EK se hvali kako su izveli državni udar u Hrvatskoj
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
EK se hvali kako su izveli državni udar u Hrvatskoj
http://www.vecernji.hr/hrvatska/civilno-drustvo-i-gradani-sprijecili-orbanizaciju-hrvatske-1098021
I kažu, ne treba lustracija!
Re: EK se hvali kako su izveli državni udar u Hrvatskoj
Šta jest jest , brzo su uveli reda ovdje.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Moraš slušat Bundestag..
crvenkasti-
2014-04-17
realno izvjesce
omanja dopuna istom , nije tkz. civilno drustvo tako jako koliko je protivnik neinteligentan
omanja dopuna istom , nije tkz. civilno drustvo tako jako koliko je protivnik neinteligentan
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Jasan pokazatelj da nema nikakve afere i da su mostovci samo korisne budale koje nastavljaju trećesiečanjsku politiku rastakanja Hrvatske.
Regoč wrote:Jasan pokazatelj da nema nikakve afere i da su mostovci samo korisne budale koje nastavljaju trećesiečanjsku politiku rastakanja Hrvatske.
Guest- Guest
Glupost... Fore taj frajer baca a naivci se love ko muhe na drek. Idiot kojem treba jebat mater a ne dozvoliti mu da, kada hoće i kako hoće, vodu okreće na svoj mlin.
Gle mislim da je to glupost no ne zamjeram poljacima ništa. Ljudi jednostavno ne žele stati na iste grablje dva puta ako postoji i najmanja mogućnost za to.provocator wrote:Glupost... Fore taj frajer baca a naivci se love ko muhe na drek. Idiot kojem treba jebat mater a ne dozvoliti mu da, kada hoće i kako hoće, vodu okreće na svoj mlin.
Guest- Guest
Ja i nisam mislio na Poljake... ne kontam zakaj ih uopće u ovoj temi spominješ? Ja sam mislio na budalaša koji priča o sprečavanju orbanizacije Hrvatske.tre911 wrote:Gle mislim da je to glupost no ne zamjeram poljacima ništa. Ljudi jednostavno ne žele stati na iste grablje dva puta ako postoji i najmanja mogućnost za to.provocator wrote:Glupost... Fore taj frajer baca a naivci se love ko muhe na drek. Idiot kojem treba jebat mater a ne dozvoliti mu da, kada hoće i kako hoće, vodu okreće na svoj mlin.
pogrešna tema jebiga,pisao sam na drugoj temi pa se to nekako prelilo ovdje. Moja greška.provocator wrote:Ja i nisam mislio na Poljake... ne kontam zakaj ih uopće u ovoj temi spominješ? Ja sam mislio na budalaša koji priča o sprečavanju orbanizacije Hrvatske.tre911 wrote:Gle mislim da je to glupost no ne zamjeram poljacima ništa. Ljudi jednostavno ne žele stati na iste grablje dva puta ako postoji i najmanja mogućnost za to.provocator wrote:Glupost... Fore taj frajer baca a naivci se love ko muhe na drek. Idiot kojem treba jebat mater a ne dozvoliti mu da, kada hoće i kako hoće, vodu okreće na svoj mlin.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Šta jest jest , brzo su uveli reda ovdje.
Šta je i normalno....................našamarali neonaciste ( koji su pokušali puč ( karačmarko ) )
maknili ga i uveli rea u Hrvatsku
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Regoč-
2015-08-21
da nisu tvoji HDZovci 26godina pljačkali i razjebavali državu, i onda opet kada su došli na vlast, prvo im napamet palo pljačkanje i razjebavanje, onda bi i ostali na vlasti.Regoč wrote:Jasan pokazatelj da nema nikakve afere i da su mostovci samo korisne budale koje nastavljaju trećesiečanjsku politiku rastakanja Hrvatske.
Sami pali sami se ubili
Guest- Guest
Nema to nikakve sveze s pljačkom, radi se o izdajničkoj mreži koja ruši svakoga tko samo da naznaku da će učiniti nešto za Hrvatsku.preko_vode_do_slobode wrote:da nisu tvoji HDZovci 26godina pljačkali i razjebavali državu, i onda opet kada su došli na vlast, prvo im napamet palo pljačkanje i razjebavanje, onda bi i ostali na vlasti.Regoč wrote:Jasan pokazatelj da nema nikakve afere i da su mostovci samo korisne budale koje nastavljaju trećesiečanjsku politiku rastakanja Hrvatske.
Sami pali sami se ubili
krasti svoj narod i tjerati radno stanovništvo iz zemlje je učiniti nešto za hrvatsku.........svega lošeg ovoj zemlji je učinio hdz sa 60%,sdp 35% a 5 % je slučajnost....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Regoč-
2015-08-21
Regoč wrote:Nema to nikakve sveze s pljačkom, radi se o izdajničkoj mreži koja ruši svakoga tko samo da naznaku da će učiniti nešto za Hrvatsku.preko_vode_do_slobode wrote:da nisu tvoji HDZovci 26godina pljačkali i razjebavali državu, i onda opet kada su došli na vlast, prvo im napamet palo pljačkanje i razjebavanje, onda bi i ostali na vlasti.Regoč wrote:Jasan pokazatelj da nema nikakve afere i da su mostovci samo korisne budale koje nastavljaju trećesiečanjsku politiku rastakanja Hrvatske.
Sami pali sami se ubili
daj te vaše priče "domoljublje i za hrvatsku" niti sami više ne vjerujete, zna se da je HDZ danas uglavnom organizacija pljačkaša i lopina, izuzev par dobrih pojedinaca tipa Hasanbegović
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Šeks: "Državni udar: Kako su Manolić i Mesić rušili Tuđmana i hrvatska politika prema BiH, 2. dio"
» Izraelski ministar u Hrvatskoj se hvali kako su fino potamanili islamske pacove u Gazi
» Državni udar u Nigeru
» Asange: u SAD-u je počeo državni udar
» Stiže državni udar u Venezueli
» Izraelski ministar u Hrvatskoj se hvali kako su fino potamanili islamske pacove u Gazi
» Državni udar u Nigeru
» Asange: u SAD-u je počeo državni udar
» Stiže državni udar u Venezueli
Page 1 of 2