Kako je Soroš izazvao "izbjegličku krizu" i zašto?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kako je Soroš izazvao "izbjegličku krizu" i zašto?
reg..u prirodi stvari je da JEDAN lik,kolikogod mocan bio ne moze ovakvo sto izvesti..To rijetko i drzave mogu same,osim najmocnijih..cisto logika stvari..a ako ovaj jedva zivi starac to moze..kako je Prckov rece-ebo ti onda ovaj Planet..Regoč wrote:Bogi, kako rekoše gore: sliedi novac i naći ćeš krivca.
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Ako je tako..onda je ovaj Planet.........
To mora biti onda ebeno motjna mreza,gdje ima jos ovako motjih likova,u sjeni...samo dobra organizacija bez financijskih limita bi ovako nesto mogla...
To mora biti onda ebeno motjna mreza,gdje ima jos ovako motjih likova,u sjeni...samo dobra organizacija bez financijskih limita bi ovako nesto mogla...
Guest- Guest
Prije sam sklon vjerovanju da Saudi koji drmaju Amerikom,to provode,kao populacijsko osvajanje Europe,a sebe usput rasterecuju,kao i svoje espoziture..
Guest- Guest
Kako da su se oko prihvata džihadistah pretrgli baš Šoroševi igrači? Zašto baš ljudi kojima Šoroš financira kampanje zagovaraju uništenje Europe?
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» '' SNAŽNA PORUKA Dječak u jednoj rečenici objasnio kako bi on riješio izbjegličku krizu ''
» Štrahe optužio SAD i NATO za izbjegličku krizu
» Još prije više od 4 godine sam predvidio izbjegličku krizu
» Vlada Zorana Milanovića suodgovorna je za razornu izbjegličku krizu
» Kolinda imenovala Andriju Hebranga povjerenikom predsjednice Republike za izbjegličku krizu
» Štrahe optužio SAD i NATO za izbjegličku krizu
» Još prije više od 4 godine sam predvidio izbjegličku krizu
» Vlada Zorana Milanovića suodgovorna je za razornu izbjegličku krizu
» Kolinda imenovala Andriju Hebranga povjerenikom predsjednice Republike za izbjegličku krizu
Page 2 of 2