Denkverbot
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Denkverbot
Nikada ti to nisam tu rekla. Uvijek progovaram o borbi, svakodnevnoj jadikovki...nikada o udobnoj fotelji...aben wrote:
pa ni teorija, ti si soma rekla da si uhljebljena...ča bi jo verovo ili ne verovo..
Guest- Guest
mativka wrote:Ali Abende, u redu je i razumijem ako želiš svu svoju frustraciju svaliti na mene :) Imam jako dobra leđa :)
frustracija je teška rič,
jo ne zun jesi li uhljeb, ali nišće ne ovisi o tomu; ako je si, i jo te okrenen na stronu slobode, to ne znoči da ćeš ti dati otkaz i da ću jo zbog toga manje ploćati poreza.
ne, ti moreš roditi ko uhljeb i biti libertarijanka. jer, ako ne rodiš ti, roditi će nika druga.
2014-04-16
jesi,mativka wrote:Nikada ti to nisam tu rekla. Uvijek progovaram o borbi, svakodnevnoj jadikovki...nikada o udobnoj fotelji...aben wrote:
pa ni teorija, ti si soma rekla da si uhljebljena...ča bi jo verovo ili ne verovo..
ali biti uhljeb ne znoči nužno imati sinekuru. mnogi uhljebi pišaju krv na poslu.
2014-04-16
Biti slobodnog razmišljanja, po meni znači - čistoću.aben wrote:
jo ne zun jesi li uhljeb, ali nišće ne ovisi o tomu; ako je si, i jo te okrenen na stronu slobode, to ne znoči da ćeš ti dati otkaz i da ću jo zbog toga manje ploćati poreza.
ne, ti moreš roditi ko uhljeb i biti libertarijanka. jer, ako ne rodiš ti, roditi će nika druga.
Nisi mi trebao ti, iako si dobrodošao kroz realnost. Ja sam to imala kroz prirodne pojave. :) To je poput onoga, ili imaš, ili nemaš. To je jednostavno- vjera. (po mom).
Budući da je nemam..u većinu....postoje dvije mogućnosti. Psovati i biti ljut ili okrenuti se sebi, pa makar i konstruktivna razmišljanja u nadi da će jednog dana netko pročitati i shvatiti...
Last edited by mativka on 10/9/2016, 00:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nisam nikada!aben wrote:
jesi,
ali biti uhljeb ne znoči nužno imati sinekuru. mnogi uhljebi pišaju krv na poslu.
Guest- Guest
Što se tiče samih izbora u Hrvatskoj, ljevičari se ne bi trebali previše uznemiravati, jer svaka od političkih opcija nudi ili održavanje socijalističkog statusa quo ili iskorak u još tvrđi oblik socijalizma i centralno planiranje, pa stoga savjetujem suzdržavanje od sudjelovanja u festivalu demokracije. Politički izbori samo su unaprijedna aukcija ukradenih stvari. Ako nemate što raditi u nedjelju, otiđite u crkvu na misu i pomolite se – iako sam ateist, siguran sam da će biti učinkovitije od glasanja.
https://tkojejohngalt.wordpress.com/2016/09/09/hrvatski-mainstream-i-izbori/
2014-04-16
jo ni ne govorin da ti jo tribun. ali biti slobdnog razmišljanja ne znoči nišće, svi smo slobodnog razmišljanja.mativka wrote:Biti slobodnog razmišljanja, po meni znači - čistoću.aben wrote:
Nisi mi trebao ti, iako si dobrodošao kroz realnost. Ja sam to imala kroz prirodne pojave. :) To je poput onoga, ili imaš, ili nemaš. To je jednostavno- vjera. (po mom).
Budući da je nemam..u većinu....postoje dvije mogućnosti. Psovati i biti ljut ili okrenuti se sebi, pa makar i konstruktivna razmišljanja u nadi da će jednog dana netko pročitati i shvatiti...
jo nis okrenut sebi jer sun frustrirun is pljačkun, jo sun okrenut sebi jer sun nojbolja osoba koju znun.
2014-04-16
mativka wrote:to se tebe i tvog misljenja o parazitima tice, uvijek cu biti parazit.
2014-04-16
mativka wrote:Ja znam tko je, al neću reći! :))
ovo sun ostavi za segutra, jer učer nis svati,
ali jednoko mi je:( ča znoš ki je?
2014-04-16
kic wrote:
aj dobro, moraš ti bit najnaj :p
A vidiš da mi ne uspijeva :) Abend za sebe kaže da je najnaj :) E,baš nije - ja sam! :)))
Guest- Guest
Pa jer si uvjerenja da sam parazit :) (a i čini mi se da su svi na neki način paraziti:))aben wrote:mativka wrote:to se tebe i tvog misljenja o parazitima tice, uvijek cu biti parazit.
Guest- Guest
aben wrote:mativka wrote:Ja znam tko je, al neću reći! :))
ovo sun ostavi za segutra, jer učer nis svati,
ali jednoko mi je:( ča znoš ki je?
Ma to sam bezveze napisala :) (djelovalo mi je zanimljivo takvo što napisati) :)
Guest- Guest
borami, zajeban ti je font,
i tribo učiniti sve za ne umriti na pločniku, nego na selu..
i tribo učiniti sve za ne umriti na pločniku, nego na selu..
2014-04-16
sad je ujednačiniji, to sam pisao prije godinu i nešt..
umrijeti okružen ljudima koji te vole..
umrijeti okružen ljudima koji te vole..
i ostaviti in gorak okus?
nojbolje je umriti među biljkama koje voliš, tako ih još pognjoiš:)
nojbolje je umriti među biljkama koje voliš, tako ih još pognjoiš:)
2014-04-16
i biljke imaju svijest kazu, i njima mozes pokvarit dan :^^
ne mozes vise ni umrijeti, sve politicki nekorektno osim paljenja..
ne mozes vise ni umrijeti, sve politicki nekorektno osim paljenja..
Dobro jutro :)
Abend definitivno ima najljepši rukopis, a i najuredniji je :) (jedino malo, što je Kic rekao, zbunjuje sama boja kemijske :D)
Ono što mi se svidjelo u Abendovim bilješkama je činjenica što je danas doista uvriježeno mišljenje: ako si bez fakulteta manje vrijediš, a u skladu s tim i poslovi koji se obavljaju. Čovjek se ocjenjuje tj. cijeni, prema poslu koji obavlja, funkciji koju obnaša, a da se kompletna individualnost osobe zanemaruje.
A kod Kica je i mene bocnula rečenica: čovjek će radije umrijeti na pločniku, nego se vratiti selu.
Sela izumiru i to rapidno. Barem kod mene. Selo je vezano uz rad na zemlji, no od toga rada danas se više ne može živjeti. Veliki su pojeli male.....
Abend definitivno ima najljepši rukopis, a i najuredniji je :) (jedino malo, što je Kic rekao, zbunjuje sama boja kemijske :D)
Ono što mi se svidjelo u Abendovim bilješkama je činjenica što je danas doista uvriježeno mišljenje: ako si bez fakulteta manje vrijediš, a u skladu s tim i poslovi koji se obavljaju. Čovjek se ocjenjuje tj. cijeni, prema poslu koji obavlja, funkciji koju obnaša, a da se kompletna individualnost osobe zanemaruje.
A kod Kica je i mene bocnula rečenica: čovjek će radije umrijeti na pločniku, nego se vratiti selu.
Sela izumiru i to rapidno. Barem kod mene. Selo je vezano uz rad na zemlji, no od toga rada danas se više ne može živjeti. Veliki su pojeli male.....
Guest- Guest
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Page 25 of 50