Filoustaše sabotiraju obljetnicu Dana ustanka naroda Hrvatske
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Filoustaše sabotiraju obljetnicu Dana ustanka naroda Hrvatske
ali koji qrc ja tamo radim?? ja sam samo skromni Rusofil i gnjojam standardno po vona-bi Ustašama..frakcija wrote:znači da je ova škvadra gugletu prepoznatljiva..sve nas vidi svemirska policija..bogomdani wrote:Interesantno..na guglanje FILOUSTAŠE PICTURES,izbaci hrpu slika,avatara nas forumasa sa eks-iskon foruma...sto to znaci..???
https://www.google.hr/search?q=filoustaše+pictures&biw=1600&bih=796&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjVg6yfs-jNAhXJ1xQKHestD9wQ_AUIBigB
ali da smo prepoznatljivi,jesmo..
Guest- Guest
nece ti ta prica proci na narodnom sudu antifasisticke fronte zenabogomdani wrote:ali koji qrc ja tamo radim?? ja sam samo skromni Rusofil i gnjojam standardno po vona-bi Ustašama..frakcija wrote:znači da je ova škvadra gugletu prepoznatljiva..sve nas vidi svemirska policija..bogomdani wrote:Interesantno..na guglanje FILOUSTAŠE PICTURES,izbaci hrpu slika,avatara nas forumasa sa eks-iskon foruma...sto to znaci..???
https://www.google.hr/search?q=filoustaše+pictures&biw=1600&bih=796&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjVg6yfs-jNAhXJ1xQKHestD9wQ_AUIBigB
kad se vrate @jastrebovi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
mhhhh.... ocito sam s krive strane granice..moram ja za Rusiju...debotoijusto wrote:nece ti ta prica proci na narodnom sudu antifasisticke fronte zenabogomdani wrote:ali koji qrc ja tamo radim?? ja sam samo skromni Rusofil i gnjojam standardno po vona-bi Ustašama..frakcija wrote:znači da je ova škvadra gugletu prepoznatljiva..sve nas vidi svemirska policija..bogomdani wrote:Interesantno..na guglanje FILOUSTAŠE PICTURES,izbaci hrpu slika,avatara nas forumasa sa eks-iskon foruma...sto to znaci..???
kad se vrate @jastrebovi
Guest- Guest
u istinu , broj jugofila=Četnika=Partizana iz godine u godine sve u većem broju."jeba ih četnički ustanak" indentičan onom iz 1991.jastreb wrote:Ovim su samo napravili reklamu proslavi i ove će godine broj sudionika biti veći nego svih ovih godina.
2014-04-18
Jastrebe jebo te srb i ti cetnici..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jastreb wrote:Policija dozvolila filoustašama da sabotiraju antifašističku obljetnicu
PrevNext
[size=44]-[/size]
antifašističku?, "misliš Jugočetničku!
2014-04-18
Dva različita rata.......jadnici budalasti.čije oni interese brane????......baja bi se na to nasmijao i odmahnuo rukom........banda lopovska neradnička.....kad mogu biti tamo ,znači da su neradnici i paraziti.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Najviše ćemo ih zajebati tako što ćemo im pišati po spomeniku.
Treba se skupiti što više nas domoljuba.
Što nas ima više, to će biti odvratnije i smrdljivije. Svi će pobjeći.
Treba se skupiti što više nas domoljuba.
Što nas ima više, to će biti odvratnije i smrdljivije. Svi će pobjeći.
crvenkasti-
2014-04-17
Kako molim, nisi li ti snajperiso za filoustaše onomad?bogomdani wrote:ali koji qrc ja tamo radim?? ja sam samo skromni Rusofil i gnjojam standardno po vona-bi Ustašama..frakcija wrote:znači da je ova škvadra gugletu prepoznatljiva..sve nas vidi svemirska policija..bogomdani wrote:Interesantno..na guglanje FILOUSTAŠE PICTURES,izbaci hrpu slika,avatara nas forumasa sa eks-iskon foruma...sto to znaci..???
2014-04-15
http://www.vecernji.hr/hrvatska/hsp-ovci-iz-cakovca-mokrili-po-spomeniku-ustaskim-zrtvama-316737
crvenkasti-
2014-04-17
sloboda za sve, zašto filoustaše ne smiju slaviti obljetnicu četničkog derneka u Srbu? Oklen vam pravo privatizovat' tako lijep happening? Gdje se slavi borba, progresiva i jedinstveni gastro pothvat katoličkog popa na ražnju?
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Kako molim, nisi li ti snajperiso za filoustaše onomad?bogomdani wrote:ali koji qrc ja tamo radim?? ja sam samo skromni Rusofil i gnjojam standardno po vona-bi Ustašama..frakcija wrote:znači da je ova škvadra gugletu prepoznatljiva..sve nas vidi svemirska policija..bogomdani wrote:Interesantno..na guglanje FILOUSTAŠE PICTURES,izbaci hrpu slika,avatara nas forumasa sa eks-iskon foruma...sto to znaci..???
Guest- Guest
taj antifa ustanak je prosrpska izdaja drzave Hrvatske ,treba zabraniti a ne obiljezavati
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Clone Stormtrooper wrote:taj antifa ustanak je prosrpska izdaja drzave Hrvatske ,treba zabraniti a ne obiljezavati
Guest- Guest
U Srbu nije bio nikakav antifašistički ustanak, pobuna u Srbu dio je širega projekta četničkoga djelovanja na tromeđi Bosne, Like i Dalmacije, a potvrda tomu je da je istoga dana i na drvarskom području došlo do banditizma. Uloga komunistah u tim događajima je krajnje marginalna i ne vidim kako si mogu pripisivati tuđa (zlo)djela.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sretan vam Dan ustanka naroda Hrvatske
» u susret 95 godišnjici prvog ustanka hrvatskog naroda protiv komunista
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske na 74. Općoj skupštini Ujedinjenih naroda
» Generali: U Zagrebu se 14. i 15. prosinca 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske.
» A STOTINE korisnika Facebooka iz Hrvatske posljednjih je dana blokirano zbog jedne jedine riječi
» u susret 95 godišnjici prvog ustanka hrvatskog naroda protiv komunista
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske na 74. Općoj skupštini Ujedinjenih naroda
» Generali: U Zagrebu se 14. i 15. prosinca 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske.
» A STOTINE korisnika Facebooka iz Hrvatske posljednjih je dana blokirano zbog jedne jedine riječi
Page 2 of 2