Manijak iz Srbije:"Išli smo u šetnje,voljela me"
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Manijak iz Srbije:"Išli smo u šetnje,voljela me"
http://www.index.hr/vijesti/clanak/manijak-iz-srbije-koji-je-silovao-i-ubio-trogodisnjakinju-isli-smo-u-setnje-voljela-me-je/905570.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Manijak iz Srbije:"Išli smo u šetnje,voljela me"
..pa te ostavila i nasla ljubavnika i zato si je silovao i ubio..issa ti dragog ovo jos nisam vidio...
2015-09-08
..evo sad citam dva pitbulla u novom sadu preklala komsiju..ovaj u zrenjaninu genocid napravio...i onda se srbi bune kad im kazu da su ludi..
2015-09-08
ne..objesit na trgu i ostavit ga tjedan dana objesenog i kastriranog kao upozorenje..kakav metak u celo..bezbolna smrtEva wrote:Metak u čelo!
2015-09-08
Zar si zbog toga otvorio temu?vuksadinare wrote:..evo sad citam dva pitbulla u novom sadu preklala komsiju..ovaj u zrenjaninu genocid napravio...i onda se srbi bune kad im kazu da su ludi..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:ne..objesit na trgu i ostavit ga tjedan dana objesenog i kastriranog kao upozorenje..kakav metak u celo..bezbolna smrtEva wrote:Metak u čelo!
Šteta kaj ga seljani nisu obradili. Bil bi istrančiran i sfaširan.
Guest- Guest
ne..nego nesto cudno kod njih posljednjih dana....kaj si se odmah ofurio...jastreb wrote:Zar si zbog toga otvorio temu?vuksadinare wrote:..evo sad citam dva pitbulla u novom sadu preklala komsiju..ovaj u zrenjaninu genocid napravio...i onda se srbi bune kad im kazu da su ludi..
2015-09-08
Eva wrote:Metak u čelo!
prebrza i prelaka smrt
vuksadinare wrote:..evo sad citam dva pitbulla u novom sadu preklala komsiju..ovaj u zrenjaninu genocid napravio...i onda se srbi bune kad im kazu da su ludi..
Meni uvijek oblijeva milina kad čujem ovakve vijesti od tamo jer to je još jedan dokaz dokaz da su Srbi ludi.
crvenkasti-
2014-04-17
catabbath-
2015-08-22
dobro mi jos nismo toliko...crvenkasti wrote:A ne mi.
2015-09-08
crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:..evo sad citam dva pitbulla u novom sadu preklala komsiju..ovaj u zrenjaninu genocid napravio...i onda se srbi bune kad im kazu da su ludi..
Meni uvijek oblijeva milina kad čujem ovakve vijesti od tamo jer to je još jedan dokaz dokaz da su Srbi ludi.
idi pa se leči, bolesniče
smrade i genetski otpadu, tu se radi o curici, ne o vama srbima. Razumiješ li, govno malo iskompleksirano? Ne? Jebali te srbi u dupe.
marcellus wrote:smrade i genetski otpadu, tu se radi o curici, ne o vama srbima. Razumiješ li, govno malo iskompleksirano? Ne? Jebali te srbi u dupe.
Govoriš meni ili Vuku?
crvenkasti-
2014-04-17
ocajan sam, a i to slabo odrazava ono sto msm i osecam o svemu, tome i oko toga,
nama i stavu da drustvo mora iz korena da se menja. da mi, srbi, moramo da
prihvatimo da se poiticke aktivnosti drzave odrzavaju dugorocno na nasu svakodnevnicu,
pre svega kroz ekonomsko stanje svakog pojedinca "vere i nade "
svih nas. to su otvaraju mnoga pitanja, a pre svega da li je ovo drzava
budyetara ili gradjana. kad kazem gradjana msm na sve nas, od one sa terazija
do zadnjeg chobana. mi smo svi grdjani ove zemlje. vezano za to dacu c/p jedna
nase, slucajno, madjarice, a i ona je nasa gradjanka, jer je za zadnih 15tak dana
izgubila 2 drugarice u ovim zlocinima. a ovu, pizdetinu, iz petrovaradina, sto
cuve pse ubice, koji zubima zaklase chichu, sudio bih za ubistvo sa predumisljajem.
jer je znala sta cuva i kakav odnos ti psi imaju prema chichi. jebo bi joj mater.
a onim kretenima, onom sto je ubio " svoju trudnu " verenicu, ili onaj sto je pobio
bivsu zenu i sve redom. a tek ovaj monstrum, sto je silovao i ubio devojcicu, a mozda i jednu
nestalu zenu, nestala pre 2o dana, neka im bog presudi, najgore, ali njima.
nemoj neduzne duse da stradaju, ako tako moze ? tesku su muku natrpali
svojim porodicama, ukucanima i td.
Živimo u zemlji u kojoj je lakše doći do puške nego do lekova i gde je ljudima lakše ubiti nego oprostiti , gde su žene topovsko meso , vreća za box ... U zemlji u kojoj deca umiru od gladi. U zemlji obećanja u kojoj svaki dan slušamo samo laži, u zemlji diktatora. U zemlji čiji su građani, građani drugog reda, u zemlji gde na vrata institucija ne smemo ni pokucati , u zemlji čija se komunalna "policija" ponaša kao da su specijalne jedinice, a policija "privatno" obezbeđenje, u zemlji u kojoj dete nema ime nego je šifra, broj (jos uvek ne istetoviran na ruci), u zemlji u kojoj su radnici robovi uskoro će se raditi za tanjir pirinča.
