Ino debitne kartice
Page 1 of 1
Ino debitne kartice
Kako do inozemnog računa, debitne kartice, uvjeti, pogodnosti...
Trinity-
2014-04-17
Re: Ino debitne kartice
Najprije nešto o VIABUY prepaid MasterCard kartici (http://www.viabuy.com/the-prepaid-mastercard-in-gold-or-black.html ):
Ovo je privatni IBAN bankovni račun i MasterCard kartica za osobe rezidentne i sa adresom u Europskoj Uniji. Dobivate mnoge prednosti sa ovim računom:
-Registracija i verifikacija vrši se online , kartica stiže za otprilike 10 dana, nakon čega je potrebna aktivacija i uplata članarine za tri godine (90 € , što joj je najveća mana).
Ovo je privatni IBAN bankovni račun i MasterCard kartica za osobe rezidentne i sa adresom u Europskoj Uniji. Dobivate mnoge prednosti sa ovim računom:
Pogodnosti ovog bankovnog računa sa MasterCard karticom
- Ovaj račun može dobiti svatko sa EU adresom, bez obzira na državljanstvo
- Dobijete IBAN broj računa, tako da možete primati uplate iz cijele EU i svijeta
- Račun se može dobiti čak i ako imate ovrhu ili izvršenje nad imovinom
- Nema provjera kreditnog stanja, MasterCard karticu i IBAN račun možete dobiti odmah
- Nema potrebe dokazivati da li ste zaposleni, jednostavno ćete biti primljeni
- Ne možete otići u minuse na računu
- Stvarni IBAN račun, možete uplate uraditi i primiti u gotovini sa bilo koje pošte ili banke;
- Račun je zaštićen od svih ovrha i nalazi se u Njemačkoj
- Dobijete online bankarstvo, možete poslati novac ili primiti novac bez problema
- 100% ćete biti prihvaćeni ako živite u EU
- Račun možete dobiti na daljinu
- Možete primati plaće, provizije, isplate svih vrsta na ovaj račun
- Ulaskom u EU hrvatski građani mogu birati gdje će imati otvoren račun, a poslodavac je dužan isplaćivati osobni dohodak na taj račun
- Sa karticom možete i anonimno plaćati na Internetu
- Kontrolu možete imati i preko SMS-a i preko emaila
- Koristite karticu na 35 milijuna lokacija širom svijeta i preko 1,2 milijuna bankomata
- Besplatna dostava kartice
- Kartica i održavanje računa košta oko €30 godišnje i plaća se unaprijed kod prve uplate
- Ova kartica nije povezana sa agencijama kreditnog stanja, vrlo je povjerljiva
- Možete primati novac iz cijelog svijeta
- Novac možete prebaciti sa kartice na karticu i tako slati novac prijateljima i rođacima
- Veliki dnevni limit podizanja novaca sa bankomata
-Registracija i verifikacija vrši se online , kartica stiže za otprilike 10 dana, nakon čega je potrebna aktivacija i uplata članarine za tri godine (90 € , što joj je najveća mana).
Trinity-
2014-04-17
Payoneer (www.payoneer.com) prepaid card
Kartica ne košta, ali članarina od oko 25$ se mora platiti prije upotrebe.
Važno je naglasiti da na ovu karticu ne možete sami vršiti uplate i stavljati novac.
Kartica ne košta, ali članarina od oko 25$ se mora platiti prije upotrebe.
Važno je naglasiti da na ovu karticu ne možete sami vršiti uplate i stavljati novac.
Trinity-
2014-04-17
Zanimljivo, al' ne sviđaju mi se te fore plaćanja održavanja računa unaprijed za 3 godine, i to još 90 eurića...
Odmah vidim kako su me opljačkali i ne vjerujem ništa.
Odmah vidim kako su me opljačkali i ne vjerujem ništa.
Guest- Guest
Da, to je malo bez veze. Kartica se izdaje na period od tri godine (kasnije se produžava), ali ta članarina je too much, bez obzira na sve druge pogodnosti.
Payoneer nije vezan uz bankovni račun, ali ima manje opcija.
Dodat ću još neke kartice, za usporedbu.
Payoneer nije vezan uz bankovni račun, ali ima manje opcija.
Dodat ću još neke kartice, za usporedbu.
Trinity-
2014-04-17
Evo još jedne , Neteller Net+ MasterCard kartice http://www.neteller.com/ ,njome se može plaćati svuda gdje primaju MasterCard , kao i podizati gotovinu na bankomatima.
Trinity-
2014-04-17
Još par informacija o Net+ MasterCardu, trošak izdavanja i slanja kartice je 12$, nema mjesečnih i godišnjih izdataka. Postoje troškovi transakcija i kreću se oko 1,9 %. Prebacivanje novca s kartice na karticu je moguće, kao i na bankovni račun i s bankovnog računa, u tom slučaju čak nema provizije.
