kristiano ronaldo jednom rijecju .........hvala
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: kristiano ronaldo jednom rijecju .........hvala
desert_fox wrote:a bogami su prisilno i bezali ili se predavali sa poznatim rijecima.............NISMO MI HTJELI U MLADICEVOJ VOJSCI MILOSTI NEMA ILI PUSKU U RUKE ILI METAK U GLAVU......... i naravno nitko od njih nije pucao na hrvate al najjace je bilo kako su se sve vise natjecali koji ce biti blize kameri jer su im savjetovali da se vojniku kojega je kamera snimila nista nesmi dogoditi....... pa nei da smo mi hrvati ka i srbi da ubijamo ljude bez oruzja...zapovjed u oluji pa ikasnije u maestralu i juznom poteu je glasila kao i zimi 94 i skok 1 i skok2 jasno glasila ......NEPUCAT U ZAROBLJENIKE osim naravno u arkanovce koji su e kao predali pa pokusali diverziju i onda zalosna im majkamuckodjubre wrote:a dobro sad nisu ni svi srpski vojnici tu bili dragovoljno,bilo je prisilne mobilizacije i naslinoga odvođen ja na crtu...
Arkanovce, bele orlove, one što zavijaju...sve je to trebalo po kratkom postupku...ove regularne za razmjenu, ali gore navedena govna bez milosti...
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
ma koje mrtve bele kokoske .... ti vukovi sa manjace i arkanovci .... su bili upozoravani da nepokusavaju nista ali stas stoka je stoka a milosti im davali u jednakoj mjeri koliko bi i oni namajasambrend wrote:desert_fox wrote:a bogami su prisilno i bezali ili se predavali sa poznatim rijecima.............NISMO MI HTJELI U MLADICEVOJ VOJSCI MILOSTI NEMA ILI PUSKU U RUKE ILI METAK U GLAVU......... i naravno nitko od njih nije pucao na hrvate al najjace je bilo kako su se sve vise natjecali koji ce biti blize kameri jer su im savjetovali da se vojniku kojega je kamera snimila nista nesmi dogoditi....... pa nei da smo mi hrvati ka i srbi da ubijamo ljude bez oruzja...zapovjed u oluji pa ikasnije u maestralu i juznom poteu je glasila kao i zimi 94 i skok 1 i skok2 jasno glasila ......NEPUCAT U ZAROBLJENIKE osim naravno u arkanovce koji su e kao predali pa pokusali diverziju i onda zalosna im majkamuckodjubre wrote:a dobro sad nisu ni svi srpski vojnici tu bili dragovoljno,bilo je prisilne mobilizacije i naslinoga odvođen ja na crtu...
Arkanovce, bele orlove, one što zavijaju...sve je to trebalo po kratkom postupku...ove regularne za razmjenu, ali gore navedena govna bez milosti...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
kristiano je katolik stoga da je rođen na balkanu bio bi hrvat ili malo prije ustaša
vec ga vidim u uniformi HOSA kako jebe mater cetnicima po banovini i kordunu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
cristiano nije neko ko bi klao decu i ko bi maljevima razbijao ljudima glave...
Guest- Guest
zato bi i bio moćni hrvat institucija
bafalo wrote:zato bi i bio moćni hrvat institucija
ne plasi se
Guest- Guest
NORMALNO DA NEBI TA NIJE VALJDA CRISTIANO PRAVOSLAVNO CETNICKO GOVNO KOJE JE U CRKVI SLAVNOJ PO IMENU PECIJANSKA PATRIJASIJA UCILO DA SE STA NIJE SRPSKO TREBA POKLATI I UNISTITI BAS KAKO SU UCENICI TIH "SVESTENIH" LICA I PROVODILI U DIJELO NAUKOVANJE SVOJIH "SVESTENIH" UCITELJABraćala wrote:cristiano nije neko ko bi klao decu i ko bi maljevima razbijao ljudima glave...
2015-09-13
KRISTIANO RONALDO JE KATOLIK BAS KAO I SCHUMACHER I MARADONA I MESSI I LEBRON JAMES I ROGER FEDERER I PERICA BUKIC I SVI NAJVECI SPORTASI SU KATOLICI
2015-09-13
BOZE DRAGI KOLIKO KATOLICI DOMINIRAJU CAK JE I RUNARA KATOLIK MOZDA I NAJRUZNIJI U POVIJESTI ALI IPAK KATOLIK.....MANCHESTER SE VODI KAO KLUB KATOLIKA
2015-09-13
protestanti, pravoslavci... sve heretici i sotone. isus je jasno rekao koja je crkva njegova a ovi odbjegli mogu samo da mu puše ispod stola
kad se pokore RIMU onda ce biti nesto od njihbafalo wrote:protestanti, pravoslavci... sve heretici i sotone. isus je jasno rekao koja je crkva njegova a ovi odbjegli mogu samo da mu puše ispod stola
2015-09-13
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» dusramlje na najjace , jednom rijecju HDZ
» Assad i rusi ciste a ronaldo place
» Ronaldo vs modric
» RONALDO ISPAO LJUDINA
» Messi i Ronaldo idu u Kinu...!?
» Assad i rusi ciste a ronaldo place
» Ronaldo vs modric
» RONALDO ISPAO LJUDINA