Teachers boycott graduation after Muslim student refuses to shake hands with female principal
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Teachers boycott graduation after Muslim student refuses to shake hands with female principal
zato se nas dvije slazemo jer se nadopunjujemo ;Dfrakcija wrote:kad si dama.. ja se tek socjaliziram :Dmaggie13 wrote:hehe,ja tu asocijaciju namjerno propustila 8-)frakcija wrote:šta ako su gospićani?Regoč wrote:Ajd, pomirite se pa se rukujte. Niste muslimani.
k'o u filmu B-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Teachers boycott graduation after Muslim student refuses to shake hands with female principal
rukovati se sa ženom značilo bi da su one na istoj razini kao i muškarci, da su jednakopravne
žene su ispod muškaraca, niža bića, i zbog te činjenice vjernik musliman koji slijedi proroka i boji se Alaha nikad ne može pružiti ruku ženi
žene su ispod muškaraca, niža bića, i zbog te činjenice vjernik musliman koji slijedi proroka i boji se Alaha nikad ne može pružiti ruku ženi
Guest- Guest
thelma & louise?maggie13 wrote:zato se nas dvije slazemo jer se nadopunjujemo ;Dfrakcija wrote:kad si dama.. ja se tek socjaliziram :Dmaggie13 wrote:hehe,ja tu asocijaciju namjerno propustila 8-)frakcija wrote:šta ako su gospićani?Regoč wrote:Ajd, pomirite se pa se rukujte. Niste muslimani.
k'o u filmu B-)
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
hahahaha,samo ne sa istim zavrsetkom...;Dfrakcija wrote:thelma & louise?maggie13 wrote:zato se nas dvije slazemo jer se nadopunjujemo ;Dfrakcija wrote:kad si dama.. ja se tek socjaliziram :Dmaggie13 wrote:hehe,ja tu asocijaciju namjerno propustila 8-)frakcija wrote:
šta ako su gospićani?
k'o u filmu B-)
2014-04-12
jebote.. jednom ja dogovorila dejt sa luđakinjom s interneta.. idemo popit čaja i radit dar mar po županiji..kad ono.. znamo se s roditeljskog.. gospoja sutkinja.. ćere nam skupa side..maggie13 wrote:hahahaha,samo ne sa istim zavrsetkom...;Dfrakcija wrote:thelma & louise?maggie13 wrote:zato se nas dvije slazemo jer se nadopunjujemo ;Dfrakcija wrote:kad si dama.. ja se tek socjaliziram :Dmaggie13 wrote:
hehe,ja tu asocijaciju namjerno propustila 8-)
k'o u filmu B-)
2016-03-09
auuuuu..necu ti ja valjda ispast jetrva ili zaova ..necu,ne brini...;D ;Pfrakcija wrote:jebote.. jednom ja dogovorila dejt sa luđakinjom s interneta.. idemo popit čaja i radit dar mar po županiji..kad ono.. znamo se s roditeljskog.. gospoja sutkinja.. ćere nam skupa side..maggie13 wrote:hahahaha,samo ne sa istim zavrsetkom...;Dfrakcija wrote:thelma & louise?maggie13 wrote:zato se nas dvije slazemo jer se nadopunjujemo ;Dfrakcija wrote:
kad si dama.. ja se tek socjaliziram :D
k'o u filmu B-)
2014-04-12
nije nas to nimalo omelo.. nego je meni škodija borić u autu ..posli smo krenule u muktašenje po konobama niz obalu.. ona bi ispilala konobare sa zakonima..maggie13 wrote:auuuuu..necu ti ja valjda ispast jetrva ili zaova ..necu,ne brini...;D ;Pfrakcija wrote:jebote.. jednom ja dogovorila dejt sa luđakinjom s interneta.. idemo popit čaja i radit dar mar po županiji..kad ono.. znamo se s roditeljskog.. gospoja sutkinja.. ćere nam skupa side..maggie13 wrote:hahahaha,samo ne sa istim zavrsetkom...;Dfrakcija wrote:thelma & louise?maggie13 wrote:
zato se nas dvije slazemo jer se nadopunjujemo ;D
k'o u filmu B-)
2016-03-09
tu je bilo NNNI...sto ste namjerile,to i izvele..usput maltretirale "normalne" ljude..;Dfrakcija wrote:nije nas to nimalo omelo.. nego je meni škodija borić u autu ..posli smo krenule u muktašenje po konobama niz obalu.. ona bi ispilala konobare sa zakonima..maggie13 wrote:auuuuu..necu ti ja valjda ispast jetrva ili zaova ..necu,ne brini...;D ;Pfrakcija wrote:jebote.. jednom ja dogovorila dejt sa luđakinjom s interneta.. idemo popit čaja i radit dar mar po županiji..kad ono.. znamo se s roditeljskog.. gospoja sutkinja.. ćere nam skupa side..maggie13 wrote:hahahaha,samo ne sa istim zavrsetkom...;Dfrakcija wrote:
thelma & louise?