Još jedna zanimljivost kod ove kartice, moguće je dobiti virtualnu karticu za plaćanje na netu (čak 5), a imena se ne provjeravaju.
Još jedna zanimljivost kod ove kartice, moguće je dobiti virtualnu karticu za plaćanje na netu (čak 5), a imena se ne provjeravaju.
Trinity-
2014-04-17
Znači ako otvorim netteler, platim 12$ karticu kojom mogu plaćat po trgovinama, dizat na bankomatima (odbiju mi 1.9% po podizanju) i tak to, a na tom računu dobijam novac iz npr. kanade, kladionice ili nekog poslića preko interneta, pa sam i dalje u evidenciji na birou jer se ta zarada nigdje ne vidi?
genitalni_herpes-
2014-04-11
Mali ispravak, izdavanje je 13 $, dođe za desetak dana. U međuvremenu možeš zatražiti virtualnu , tj.dobiješ broj kartice i sve podatke za plaćanja i podizanja novca, ali samo preko neta.
Za sve ove kartice potrebna je verifikacija koja uključuje slanje scan-a nekog službenog identifikacijskog dokumenata (osobne, putovnice ili vozačke dozvole).
Da, na tu karticu možeš dobivati novac od takvih i sličnih poslova, kod nas se ne evidentira, samo držiš jezik za zubima. Možeš biti i u mirovini pa još dodatno zarađivati.Ova kartica je prilično raširena i podržana.
Za sve ove kartice potrebna je verifikacija koja uključuje slanje scan-a nekog službenog identifikacijskog dokumenata (osobne, putovnice ili vozačke dozvole).
Da, na tu karticu možeš dobivati novac od takvih i sličnih poslova, kod nas se ne evidentira, samo držiš jezik za zubima. Možeš biti i u mirovini pa još dodatno zarađivati.Ova kartica je prilično raširena i podržana.
Trinity-
2014-04-17
otvorio sam neteller racun ali sam zapeo pri uplati novca,imam dovoljno novaca na visa kartici i tocno sam ispunio podatke?
(Your recent card deposit attempt was declined. Try to deposit again using a different amount or card, or check NETELLER’s FAQ’s for help making a deposit.
You can also sign in to your NETELLER account and select “Money in” to see other deposit options available to you.)
(Your recent card deposit attempt was declined. Try to deposit again using a different amount or card, or check NETELLER’s FAQ’s for help making a deposit.
You can also sign in to your NETELLER account and select “Money in” to see other deposit options available to you.)
levi76- Posts : 3
2015-01-20
Minimalni iznos za uplatu je 20$ , iako izdavanje dođe 13$. Možda je tu zapelo?
Trinity-
2014-04-17
kada se prijavim na neteller,tu gdje mi pise racun i 12 brojeva pise mi neverificirano,bas se i ne kuzim u to,moze li objasnjenje kako verificirati?hvala
2015-01-20
S lijeve strane imaš menu, mislim da kad klikneš Account, s desne strane ti se pojave tvoji osnovni podaci i piše da li je račun verificiran ili nije. Za verifikaciju pripremi scan osobne iskaznice (obje strane), to se uploada i treba obično jedan dan da odobre ili ne. Ako je scan dobar, verifikacija prolazi. Nakon toga možeš staviti novac na račun i zatražiti karticu. Dok ti ne stigne prava kartica, ako ti treba, možeš zatražiti virtualnu koja je odmah "gotova", s kojom možeš plaćati na internetu ili povlačiti novac.
Trinity-
2014-04-17
Hvala hvala... zaista mi je pomogloTrinity wrote:S lijeve strane imaš menu, mislim da kad klikneš Account, s desne strane ti se pojave tvoji osnovni podaci i piše da li je račun verificiran ili nije. Za verifikaciju pripremi scan osobne iskaznice (obje strane), to se uploada i treba obično jedan dan da odobre ili ne. Ako je scan dobar, verifikacija prolazi. Nakon toga možeš staviti novac na račun i zatražiti karticu. Dok ti ne stigne prava kartica, ako ti treba, možeš zatražiti virtualnu koja je odmah "gotova", s kojom možeš plaćati na internetu ili povlačiti novac.
2015-01-20
levi76 wrote:Hvala hvala... zaista mi je pomoglo
Nema na čemu...
Trinity-
2014-04-17
Similar topics
» EU je migrantima podijelila kreditne kartice
» Imovinske kartice clanova Vlade
» Uvode se kartice s popustom za domaće turiste
» Hasanbegović: predšasnici su peglali kartice za šibice, cigarete, naočale...
» Upoznajte Oparinu zamjenicu: Splićanima obećala vrtiće, božićnice i umirovljeničke kartice
» Imovinske kartice clanova Vlade
» Uvode se kartice s popustom za domaće turiste
» Hasanbegović: predšasnici su peglali kartice za šibice, cigarete, naočale...
» Upoznajte Oparinu zamjenicu: Splićanima obećala vrtiće, božićnice i umirovljeničke kartice
Page 1 of 1