U Nici tenzije rastu!!!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: U Nici tenzije rastu!!!
http://www.telegraph.co.uk/news/2016/07/18/my-country-is-france-woman-reacts-when-told-go-back-to-own-count/?WTmcid=tmgoff_soc_spf_fb&WT.mc_id=sf31180730
Kermit-
2014-04-17
http://www.zerohedge.com/news/2016-07-18/french-prime-minister-booed-moment-silence-nice
Kermit-
2014-04-17
Tunižanka vrijeđa Francuze dok ovi polažu medvjediće i perlice:
Kermit-
2014-04-17
Nica pripada knezevini Monako prema tome ovo vidim kao pokusaj Francuske da opet okupira taj prostor kao sto je to htio de Gaulle
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
jednom sam bio sa sestrom u Nici, neki atletski crnac je počeo bariti, reagirala je katolibanski :^^
Ne pripada.rigbi wrote:Nica pripada knezevini Monako
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šta ti pričaš, kakav Monako, Nica je dio Francuske regije Provansa-azurna obala, departman Alpes-Maritimesrigbi wrote:Nica pripada knezevini Monako prema tome ovo vidim kao pokusaj Francuske da opet okupira taj prostor kao sto je to htio de Gaulle
Kermit-
2014-04-17
da nije kamionđija sa slambojajojkic wrote:jednom sam bio sa sestrom u Nici, neki atletski crnac je počeo bariti, reagirala je katolibanski :^^
Kermit-
2014-04-17
Pazi to šta pričaš ne postoji a ono govor mržnje je također. Rasizam pak.Nema crmaca u Francuskoj. To su ti sve Francuzi.kic wrote:jednom sam bio sa sestrom u Nici, neki atletski crnac je počeo bariti, reagirala je katolibanski :^^
2014-04-11
asilovski wrote:da nije kamionđija sa slambojajojkic wrote:jednom sam bio sa sestrom u Nici, neki atletski crnac je počeo bariti, reagirala je katolibanski :^^
njanja, ma naše žene su zatvorenije od zapadnijih, što je po meni dobro..
RayMabus wrote:Pazi to šta pričaš ne postoji a ono govor mržnje je također. Rasizam pak.Nema crmaca u Francuskoj. To su ti sve Francuzi.kic wrote:jednom sam bio sa sestrom u Nici, neki atletski crnac je počeo bariti, reagirala je katolibanski :^^
boli me k
kic wrote:RayMabus wrote:Pazi to šta pričaš ne postoji a ono govor mržnje je također. Rasizam pak.Nema crmaca u Francuskoj. To su ti sve Francuzi.kic wrote:jednom sam bio sa sestrom u Nici, neki atletski crnac je počeo bariti, reagirala je katolibanski :^^
boli me k
2014-04-11
ako si burazer, tata, mama, tetka, strina, jetrva, ali ako barinđaš i nije, međutim promijenilo se to sada ženskadija sama dolazikic wrote:asilovski wrote:da nije kamionđija sa slambojajojkic wrote:jednom sam bio sa sestrom u Nici, neki atletski crnac je počeo bariti, reagirala je katolibanski :^^
njanja, ma naše žene su zatvorenije od zapadnijih, što je po meni dobro..
Kermit-
2014-04-17
ma koje tenzije jebate, dva dana ce jos pricat o tomu, danas je bila festa, holande se ukazao, ispljunuo par rijeci o suzivotu i toleranciji i otiso nesto pojest i pojebat, francuzici ce poslusat supka po obicaju i nakon 2 tjedna nece nitko spominjat nicu isto kao sto vise ne spominju pokolj u parizu, novinari dobiju direktivu i shut up jebote, tu i tamo koji francuzic sa duzom memorijom ce skrgutat nemocno u bijesu zubima al ce se bojati da ga ne optuze za govor mrznje i rasizam sto moze dobit vise zatvora nego da je ubio covjeka, end
Leviathan2 wrote:ma koje tenzije jebate, dva dana ce jos pricat o tomu, danas je bila festa, holande se ukazao, ispljunuo par rijeci o suzivotu i toleranciji i otiso nesto pojest i pojebat, francuzici ce poslusat supka po obicaju i nakon 2 tjedna nece nitko spominjat nicu isto kao sto vise ne spominju pokolj u parizu, novinari dobiju direktivu i shut up jebote, tu i tamo koji francuzic sa duzom memorijom ce skrgutat nemocno u bijesu zubima al ce se bojati da ga ne optuze za govor mrznje i rasizam sto moze dobit vise zatvora nego da je ubio covjeka, end
Treba ih opet negdje zgazit.
2014-04-11
Ne znam bome imam stranku tamo kažu raste nezdovoljstvo strašno, nikad niej bilo tako a lik živi tamo 50 godinaLeviathan2 wrote:ma koje tenzije jebate, dva dana ce jos pricat o tomu, danas je bila festa, holande se ukazao, ispljunuo par rijeci o suzivotu i toleranciji i otiso nesto pojest i pojebat, francuzici ce poslusat supka po obicaju i nakon 2 tjedna nece nitko spominjat nicu isto kao sto vise ne spominju pokolj u parizu, novinari dobiju direktivu i shut up jebote, tu i tamo koji francuzic sa duzom memorijom ce skrgutat nemocno u bijesu zubima al ce se bojati da ga ne optuze za govor mrznje i rasizam sto moze dobit vise zatvora nego da je ubio covjeka, end
Kermit-
2014-04-17
jadni covjekkic wrote:jednom sam bio sa sestrom u Nici, neki atletski crnac je počeo bariti, reagirala je katolibanski :^^
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Rastu tenzije između SAD-a i EU-a oko ukrajinske ekonomije
» U BiH rastu tenzije koje teško mogu voditi ičemu dobrome
» Dok u Europi vukovi čuvaju ovce, drugdje u svijetu rastu tenzije među 'braćom'
» Zbunio ih Rajaner - umesto u Nici, završili u Nišu
» Tenzije na Albanskoj granici
» U BiH rastu tenzije koje teško mogu voditi ičemu dobrome
» Dok u Europi vukovi čuvaju ovce, drugdje u svijetu rastu tenzije među 'braćom'
» Zbunio ih Rajaner - umesto u Nici, završili u Nišu
» Tenzije na Albanskoj granici
Page 1 of 2