UNESCO dodijelo certifikat miroljubivosti Islamu
Page 1 of 1
UNESCO dodijelo certifikat miroljubivosti Islamu
“UNESCO in its statement on Tuesday stated that a study was carried out with International Peace Foundation in which all religions were reviewed to know which was the most peaceful of them all,” said Radio Pakistan.
“After six months of study and analysis, they have concluded that Islam is the most peaceful religion,” the national broadcaster added.
According to the report, the UN body also refuted allegations that Islam promoted terrorism, maintaining that attacks done on the pretext of Islam had nothing to do with Islam.
http://en.dailypakistan.com.pk/headline/did-unesco-really-give-islam-a-certificate-of-peace-radio-pakistan-spreads-weird-misinformation/
“After six months of study and analysis, they have concluded that Islam is the most peaceful religion,” the national broadcaster added.
According to the report, the UN body also refuted allegations that Islam promoted terrorism, maintaining that attacks done on the pretext of Islam had nothing to do with Islam.
http://en.dailypakistan.com.pk/headline/did-unesco-really-give-islam-a-certificate-of-peace-radio-pakistan-spreads-weird-misinformation/
Guest- Guest
Re: UNESCO dodijelo certifikat miroljubivosti Islamu
treba jednu ovakvu potvrdu tražiti i za UDBU
Guest- Guest
o jebemti perverziju,prvo obama nobela za mir, sad islam za miroljubivost, sta je sledece, soros za humanost
2015-08-06
Ovo zbilja nije iz news bara
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
dvostruka svečanost, dan nezavisnosti i saveznici dobili potvrdu da su najmiroljubljiviji...
Ja mislim kako je ovaj certifikat zapravo sprdnja na račun islama.To je kao kada ružnom čovjeku ili ženi,kažete kako su prelijepi i onda se oni umisle.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Iknar je gay wrote:Ja mislim kako je ovaj certifikat zapravo sprdnja na račun islama.To je kao kada ružnom čovjeku ili ženi,kažete kako su prelijepi i onda se oni umisle.
nije im UNESCO ništa izdao, to su sami sebi darovali lažnu potvrdu da su miroljubivi, u tome je vic
Guest- Guest
Similar topics
» Zeleni certifikat Srbije građanima regije otvara vrata Hrvatske
» SAD nije više u UNESCO
» Bokeljska mornarica ulazi u UNESCO
» sjedinjene-americke-drzave-napustaju-unesco
» Ustase placaju ulazak Kosova u Unesco?!
» SAD nije više u UNESCO
» Bokeljska mornarica ulazi u UNESCO
» sjedinjene-americke-drzave-napustaju-unesco
» Ustase placaju ulazak Kosova u Unesco?!
Page 1 of 1