Vojni udar u Turskoj?
Page 24 of 49
Page 24 of 49 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 36 ... 49
Re: Vojni udar u Turskoj?
Kaže Erdogan na TV-u da današnja Turska nije više ona stara sekularna Turska i da puč pokreće vojska koja ne može podnjeti vjersko jedinstvo koje vlada u zemlji.
Guest- Guest
Erdogan says traitors in military are taking orders from Pennsylvania, where opposition leader Gulen is based
Guest- Guest
ERDOGAN: COUP ATTEMPT A 'BLESSING' AS MILITARY TO BE CLEANSED
ERDOGAN: THE BEHAVIOR OF 'NEW TURKEY' WILL BE VERY DIFFERENT
Some are increasingly suggesting that this poorly planned coup was in fact created by Erdogan himself to bolster his popularity and his international political image, and so now armed with the sympathy vote he will actively push to conclude Turkey's conversion from a parliamentary regime to a presidential one. As such the coup was nothing more than a carefully staged prop, one which saw virtually nobody hurt, nobody arrested, and practically zero actual involvement by the "army."
ERDOGAN: THE BEHAVIOR OF 'NEW TURKEY' WILL BE VERY DIFFERENT
Some are increasingly suggesting that this poorly planned coup was in fact created by Erdogan himself to bolster his popularity and his international political image, and so now armed with the sympathy vote he will actively push to conclude Turkey's conversion from a parliamentary regime to a presidential one. As such the coup was nothing more than a carefully staged prop, one which saw virtually nobody hurt, nobody arrested, and practically zero actual involvement by the "army."
Guest- Guest
Aupizdumaterinu šta je s tim turcima???? Jedan turčin psihopata ih jebe u mozak???
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:Aupizdumaterinu šta je s tim turcima???? Jedan turčin psihopata ih jebe u mozak???
Erdogan je malo tvrđi orah od Karamarka
Guest- Guest
Probdio sam cijelu noć navijao za pučiste da konačno smaknu tog smrdljivog psihopatu i kurac kurac kurac mu jeba mater turčinsku još je živ nabijem ga nakurac ali još nije gotovo...
Guest- Guest
deda hipster wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Aupizdumaterinu šta je s tim turcima???? Jedan turčin psihopata ih jebe u mozak???
Erdogan je malo tvrđi orah od Karamarka
Vidjet ćemo. It's NOT over.
Guest- Guest
ja nisam znao što se događa do pred sat vremenaUsne Stjepana Gnječa wrote:Probdio sam cijelu noć navijao za pučiste da konačno smaknu tog smrdljivog psihopatu i kurac kurac kurac mu jeba mater turčinsku još je živ nabijem ga nakurac ali još nije gotovo...
bio vani hvatat ženske
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:
Vidjet ćemo. It's NOT over.
treba napraviti sendviče, ovo će potrajati
Guest- Guest
Turkey's coup: An expert tries to explain what the hell is going on
http://www.vox.com/2016/7/15/12204368/turkey-coup-expert
http://www.vox.com/2016/7/15/12204368/turkey-coup-expert
Guest- Guest
Erdogan says Turkey is fighting a second war of independence
Nemam više živaca za ovo. Odoh' spat.
Nemam više živaca za ovo. Odoh' spat.
Guest- Guest
ništa bitno se mislim nije promjenilo još uvijek traju okršaju, iako čitam "turska vojska zauzela ovo ono"..
uh kako je to bilo u Ukraini.. čim su Majdanovci preuzeli vlast, automatski cijela Ukraina gdje su ukrainci bili većina(osim Krim, te Donbas regije gdje rusi čine preok 40-50%) prešla na stranu revolucije -
ovdje je pitanje koga će sutra prosječni turčin zaposlen na televiziji, državnoj administraciji, policiji, vojsci slušati?
ja iskreno se sutra nebih pojavio na poslu
uvik možeš reći "druga strana me zarobila".. ako poslušaš stranu(čak i pod prisilom) koja će izgubiti kasnije, leti i tvoja glava.. sa druge strane ako tvoja strana pobjedi onda profitiraš...
uh kako je to bilo u Ukraini.. čim su Majdanovci preuzeli vlast, automatski cijela Ukraina gdje su ukrainci bili većina(osim Krim, te Donbas regije gdje rusi čine preok 40-50%) prešla na stranu revolucije -
ovdje je pitanje koga će sutra prosječni turčin zaposlen na televiziji, državnoj administraciji, policiji, vojsci slušati?
ja iskreno se sutra nebih pojavio na poslu
uvik možeš reći "druga strana me zarobila".. ako poslušaš stranu(čak i pod prisilom) koja će izgubiti kasnije, leti i tvoja glava.. sa druge strane ako tvoja strana pobjedi onda profitiraš...
Guest- Guest
treba uhapsit erdogana, dok mu je god glava na ramenima revolucija je ugrožena.. čim ga strpaju u lance (ili ga upucaju) mislim da je onda gotovo..
Guest- Guest
vojska je trebala ugasit struju po stambenim zgradama, uličnu rasvjetu itd.
nitko ne bi izašao van
nitko ne bi izašao van
Guest- Guest
noobs right?deda hipster wrote:vojska je trebala ugasit struju po stambenim zgradama, uličnu rasvjetu itd.
nitko ne bi izašao van
koliko je to posla, lako pricat..
Janjicari su na dobrom putu da se pocnu medjusobno tamaniti,dobre vijesti
2014-04-14
Ae...papci...kofein wrote:Kakve kurac kokice. Slanine i friškog paradajza iz bašte. Da vidimo...
darth_vader-
2014-04-17
Century I, Quatrain 94
The tyrant Selim will be put to death at the harbour but Liberty will not be regained, however. A new war arises from vengeance and remorse. A lady is honoured through force of terror.---
Selim = Erdogan.
Ubit će ga , narod se pobunio al ne dobiva slobodu dakle vojska preuzima državu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 24 of 49 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 36 ... 49
Similar topics
» Vojni udar u Gabonu
» SAD udaraju vojni embargo Turskoj
» Vojni udar u Armeniji, traže ostavku vlade
» Merkel prvi put otvoreno zaprijetila sankcijama Turskoj zbog zatvorenih njemackih drzavljana u Turskoj
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» SAD udaraju vojni embargo Turskoj
» Vojni udar u Armeniji, traže ostavku vlade
» Merkel prvi put otvoreno zaprijetila sankcijama Turskoj zbog zatvorenih njemackih drzavljana u Turskoj
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
Page 24 of 49