MA U KAKVOJ TO ZEMLJI ŽIVIMO I NEMO POSMATRAMO?!'
k. melegi (srbija)
nama i stavu da drustvo mora iz korena da se menja. da mi, srbi, moramo da
prihvatimo da se poiticke aktivnosti drzave odrzavaju dugorocno na nasu svakodnevnicu,
pre svega kroz ekonomsko stanje svakog pojedinca "vere i nade "
svih nas. to su otvaraju mnoga pitanja, a pre svega da li je ovo drzava
budyetara ili gradjana. kad kazem gradjana msm na sve nas, od one sa terazija
do zadnjeg chobana. mi smo svi grdjani ove zemlje. vezano za to dacu c/p jedna
nase, slucajno, madjarice, a i ona je nasa gradjanka, jer je za zadnih 15tak dana
izgubila 2 drugarice u ovim zlocinima. a ovu, pizdetinu, iz petrovaradina, sto
cuve pse ubice, koji zubima zaklase chichu, sudio bih za ubistvo sa predumisljajem.
jer je znala sta cuva i kakav odnos ti psi imaju prema chichi. jebo bi joj mater.
a onim kretenima, onom sto je ubio " svoju trudnu " verenicu, ili onaj sto je pobio
bivsu zenu i sve redom. a tek ovaj monstrum, sto je silovao i ubio devojcicu, a mozda i jednu
nestalu zenu, nestala pre 2o dana, neka im bog presudi, najgore, ali njima.
nemoj neduzne duse da stradaju, ako tako moze ? tesku su muku natrpali
svojim porodicama, ukucanima i td.
Živimo u zemlji u kojoj je lakše doći do puške nego do lekova i gde je ljudima lakše ubiti nego oprostiti , gde su žene topovsko meso , vreća za box ... U zemlji u kojoj deca umiru od gladi. U zemlji obećanja u kojoj svaki dan slušamo samo laži, u zemlji diktatora. U zemlji čiji su građani, građani drugog reda, u zemlji gde na vrata institucija ne smemo ni pokucati , u zemlji čija se komunalna "policija" ponaša kao da su specijalne jedinice, a policija "privatno" obezbeđenje, u zemlji u kojoj dete nema ime nego je šifra, broj (jos uvek ne istetoviran na ruci), u zemlji u kojoj su radnici robovi uskoro će se raditi za tanjir pirinča.
MA U KAKVOJ TO ZEMLJI ŽIVIMO I NEMO POSMATRAMO?!'
k. melegi (srbija)
Guest- Guest
E moj pižo, to vam je sve Vučić dao... Pa i oni prije njega...
Last edited by Arthas on 11/7/2016, 13:13; edited 1 time in total
Guest- Guest
JEZIVI DETALJI MONSTRUOZNOG ZLOČINA:Stigli obducenti iz Niša, ubica male Anđele bio svestan šta radi!
NovostiOnline | 11. jul 2016. 08:58 > 12:13 | Komentara: 34Ubica devojčice je bio uračunljiv - nezvanično saznaju "Novosti". Prema rečima psihijatara koji su razgovarali sa Vladicom Rajkovićem, ubicom trogodišnje devojčice Anđeline Stefanović, ubica je bio iako pod dejstvom alkohola, potpuno uračunljiv i da je bio svestan sta cini
U BONIČKU kapelu u Zaječaru stigli su obducenti iz Zavoda za sudsku medicinu u Nišu, koji je da pregledaju telo zverski ubijene Anđeline Stefanović. Obdukcija će odmah da počne, a izveštaj će biti objavljen što pre.
Inače. ubica trogodišnje devojčice je bio uračunljiv - nezvanično saznaju "Novosti". Prema rečima psihijatara koji su razgovarali sa Vladicom Rajkovićem, on je bio potpuno uračunljiv i svestan šta čini, iako je bio pod dejstvom alkohola.
Kako smo saznali, devojčica je usled silovanja zadobila izuzetno teške telesne povrede, koje kako kažu nisu za prepričavanje. Mala Anđela je pokušavala plačom da se odbrani, ali ju je Rajković nekoliko puta ošamario kako bi je smirio. Pošto devojčica od bola nije mogla da prestane da plače, Rajković ju je više puta udario po glavi kamenom, da bi je ućutkao i nastavio svoj strašni naum.
Kako su "Novostima" potvrđeno, Rajković nema veze sa nestankom žene iz sela, što se u jednom trenutku dovodilo u vezu.
Guest- Guest
užas, to treba prvo mučit pa onda tek ubit
Similar topics
» Bugarska bi voljela
» Pernar uživo, iz šetnje pred spavanje obraća se naciji!
» Vedrana Rudan:Milanovic je prostak,Vucica bi voljela da intervjuisem
» Nikolić: Svi Srbi bi išli u rat
» Modni dizajner iz Srbije iz Srbije došao u županijski ured u Iloku i u hodniku se posrao
» Pernar uživo, iz šetnje pred spavanje obraća se naciji!
» Vedrana Rudan:Milanovic je prostak,Vucica bi voljela da intervjuisem
» Nikolić: Svi Srbi bi išli u rat
» Modni dizajner iz Srbije iz Srbije došao u županijski ured u Iloku i u hodniku se posrao
Page 1 of 2