Vojni udar u Turskoj?
Page 28 of 49
Page 28 of 49 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 38 ... 49
Re: Vojni udar u Turskoj?
deda hipster wrote:najvjerovatnije stoji sam Erdogancrvenkasti wrote:
Znači, i iza ovoga stoje Amerikanci?
Izlika za čistku...kad su vec, sve ostale teorije postale pomalo izlizane...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
a kad već reče kum, zna se ko je capo di tutti capi. Što ne znači da onaj drugi lik nije mafija. Samo je njegova familija malo manje moćna pa im ovi uskaču na teritorij
Prije 10 sati je CNN prenio da je Erdogan privatnim avionom sletio u Grčku, da je zatražio azil u Njemačkoj i da njegov avion čeka da dobije prava za slijetanje, što mu je odbijeno.
To je rekao i vojni izvor za NBC.
CNN i NBC znaju sve unaprijed.
crvenkasti-
2014-04-17
uglavnom dobre vijesti za hrvatski turizam, grčka u banani, turska terorizam i na rubu rata, francuska azurna obala tamo kozojebi gaze ljude kamionima, tunis svi ionako izbjegavaju tamo turiste gađaju ko zecove, šta ostaje... španjolska italija i hrvatska... s tim da su i italija i španjolska pune arapa
Udaraš mu čežnju?crvenkasti wrote:deda hipster wrote:najvjerovatnije stoji sam Erdogancrvenkasti wrote:
Tvoje postove preskačem
crvenkasti wrote:Prije 10 sati je CNN prenio da je Erdogan privatnim avionom sletio u Grčku, da je zatražio azil u Njemačkoj i da njegov avion čeka da dobije prava za slijetanje, što mu je odbijeno.
i ja znam unaprijed o čemu će danas dnevno pisati. Čudo jedno.
dzango wrote:Udaraš mu čežnju?crvenkasti wrote:deda hipster wrote:najvjerovatnije stoji sam Erdogancrvenkasti wrote:
Tvoje postove preskačem
Čitam samo marcelusa. On mi je ponovno otkriće.
crvenkasti-
2014-04-17
to je kompliment kad to kaže troll koji inače gleda kako se zakačiti na bilo koji upiscrvenkasti wrote:Tvoje postove preskačemdeda hipster wrote:najvjerovatnije stoji sam Erdogancrvenkasti wrote:
Guest- Guest
v_vlado wrote:I kakve mi koristi imamo od toga????!!!!
sad će Erdogan očistiti Tursku od sekularnih terorista koji žele odvojiti religiju od države, maknut će ih iz vojske, iz državnih ustanova itd., zatvorit liberalne medije
Guest- Guest
crvenkasti wrote:marcellus wrote:kažu "pobunjeničko djelo sljedbenika muslimanskog propovjednika Fethullaha Gulena, sa sjedištem u SAD-u."
ne, vjerojatno putin
To ti je kao u Kumu kada Marlon Brando objašnjava Al Paćinu kako će da zna ko ga je izdao.marcellus wrote:dzango wrote:To ti je kao u Kumu. Oni su mu prvi pružili podršku kada se videlo da nije uspelo.crvenkasti wrote:marcellus wrote:kažu "pobunjeničko djelo sljedbenika muslimanskog propovjednika Fethullaha Gulena, sa sjedištem u SAD-u."
ko ga je postavio taj ga je i probao maknut kad se malkice oteo kontroli i počeo nešto muljat po siriji na svoju ruku mimo direktiva
sjećam se scene, vrhunska
samo razmišljaj što bi don corleone uradio i znat ćeš što će obama uradit
A jel budu sa turistima došli i zloćesti dečki???!marcellus wrote:uglavnom dobre vijesti za hrvatski turizam, grčka u banani, turska terorizam i na rubu rata, francuska azurna obala tamo kozojebi gaze ljude kamionima, tunis svi ionako izbjegavaju tamo turiste gađaju ko zecove, šta ostaje... španjolska italija i hrvatska... s tim da su i italija i španjolska pune arapa
Onda bumo i mi bili meta......nebu dobro..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
naravno, sve uz poljubac i rukoljub prije nego mu neko spraši metak u leđa
v_vlado wrote:A jel budu sa turistima došli i zloćesti dečki???!marcellus wrote:uglavnom dobre vijesti za hrvatski turizam, grčka u banani, turska terorizam i na rubu rata, francuska azurna obala tamo kozojebi gaze ljude kamionima, tunis svi ionako izbjegavaju tamo turiste gađaju ko zecove, šta ostaje... španjolska italija i hrvatska... s tim da su i italija i španjolska pune arapa
Onda bumo i mi bili meta......nebu dobro..
doći će čopor pijanih nadrogiranih bijelih engleza kojima spliće prodaju smiksane bakine ljekove šećer u prahu i žbuku sa zidića na ultri
Sa jedne strane ovaj a sa druge strane Putin. Hladno da ti se govno smrzne.marcellus wrote:sjećam se scene, vrhunska
dzango wrote:Sa jedne strane ovaj a sa druge strane Putin. Hladno da ti se govno smrzne.marcellus wrote:sjećam se scene, vrhunska
i s treće kozojebi da cirkus bude kompletan. A mi i dalje farbamo avatare u francuske zastave i drkamo kurac bezveze.
Ne bih rekao, Erdogan je islamist, turska vojska je tradicionalno sekularna. Ovo će TEK pretovoriti Tursku u bliskoistočnu vukojebinu ali očito i uz podršku naroda jebiga...marcellus wrote:I tako propala repriza arapskog proljeća. Tamo smo umjesto surovih diktatora gadafija, sadama i sličnih govnara dobili umjerene kanibale i košer teroriste kojima se tepalo da su freedom fighteri, dakle još veća govna, isto bismo dobili i u turskoj umjesto turboturčina erdogana da je prošlo
Dodani problem su američki hiper-imperijalisti koji su opako naoružali sultanat uključujuči i pohranjeno nuklearno oružje.
Brain32-
2014-04-15
Brain32 wrote:Ne bih rekao, Erdogan je islamist, turska vojska je tradicionalno sekularna. Ovo će TEK pretovoriti Tursku u bliskoistočnu vukojebinu ali očito i uz podršku naroda jebiga...marcellus wrote:I tako propala repriza arapskog proljeća. Tamo smo umjesto surovih diktatora gadafija, sadama i sličnih govnara dobili umjerene kanibale i košer teroriste kojima se tepalo da su freedom fighteri, dakle još veća govna, isto bismo dobili i u turskoj umjesto turboturčina erdogana da je prošlo
Dodani problem su američki hiper-imperijalisti koji su opako naoružali sultanat uključujuči i pohranjeno nuklearno oružje.
turska vojska bi postupila po naređenju krenula rušiti asada i stala na stranu saudijske vehabije
posve nebitno jesu li sekularni, turska je islamska ionako
Similar topics
» Vojni udar u Gabonu
» SAD udaraju vojni embargo Turskoj
» Vojni udar u Armeniji, traže ostavku vlade
» Merkel prvi put otvoreno zaprijetila sankcijama Turskoj zbog zatvorenih njemackih drzavljana u Turskoj
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» SAD udaraju vojni embargo Turskoj
» Vojni udar u Armeniji, traže ostavku vlade
» Merkel prvi put otvoreno zaprijetila sankcijama Turskoj zbog zatvorenih njemackih drzavljana u Turskoj
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
Page 28 of 49