Građevina ide na Brijune
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Građevina ide na Brijune
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ekskluzivno-opozvani-premijer-oreskovic-s-obitelji-ide-na-ljetovanje-u-vilu-na-brijunima/4522832/
7 kuna, 7 kuna......... tralalalalaaaaaaaaaaa Cek, zar jos Mesic nije vratio Brijune narodu nakon sta su argentinski fikusi naganjali lopticu na konjima????? Da sada je Rade gubernator tamo.Tstststststtss
2014-04-14
Re: Građevina ide na Brijune
Nadam se da ce poloziti vijenac na spomenik partizanskim borcima u Fazani. Sve drugo bi bio cisti fasizam
2014-04-14
Ako je još uvijek za 7 kuna na dan zašto ne? Ima čovjek pravo koristiti sindikalni popust.
prvo 20 dana u opatiji, sada barem 20 dana na brijunima, poslije malo u vilu Dalmacija u split i ljeto skoro pa prošlo.
kanadska posla...
kanadska posla...
sitting_bull-
2015-09-28
Koja nevjerojatna mržnja prema dijaspori. Zbog jedne gramatičke greške, ajd dobro ne jedne nego nekoliko tisuća ali manje je bitno, ovako razapinjati čovjeka koje je ostavio dobru plaću i vratio se u domovinu da bi malo pomogao komunističkoj stoci koja sama ne zna gdje je ni šta je.
nakon što je uspješno ignorirao i hrvatske građane i medije kao posrednike između njega i hrvatske javnosti građevina je postala tankoćutna kad se govori o njemu i njegovim ljetovanjima za 7 kuna dnevno.
svaka rit dođe na šekret...
svaka rit dođe na šekret...
sitting_bull-
2015-09-28
"Prije dva tjedna sam dobio poruku da ukoliko ću se aktivirati u kampanju, mogu očekivati oštre napade na mene i moju obitelj. Kampanja je počela. Nisam znao da ću biti na Brijunima dva tjedna sve dok nisam pročitao novine. Laž je da sam to naredio. Nadam se da će narod prepoznati da je ovo kampanja. Nadam se da će se više prodati novine i da će zbog toga rasti BDP. Žalosno je da se šire informacije koje su lažne", kazao je Orešković.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/oreskovic-laz-je-da-idem-na-brijune-rekli-su-mi-da-ce-krenuti-ostri-napade-na-mene-i-moju-obitelj/906028.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/oreskovic-laz-je-da-idem-na-brijune-rekli-su-mi-da-ce-krenuti-ostri-napade-na-mene-i-moju-obitelj/906028.aspx
Guest- Guest
interesantno kako se do sada građevina pravila mutava i kao nije razumjela što ga se želi pitati, a sad sve zna što se dešava.
prošlo je vrijeme ignorancije i došlo vrijeme ispostave računa.
za tri (3) sata je donio odluku o preuzimanju funkcije predsjednika vlade, a sad već mjesec dana ne može odlučiti hoće li se i dalje baviti politikom.
go home to Canada, tim!
prošlo je vrijeme ignorancije i došlo vrijeme ispostave računa.
za tri (3) sata je donio odluku o preuzimanju funkcije predsjednika vlade, a sad već mjesec dana ne može odlučiti hoće li se i dalje baviti politikom.
go home to Canada, tim!
sitting_bull-
2015-09-28
Meni je Tim simpa i djeluje dobroćudno, no žena mu izgleda kao prava oštrokondža.
Guest- Guest
Eva wrote:Meni je Tim simpa i djeluje dobroćudno, no žena mu izgleda kao prava oštrokondža.
pa da nije takav, ne bi je ni trpio...
Guest- Guest
Pa nije iritantan, ni bahat, i dobrodošel je u politiku, već samo zbog tih karakteristika. A bome u srazu s debelom pokazal je i da ima muda.
Guest- Guest
Eva wrote:Pa nije iritantan, ni bahat, i dobrodošel je u politiku, već samo zbog tih karakteristika. A bome u srazu s debelom pokazal je i da ima muda.
pa nije, to i kažem, samo dobrica može trpjet oštrokondžu
Guest- Guest
Lik izgleda ko da ima Downov sindrom i ne bi mu povjerio ni čuvanje ovaca a kamoli nešto drugo s većom odgovornošću
Guest- Guest
Godric wrote:Lik izgleda ko da ima Downov sindrom i ne bi mu povjerio ni čuvanje ovaca a kamoli nešto drugo s većom odgovornošću
onda kak ti tek izgleda Stepeš
Guest- Guest
Kak je Ostap rekel, kao da ima blagi Ašpergorov sindrom, no to mu daje prednost u pregovorima, ljudi ga podcijene, a on ni baš naiva.
Guest- Guest
Orešković je hendlao u Tevi dok vi niste znali šta je dionica, a papirologiju oko Plive je riješio prije nego zemljišno-knjižni ured zgradu Sabora.Godric wrote:Lik izgleda ko da ima Downov sindrom i ne bi mu povjerio ni čuvanje ovaca a kamoli nešto drugo s većom odgovornošću
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Ko trolNoor wrote:Godric wrote:Lik izgleda ko da ima Downov sindrom i ne bi mu povjerio ni čuvanje ovaca a kamoli nešto drugo s većom odgovornošću
onda kak ti tek izgleda Stepeš
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2