MONSTRUOZNI DOKUMENTi
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: MONSTRUOZNI DOKUMENTi
Svejedno ja uz najbolju volju ne vidim dozvolu za silovanje, vidim dozvolu za uporabu sile ali ne i za silovanje. Ne znam o čemu srbi opet laprdajun_razbojnik wrote:ima se pečat, to je ono pravo
Jest da je pravni , odnosno zapovjedni, presedan igdje...potvrda za silovanje...ali tu je pečat
Mada mi isto tako nije jasno što znači ovo u korist muškog spola. Biće da je to pisao ili zapovjedao da se napiše neki tukac sa dva osnovne
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Treba to dati podzemlju da zavrsi posao u stilu UDBA, Mossad, Stasi i slicno.
Oni to barem odrade transparentno, brzo, efikasno a ako se neko pobuni, jasno je sta ga ceka
Oni to barem odrade transparentno, brzo, efikasno a ako se neko pobuni, jasno je sta ga ceka
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
ma jebemti kretene, nekima jos nije gotov ni drugi svjetski rat a ovaj zadnji ce isto potrajat jos 50 godina najmanje,
Regoč-
2015-08-21
ma ja mislim da je prvi zavrsio, nema prezivjelih tu na forumu ni njihovijeh potomaka,Regoč wrote:Ček, ček, kako Drugi svjetski, pa kad je završio ovaj Prvi?
Pa i Zlatko Hasanbegović je Hrvat pa što ne bi mogao i ovaj koji je takva sranja potpisivao i ovjeravao?RayMabus wrote:Pokušavam iščitati gdje je tu Hrwatska ?
HWO , neki musliman .....
Istina, ne znam kako je netko mogao biti toliko glup pa izdavati te iza sebe ostavljati ovakvu vrstu dokumentacije???
Zlo je zlo i nebitno tko ga je činio i za čiji račun. Kažu neki da ne piše kako se radi o silovanjima ali pomalo bizarno zvuči to kako se osobe ženskog spola mogu privoditi u korist muškog spola?! što bi to trebalo značiti? O kakvoj koristi je tu riječ?
....sto se tice sijekovca....malo je to sve predimenzionirano...sijekovac je prakticno bio prva linija...u sijekovcu je zivjelo 25% srba,muslimana je bilo 45% a hrvata 30%..dakle mjesano mjesto...jedan dio su drzali srbi a drugi dio hrvati i muslimani...bilo je borbi,,jbg hvo i to su uspjeli osloboditi sijekovac...i desili su se neki zlocini..no prije toga su srbi napravili zlocine u dva hrvatska sela do sijekovca
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:i desili su se neki zlocini..no prije toga su srbi napravili zlocine u dva hrvatska sela do sijekovca
naši su se desili slučajno
crvenkasti-
2014-04-17
Kako bre nema? Ima.Leviathan2 wrote:ma ja mislim da je prvi zavrsio, nema prezivjelih tu na forumu ni njihovijeh potomaka,Regoč wrote:Ček, ček, kako Drugi svjetski, pa kad je završio ovaj Prvi?
vi srbi prvo se pozabavite zlocinima svojih psihopata imate ih i previse obzirom da ste zapoceli sve ove balkanske ratove pocetkom 90' ... a sto se tice zlocina nad srbima ... sto ste zapoceli to ste i dobili a i dobro ste prosli ,zasluzili ste mnogo gore i vise
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ruski prihodi od nafte i plina su ‘apsolutno monstruozni’
» Monstruozni bloker Šarić(ovo se doista rijetko viđa)
» ''U Vatikanu zaplijenjeni dokumenti i računala. Što se događa?''
» VIDEO | Novi dokumenti: Džaferović znao da će se dogoditi Vozuća
» Procurili dokumenti:Bolsonaro aktivno radi da uništi Amazonu
» Monstruozni bloker Šarić(ovo se doista rijetko viđa)
» ''U Vatikanu zaplijenjeni dokumenti i računala. Što se događa?''
» VIDEO | Novi dokumenti: Džaferović znao da će se dogoditi Vozuća
» Procurili dokumenti:Bolsonaro aktivno radi da uništi Amazonu
Page 2 of 2