počeo demokratski protuudar u Turskoj - otpušteno 2700 sudaca
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: počeo demokratski protuudar u Turskoj - otpušteno 2700 sudaca
Pa demokratski protuudar je udar čini mi se. Sam je sve izorganizirao da se riješi nepoćudnih. Od kuda mu spisak nakon 24 sata? I kakva je to vojska kojoj građani otimaju oruzje i tjeraju ih van iz tenka - mrs van , ja sad vozim ..! .. A ovaj pobjegne iz tenka... Zbilja zanimljivo..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ahaha..luđakinjokaja_333 wrote:Pa demokratski protuudar je udar čini mi se. Sam je sve izorganizirao da se riješi nepoćudnih. Od kuda mu spisak nakon 24 sata? I kakva je to vojska kojoj građani otimaju oruzje i tjeraju ih van iz tenka - mrs van , ja sad vozim ..! .. A ovaj pobjegne iz tenka... Zbilja zanimljivo..
Guest- Guest
:) pa daj reci.. Ovaj tenk vozi a dođe Mujo s ceste i - aj bjež van i potjera ga?! I ovaj ode, jos mu i kapu uzme .. Dobro da mu nije i nogu u guzicu dao..Noor wrote:Ahaha..luđakinjokaja_333 wrote:Pa demokratski protuudar je udar čini mi se. Sam je sve izorganizirao da se riješi nepoćudnih. Od kuda mu spisak nakon 24 sata? I kakva je to vojska kojoj građani otimaju oruzje i tjeraju ih van iz tenka - mrs van , ja sad vozim ..! .. A ovaj pobjegne iz tenka... Zbilja zanimljivo..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Istina...al tebi se od srca nasmijem kao nikome ovdje
Guest- Guest
Erdogan i turska grupa Let 3
Guest- Guest
huehuehuehuepreko_vode_do_slobode wrote:čvrsta ruka i jaka država, i jebeš ljudska prava .. tako pola foruma govori.. i onda im pokažeš Erdogana "aa nevalja to"deda hipster wrote:milicija hapsi i studente, stotine studenata su završili u zatvoru jer ih je Erdogan identificirao kao neprijatelje države
2014-04-15
n_razbojnik wrote:huehuehuehuepreko_vode_do_slobode wrote:čvrsta ruka i jaka država, i jebeš ljudska prava .. tako pola foruma govori.. i onda im pokažeš Erdogana "aa nevalja to"deda hipster wrote:milicija hapsi i studente, stotine studenata su završili u zatvoru jer ih je Erdogan identificirao kao neprijatelje države
turčin jebe ne vadi
2014-04-14
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Merkel prvi put otvoreno zaprijetila sankcijama Turskoj zbog zatvorenih njemackih drzavljana u Turskoj
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Demokratski val na izborima u Americi
» Otkriven 2700 godina star otisak pečata upravitelja Jeruzalema
» DODIK: BIH nestaje, predlažem miran demokratski razlaz
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Demokratski val na izborima u Americi
» Otkriven 2700 godina star otisak pečata upravitelja Jeruzalema
» DODIK: BIH nestaje, predlažem miran demokratski razlaz
Page 4 of 4