lista nedokazanih u drugim klubovima
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: lista nedokazanih u drugim klubovima
desert_fox wrote:uu taj pjesak u patikama zna bas biti gadan........sinko ja iman filing da ti bas drkas na mene... ajde znam da me volis i mrzis mrzis me zato jer sam ustasa a volis jer sam najveca ljudina ovde
citaj malo bolje, gluperdo. ne pesak u cipelama, nego pesak na cipelama.
boze dragi, koliko si samo glup!
Guest- Guest
a svi smo mi glupi moj tupsone da nismo nebi se zamarali nebitnim stvarima i molim te neseri da ti je ovaj forum samo razonoda jer ti je jedini doticaj sa jedinom balkanskom gospodom a to smo mi hrvati
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
fala bogu da mi je razonoda...
a ti zahvaljuj bogu sto jedan ovakav gospodin uopste i komunicira s tobom, obzirom da si kurcina od coveka i klosar. da te na ulici vidim, mozda bih ti udelio koji dinar da ne crknes od gladi...
a ti zahvaljuj bogu sto jedan ovakav gospodin uopste i komunicira s tobom, obzirom da si kurcina od coveka i klosar. da te na ulici vidim, mozda bih ti udelio koji dinar da ne crknes od gladi...
Guest- Guest
dovoljno sam pametan i inteligentan da te navedem na razgovor pa taman bila i svadja samnom nakon tvojih zakletvi i cinkarenja adminima da se zaustavi nacizam na forumu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
hahhahahahhaha, videla zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu...
spusti se na zemlju, klosaru.
Guest- Guest
to u medjuvremenu izmedju vaznih sastanaka ili sta....Braćala wrote:fala bogu da mi je razonoda...
sinko znaci ja sam hrvat a mi hrvati i hrvatska su top destinacija i cijenjeni ljudi od srba je jedino cijenjen vidara sto i necudi igrao je u najvecem srpskom najvecem ruskom i najvecem engleskom klubu
2015-09-13
ooooo da samo znas kako sam na zemlji joooj da samo znas koji iman super osjecaj sada u sebi nakon ovoga prije uru vremena osjeca je neponovljiv...reka sam ti da se trebas druziti sa hrvatima i stvorit cemo od tebe gospodina...garantiram ti da ces biti kulturan kao bafalo tominjo operw ili jaBraćala wrote:hahhahahahhaha, videla zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu...
2015-09-13
u nedostatku svojih licnih uspeha, mali ante kao svoj najveci zivotni uspeh navodi to sto je hrvat (i to samo deklarativno)...
Guest- Guest
a mali thomas u nedostatku LICNIH USPEHA i kompleksa posrbljuje sve odreda cak i djokovica koji je srbin u jednakoj mjeri koliko ja JAPANAC........i da mali ante ne izmislja da je super uspjesni advokat za razliku od cvjeka koji i sad ovisi o necijoj financijskoj pomoci
2015-09-13
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Revolt u USA: Krenulo je po stadionima i klubovima
» Lista najvecih
» Šibenski branitelji protiv cajki: Dosta je orgija četničkih pjevača u klubovima koje drže HDZ-ovci
» CRNA LISTA
» Đajić:Rezultati Zvezde i Dinama nisu slučajni,u pitanju je veliki i temeljiti rad u klubovima na žalost naš primer ne slede ni u Partizanu a kako vidim najmanje u Hajduku sta me žalosti
» Lista najvecih
» Šibenski branitelji protiv cajki: Dosta je orgija četničkih pjevača u klubovima koje drže HDZ-ovci
» CRNA LISTA
» Đajić:Rezultati Zvezde i Dinama nisu slučajni,u pitanju je veliki i temeljiti rad u klubovima na žalost naš primer ne slede ni u Partizanu a kako vidim najmanje u Hajduku sta me žalosti
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2