60 Different Genders? Ljevica otišla na kvasinu
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: 60 Different Genders? Ljevica otišla na kvasinu
da, to je raskoš suvremene slobode, deokracije i ljudskih prava, svaki dan možeš biti nešto drugoMeatke wrote:to se bira eci-peci-pec metodom ...
neva- Posts : 4367
2014-04-12
E, sad ga i ti pretjera. Ta je ustanova namienjena da se iz nje ne iziđe, moj je cilj da ti koji se traže budu korisni članovi društva, a ne da ih ne bude.HarleyQ wrote:uff, vidim da si zagovornik poznatih i isprobanih sistemaRegoč wrote:Umobolnici. Čekić i štemajzl u ruke pa tucaj kamen dok ne napraviš rupu dva sa dva sa dva. U nju zemlju i mladicu pa zalievaš i praviš sjenu. Nema nakon toga razmišljanja o identitetu.
Dobro je činiti dobro, nahraniti gladne, napojiti žedne, liečiti bolesne, potopiti džihadiste.deda hipster wrote:Regoč wrote:Umobolnici. Čekić i štemajzl u ruke pa tucaj kamen dok ne napraviš rupu dva sa dva sa dva. U nju zemlju i mladicu pa zalievaš i praviš sjenu. Nema nakon toga razmišljanja o identitetu.
nije li bolje da budu bolesni i da se ne razmnožavaju, nego da na silu glume normalne i imaju obitelji?
Da, oni bi to kao ime i avatar na forumu.;)HarleyQ wrote:da, to je raskoš suvremene slobode, deokracije i ljudskih prava, svaki dan možeš biti nešto drugoMeatke wrote:to se bira eci-peci-pec metodom ...
krivo, meni ne trebate određivati spol nego vrstuanarki wrote:fali deda na listi ...
Guest- Guest
deda hipster wrote:krivo, meni ne trebate određivati spol nego vrstu
2014-04-12
ma znam, samo te malo bockamRegoč wrote:E, sad ga i ti pretjera. Ta je ustanova namienjena da se iz nje ne iziđe, moj je cilj da ti koji se traže budu korisni članovi društva, a ne da ih ne bude.
2014-04-12
HarleyQ wrote:deda hipster wrote:krivo, meni ne trebate određivati spol nego vrstu
prije ovo:
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Jesi ti Lidija Bačić pa bockaš?;)HarleyQ wrote:ma znam, samo te malo bockamRegoč wrote:E, sad ga i ti pretjera. Ta je ustanova namienjena da se iz nje ne iziđe, moj je cilj da ti koji se traže budu korisni članovi društva, a ne da ih ne bude.
nisam znala tko je to pa sam malo guglala, pa onda na youtube.. vjerojatno misliš na ovu kvazierotičnu audiovizualnu strahotuRegoč wrote:Jesi ti Lidija Bačić pa bockaš?;)HarleyQ wrote:ma znam, samo te malo bockam
2014-04-12
HarleyQ wrote:
nisam znala tko je to pa sam malo guglala, pa onda na youtube.. vjerojatno misliš na ovu kvazierotičnu audiovizualnu strahotu
to su bile početničke greške na startu karijere, ove godine je na višoj razini
Guest- Guest
da, tip je dobar, bolji
2014-04-12
deda hipster wrote:krivo, meni ne trebate određivati spol nego vrstuanarki wrote:fali deda na listi ...
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
žene uvijek najgore kritiziraju jedna drugu, za svaku misle da im je konkurencija,
muškarci su tu blaži i u pravilu uvijek imaju neki kompliment, ako treba i izmisle pohvalu
muškarci su tu blaži i u pravilu uvijek imaju neki kompliment, ako treba i izmisle pohvalu
Guest- Guest
i većina žena se međusobno podržava, nisam kritizirala Lidijudeda hipster wrote:žene uvijek najgore kritiziraju jedna drugu, za svaku misle da im je konkurencija,
ne znam zašto, ali samo sam primijetila tipa
2014-04-12
pa super, sad znamo za tebe, ali za neke druge nismo baš sigurni :/ :Ddeda hipster wrote:ja sam internet
2014-04-12
HarleyQ wrote:
ne znam zašto, ali samo sam primijetila tipa
možda ti nešto ne valja s očima, Lidija nije prozirna
Guest- Guest
Jel ima tu na popisu pravo musko?
Ja bi to
Ja bi to
to trebaš tražiti na drugim internet stranicama i forumimaSora wrote:Jel ima tu na popisu pravo musko?
Ja bi to
izabereš što te zanima i pretražuješ, ponuda je velika, a može i izvan granice Hrvatske, ima i Slovenaca, Srba, Bosanaca, Makedonaca, Crnogoraca...
https://badoo.com/hr/upoznavanje/croatia/
Guest- Guest
uff, očito ne valja, morat ću nešto napraviti po tom pitanjudeda hipster wrote:možda ti nešto ne valja s očima, Lidija nije prozirna
2014-04-12
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ljevica otišla na ispašu
» Raspudić: SDP je ekstremna ljevica, Plenkovićev HDZ ljevica, a Škoro centar
» Ljevica u BiH se razotkrila:'Ne zanima nas EU,ljevica mora uzeti vlast,tko će više trpjeti savezništvo Dodika i Čovića
» Biden oša na kvasinu
» Donald otišao na kvasinu
» Raspudić: SDP je ekstremna ljevica, Plenkovićev HDZ ljevica, a Škoro centar
» Ljevica u BiH se razotkrila:'Ne zanima nas EU,ljevica mora uzeti vlast,tko će više trpjeti savezništvo Dodika i Čovića
» Biden oša na kvasinu
» Donald otišao na kvasinu
Page 2 of 5