Lažni Nijemac iz Turopolja
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Lažni Nijemac iz Turopolja
a nacional iz 2008Noor wrote:to sam i ja prvo uocila..roden '65. , a ima 43 godine...Tony Soprano wrote:he heveber wrote:ako sada ima 43, kako je 84-e mogao biti maturant?
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
ne..nema linka a na fotki je mutnomarcellus wrote:Noor wrote:to sam i ja prvo uocila..roden '65. , a ima 43 godine...Tony Soprano wrote:he heveber wrote:ako sada ima 43, kako je 84-e mogao biti maturant?
ali nisi uočila da je text iz 2008...
Guest- Guest
vidim kak znate...reci si izvoru da je dezinformiranveber wrote:ti imaš 50, to znamo :PNoor wrote:mene mozes...nije bad :)n_razbojnik wrote:On je kao žena, ne voli kada ga se pita za godine...ni za prezime...Noor wrote:to sam i ja prvo uocila..roden '65. , a ima 43 godine...Tony Soprano wrote:
he he
Guest- Guest
U čemu je točno problem? Naime Ustavom je svakom građininu Hrvatske zajamčeno da se izjašnjava kako želi. dakle ako čovjek želi biti Nijemac nema nikakvih prepreka da to i bude. Ponavljam, Ustav to jamči i daje za pravo.n_razbojnik wrote:Raspitujući se za Richembergha, Nacional je proteklih dana stupio u kontakt s predstavnicima Narodnog saveza Nijemaca u RH, koji s Goranom Beusom imaju ne baš dobra iskustva: godinama ih je opsjedao pismima u kojima ih je pokušavao uvjeriti da je potomak stare austrijske grofovske obitelji, no oni su i u razgovoru s Beusovom majkom zaključili da je riječ o sinovim fikcijama. Svojedobno se uključio i u rad Židovske općine Zagreb, no njegov stvarni identitet i tamo je bio vrlo brzo otkriven.
Podsjeća na neke forumaše
Ali čovjek 23 godine studira eeej...još 2008.
2014-04-15
ni slova ne znas...varas sen_razbojnik wrote:o tebi znam sve, agentura te pratiNoor wrote:mene mozes...nije bad :)n_razbojnik wrote:On je kao žena, ne voli kada ga se pita za godine...ni za prezime...Noor wrote:to sam i ja prvo uocila..roden '65. , a ima 43 godine...Tony Soprano wrote:
he he
i drago nam je da si vratila stari avatar
Av sam vratila na tvoj i treov zahtjev....neka se zna
Guest- Guest
Nema problema, evo i ti si komunist a imas veze kao i Goran sa Njemcimaprovocator wrote:U čemu je točno problem? Naime Ustavom je svakom građininu Hrvatske zajamčeno da se izjašnjava kako želi. dakle ako čovjek želi biti Nijemac nema nikakvih prepreka da to i bude. Ponavljam, Ustav to jamči i daje za pravo.n_razbojnik wrote:Raspitujući se za Richembergha, Nacional je proteklih dana stupio u kontakt s predstavnicima Narodnog saveza Nijemaca u RH, koji s Goranom Beusom imaju ne baš dobra iskustva: godinama ih je opsjedao pismima u kojima ih je pokušavao uvjeriti da je potomak stare austrijske grofovske obitelji, no oni su i u razgovoru s Beusovom majkom zaključili da je riječ o sinovim fikcijama. Svojedobno se uključio i u rad Židovske općine Zagreb, no njegov stvarni identitet i tamo je bio vrlo brzo otkriven.
Podsjeća na neke forumaše
2014-04-15
veli izvor da imaš 41Noor wrote:vidim kak znate...reci si izvoru da je dezinformiranveber wrote:ti imaš 50, to znamo :PNoor wrote:mene mozes...nije bad :)n_razbojnik wrote:On je kao žena, ne voli kada ga se pita za godine...ni za prezime...Noor wrote:
to sam i ja prvo uocila..roden '65. , a ima 43 godine...
2014-12-30
miči tu debelu s avatara, neka se zna.Noor wrote:av sam vratila na tvoj i treov zahtjev....neka se zna
2014-12-30
Laze pokvareno....veber wrote:veli izvor da imaš 41Noor wrote:vidim kak znate...reci si izvoru da je dezinformiranveber wrote:ti imaš 50, to znamo :PNoor wrote:mene mozes...nije bad :)n_razbojnik wrote:
On je kao žena, ne voli kada ga se pita za godine...ni za prezime...
Guest- Guest
S kim točno imam veze?n_razbojnik wrote:
Nema problema, evo i ti si komunist a imas veze kao i Goran sa Njemcima
Ne gledaj....tko te tjeraveber wrote:miči tu debelu s avatara, neka se zna.Noor wrote:av sam vratila na tvoj i treov zahtjev....neka se zna
Da je netko drugi u pitanje, pokazala bi jos koju i bolju sliku o tome koliko sam "debela"...ovak nemam namjeru
Last edited by Noor on 17/7/2016, 13:32; edited 1 time in total
Guest- Guest
pa hamdija beusNoor wrote:Tko?vuksadinare wrote:Jebote koji druker...
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
veber-
2014-12-30
Kosti psu dajem, meso meniveber wrote:miči tu debelu s avatara, neka se zna.Noor wrote:av sam vratila na tvoj i treov zahtjev....neka se zna
2014-04-15
Sa Internacionalom nemaš, djaba ti i pečat lokalnog antifašiste rođenog 70-ihprovocator wrote:S kim točno imam veze?n_razbojnik wrote:
Nema problema, evo i ti si komunist a imas veze kao i Goran sa Njemcima
2014-04-15
ne znam smijem li objaviti sliku jedne forumašice. sama je stavila fotku no ne bi htio bez njene dozvole staviti sliku.n_razbojnik wrote:Kosti psu dajem, meso meniveber wrote:miči tu debelu s avatara, neka se zna.Noor wrote:av sam vratila na tvoj i treov zahtjev....neka se zna
pa da vidiš tijelo, a tek u živo....
2014-12-30
ne treba sa'ću ja na plažu i zamišljati žemske sa forumaveber wrote:ne znam smijem li objaviti sliku jedne forumašice. sama je stavila fotku no ne bi htio bez njene dozvole staviti sliku.n_razbojnik wrote:Kosti psu dajem, meso meniveber wrote:miči tu debelu s avatara, neka se zna.Noor wrote:av sam vratila na tvoj i treov zahtjev....neka se zna
pa da vidiš tijelo, a tek u živo....
2014-04-15
Iz aviona se vidi da je psihički bolesnik, kompleksaš i klošar. Najgore od svega - lažov na n-tu potenciju! Bože dragi, kakav šljam i otpad sve cirkulira HTV-om i javno-političkom scenom. Republici Birokratskoj je očito super stanje u zemlji, znači još gori se moraju pojaviti i još gore mora biti.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Goran Beus Richembergh- Lažni Nijemac iz Turopolja, Židov, Srbin ili tek "ketman" (?)
» Nije Bosanac vec Nijemac!Nijemac na Pagu strojevima unistio obalu,opravdanja su mu nevjerojatna
» koliko je milo lazni car toliko ste vi lazni mitropolit
» Svako peti Nijemac nije Švabo
» PEGIDA: Putin, posljednji Nijemac u Europi
» Nije Bosanac vec Nijemac!Nijemac na Pagu strojevima unistio obalu,opravdanja su mu nevjerojatna
» koliko je milo lazni car toliko ste vi lazni mitropolit
» Svako peti Nijemac nije Švabo
» PEGIDA: Putin, posljednji Nijemac u Europi
Page 2 of 3