UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
umjesto 'jesu nam dostavili plasticne case?' ja pitam 'jesu nam dostavili balone?'
betty.boop- Posts : 12712
2015-01-23
Moxy wrote:Lady ja sam bila našla bungalove u njivicama ,za nas 5 sa doruckom,940€....medjutim njima je to bilo puno....ona je htjela jeftinije i našla jeftinije...na kraju su uopće odustali a meni je bilo kasno bookirati ponovo...
Ona je to našla preko mušterije gdje radi,i ta mušterija se sad ne pojavljuje a ona nije broj uzela...ma sapunica!
Ostanem li bez mora jebat ću nekome mater uzduž i poprijeko!
gdje je tocno taj tvoj apartman ?
aj, posalji mi detalje na pp, pa cem pokusat nesto istrazit
betty.boop-
2015-01-23
aha, vi cete samo utipkat u gps : baka, karin gornji ? :)
betty.boop-
2015-01-23
ljuta sam i živčana uz ovu neispavanost, pretvaram se u mamu..
znači, uzmem godišnji zbog dragocjenog mira i tišine, stvarno mi jutro i jutarnja kava u praznoj kući znači više od ičega, i onda naporan tata uzme baš sad dva dana godišnjeg, dovede nećaka sinoć na spavanje (njegova ideja, a taman se ponadam samoći navečer i prije podne danas) i onda ga ignorira, kao i uvijek, a nećak naravno skroz meni u krilu i ne mogu doć do mobitela ni kompa ni ničega.. i onda tetaaa kako ovo, tetaaa šta da stisnem, tetaaa aj mi skinii ovu igru.. i ono.. djeca ko djeca, briga su i ne možeš se opustit uz njih
ionako su tu skoro svakodnevno bar pola dana s čestim spavanjima ovdje jer je njima u stanu vruće.. pa se stvarno preporodim kad ih navečer otpremim. naravno da obožavam svoje male ljude, ali ajmo svatko vodit svoj život što je češće i više moguće :^0
totalno me živcira tata s tim svojim planovima.. planirali su kao na bazen oko podne, naravno da je plan propao
i sad mi već planira moje vrijeme, kad da idem u firmu i kad da ovo, kad da ono.. ne mogu ga slušat više
otić ću u p.m. gdje moj mir neće ovisit ni o kome!
pas mater, da ne mogu imat 3 cijela dana mira.. nikad ikad
omg, ne sjećam se kad sam bila toliko bijesna
znači, uzmem godišnji zbog dragocjenog mira i tišine, stvarno mi jutro i jutarnja kava u praznoj kući znači više od ičega, i onda naporan tata uzme baš sad dva dana godišnjeg, dovede nećaka sinoć na spavanje (njegova ideja, a taman se ponadam samoći navečer i prije podne danas) i onda ga ignorira, kao i uvijek, a nećak naravno skroz meni u krilu i ne mogu doć do mobitela ni kompa ni ničega.. i onda tetaaa kako ovo, tetaaa šta da stisnem, tetaaa aj mi skinii ovu igru.. i ono.. djeca ko djeca, briga su i ne možeš se opustit uz njih
ionako su tu skoro svakodnevno bar pola dana s čestim spavanjima ovdje jer je njima u stanu vruće.. pa se stvarno preporodim kad ih navečer otpremim. naravno da obožavam svoje male ljude, ali ajmo svatko vodit svoj život što je češće i više moguće :^0
totalno me živcira tata s tim svojim planovima.. planirali su kao na bazen oko podne, naravno da je plan propao
i sad mi već planira moje vrijeme, kad da idem u firmu i kad da ovo, kad da ono.. ne mogu ga slušat više
bome i mene razbjesnilo samo citanje tvog posta :D
betty.boop-
2015-01-23
hahaha, vama ce bit prava avantura, cini se :D
reportiraj svaku etapu na forum
checkpoint i to
reportiraj svaku etapu na forum
checkpoint i to
betty.boop-
2015-01-23
toliko sam nabrijana da mi glas drhti kad me netko nešt pita :D plakat ćuuu
a neispavana
zamisli, oko 4 zaspala, moguće da je i pola 5 bilo
naravno, unuka je ostavio meni, a on sad ode u svoju birtiju, boli njega..
ajme ajme, ne želim da ispada da ne volim nećake, i dobrice su, ali oni su pola moji, pola vremena tu provode.. stvarno mi jako godi mir
:D
a neispavana
zamisli, oko 4 zaspala, moguće da je i pola 5 bilo
naravno, unuka je ostavio meni, a on sad ode u svoju birtiju, boli njega..
ajme ajme, ne želim da ispada da ne volim nećake, i dobrice su, ali oni su pola moji, pola vremena tu provode.. stvarno mi jako godi mir
onda me deda pita hoću ga vozit na šišanje
danas, kad je pakleno
sva sreća pa mu je tata objasnio da ne mogu danas...
danas, kad je pakleno
sva sreća pa mu je tata objasnio da ne mogu danas...
idem po ostatak kave..
napravila sam otrov da dođem k sebi.. ne kavu, otrov... :D
napravila sam otrov da dođem k sebi.. ne kavu, otrov... :D
Ta zenska je neka smotana.Moxy wrote:Lady ja sam bila našla bungalove u njivicama ,za nas 5 sa doruckom,940€....medjutim njima je to bilo puno....ona je htjela jeftinije i našla jeftinije...na kraju su uopće odustali a meni je bilo kasno bookirati ponovo...
Ona je to našla preko mušterije gdje radi,i ta mušterija se sad ne pojavljuje a ona nije broj uzela...ma sapunica!
Ostanem li bez mora jebat ću nekome mater uzduž i poprijeko!
Ako je vec odustala od zajednickog plana, mogla je barem osigurati da ti na kraju ne spusis radi nje. Cisto ono...kolegijalnost.
Od decka baka ima apartmane u zadru. provjerim, ako koj nije bokiran, cisto za svaki slucaj.... samo sto su njeni "elitni" i zna uzeti vise para ...
Guest- Guest
to je zato sto si tako dupoustismodra wrote:ljuta sam i živčana uz ovu neispavanost, pretvaram se u mamu..
kao i ja sebi
dopustim da me se zajebava, pa me se i zajebava-mislim na familiju
Guest- Guest
ma znam
ali kad nisam ja tu glavna
jednostavno, ne mogu se ja zaključat i nestat... i šta mi vrijedi zaključat se kad će me dozivat i provaljivat :D
ali kad nisam ja tu glavna
jednostavno, ne mogu se ja zaključat i nestat... i šta mi vrijedi zaključat se kad će me dozivat i provaljivat :D
ludjacki mi se jedu cevapi, onako s mascu natopljenom lepinjom i lukom i jogurtom
betty.boop-
2015-01-23
Da tako nesto pohedem po ovim vrucinama komotno bih povracala :D
Kako mi se spava...
Kako mi se spava...
Guest- Guest
Izdali crveni alarm za istru. Kazu moguca pojava pijavica, jake tuce i nevremena... Boze sveti. :/
Ova Zagina oluja dolazi k nama
Nemam pojma sto mi je danas. Uhvatila me neka tuga i plac. Nemam pojma ni zasto.
A i fali mi odmora prokleto.
Izdali crveni alarm za istru. Kazu moguca pojava pijavica, jake tuce i nevremena... Boze sveti. :/
Ova Zagina oluja dolazi k nama
Nemam pojma sto mi je danas. Uhvatila me neka tuga i plac. Nemam pojma ni zasto.
A i fali mi odmora prokleto.
Guest- Guest
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)