2014-04-12
a za popizdit normalne.. oni su navikli na naivne sponzoruše u sitne sate.. nisu očekivali prepredene muktašice..maggie13 wrote:tu je bilo NNNI...sto ste namjerile,to i izvele..usput maltretirale "normalne" ljude..;Dfrakcija wrote:nije nas to nimalo omelo.. nego je meni škodija borić u autu ..posli smo krenule u muktašenje po konobama niz obalu.. ona bi ispilala konobare sa zakonima..maggie13 wrote:auuuuu..necu ti ja valjda ispast jetrva ili zaova ..necu,ne brini...;D ;Pfrakcija wrote:jebote.. jednom ja dogovorila dejt sa luđakinjom s interneta.. idemo popit čaja i radit dar mar po županiji..kad ono.. znamo se s roditeljskog.. gospoja sutkinja.. ćere nam skupa side..maggie13 wrote:
hahahaha,samo ne sa istim zavrsetkom...;D
2016-03-09
o tome ti ja...nema normalnih..a,ti koji rade u ugostiteljstvu pogotovo svasta vide 8-)frakcija wrote:a za popizdit normalne.. oni su navikli na naivne sponzoruše u sitne sate.. nisu očekivali prepredene muktašice..maggie13 wrote:tu je bilo NNNI...sto ste namjerile,to i izvele..usput maltretirale "normalne" ljude..;Dfrakcija wrote:nije nas to nimalo omelo.. nego je meni škodija borić u autu ..posli smo krenule u muktašenje po konobama niz obalu.. ona bi ispilala konobare sa zakonima..maggie13 wrote:auuuuu..necu ti ja valjda ispast jetrva ili zaova ..necu,ne brini...;D ;Pvfrakcija wrote:
jebote.. jednom ja dogovorila dejt sa luđakinjom s interneta.. idemo popit čaja i radit dar mar po županiji..kad ono.. znamo se s roditeljskog.. gospoja sutkinja.. ćere nam skupa side..
2014-04-12
inače ženska je ista kaja.. ja bi se svako malo naježila kolko je bezobrazna, al koncizna..maggie13 wrote:o tome ti ja...nema normalnih..a,ti koji rade u ugostiteljstvu pogotovo svasta vide 8-)frakcija wrote:a za popizdit normalne.. oni su navikli na naivne sponzoruše u sitne sate.. nisu očekivali prepredene muktašice..maggie13 wrote:tu je bilo NNNI...sto ste namjerile,to i izvele..usput maltretirale "normalne" ljude..;Dfrakcija wrote:nije nas to nimalo omelo.. nego je meni škodija borić u autu ..posli smo krenule u muktašenje po konobama niz obalu.. ona bi ispilala konobare sa zakonima..maggie13 wrote:
auuuuu..necu ti ja valjda ispast jetrva ili zaova ..necu,ne brini...;D ;Pv
2016-03-09
haha,znam na sto mislis..barem ti je zabavno bilo..;Dfrakcija wrote:inače ženska je ista kaja.. ja bi se svako malo naježila kolko je bezobrazna, al koncizna..maggie13 wrote:o tome ti ja...nema normalnih..a,ti koji rade u ugostiteljstvu pogotovo svasta vide 8-)frakcija wrote:a za popizdit normalne.. oni su navikli na naivne sponzoruše u sitne sate.. nisu očekivali prepredene muktašice..maggie13 wrote:tu je bilo NNNI...sto ste namjerile,to i izvele..usput maltretirale "normalne" ljude..;Dfrakcija wrote:
nije nas to nimalo omelo.. nego je meni škodija borić u autu ..posli smo krenule u muktašenje po konobama niz obalu.. ona bi ispilala konobare sa zakonima..
2014-04-12
deda hipster wrote:rukovati se sa ženom značilo bi da su one na istoj razini kao i muškarci, da su jednakopravne
imaju muslimani i pravo, biti žena je karmička kazna
Guest- Guest
Biti zena je odlicno..u zadnjih 30-40 godina i cak vise nego odlicno.. :-)
2014-04-12
hajde sad vi pišulje malo se smirite,nije ovo chat
2014-04-14
Sad vam bas idem :-X . >_<
gud najt :-)
gud najt :-)
2014-04-12
šic
2014-04-14
ne izazivaj,mogla bih se vratit..⌒.⌒
2014-04-12
briši nesrećo
2014-04-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Female Muslim Professor Says It’s OK To Rape Girls To Humiliate Them…?
» Sweetie, you put your hands down’ :D
» The EU will boycott the summit of foreign ministers in Hungary
» Biden's Supreme Court nominee refuses to define the term 'woman'
» Seattle teachers: liberation through public education
» Sweetie, you put your hands down’ :D
» The EU will boycott the summit of foreign ministers in Hungary
» Biden's Supreme Court nominee refuses to define the term 'woman'
» Seattle teachers: liberation through public education
Page 2 of 2