u zrak zgradu 30-tak ljudi
» Smrtna kazna streljanjem, Kraljica gleda, ne veruje...
» Egipat uvodi strože zakone - smrtna kazna za osnivanje terorističke skupine
» Erdogan o kineskoj pokrajini pod deradikalizacijom: Ljudi tamo sretno žive
» Ankara: Erdogan i ISIL digli u zrak zgradu 30-tak ljudi
Page 4 of 5