Plenković: HDZ će biti snaga koja okuplja te provodi pomirbu
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Plenković: HDZ će biti snaga koja okuplja te provodi pomirbu
Ima veze utoliko što dokazuje da baš nisi pametan... da ne kažem kak si bedast ko noć.cassanowa wrote:I kakve to veze ima s onim što sam napisao?provocator wrote:Ne kontam kak s nekim tko je mediokritet moreš razmijenjivati mišljenja kad taj mediokritet pojma nema kaj je to apsolutna, ili recimo relativna većina?
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
marcellus wrote:dawson wrote:Plenković ima veze s nacionalizmom otprilike kako i Zoki sa socijaldemokracijom. E sad biti će zanimljivo kako će glasači reagrirati jer iako je Zoki lažnjak, svejedno dosta ljudi glasa za SDP. Sada treba viditi dali će Plenković biti prihvatljiv tipičnim glasačima HDZa(krkani s brda).
evo ja kao krkan s brda kažem da plenković nije prihvatljiv...
Pa kaj ti nisi Purger?
Guest- Guest
Eva wrote:Odličan je Plenki.
super je, idući mu je potez trpanje vehabija po EK direktivi
Znači ne znaš...pa opet postaješ totalitarist...deja vu...dosadnoprovocator wrote:Ima veze utoliko što dokazuje da baš nisi pametan... da ne kažem kak si bedast ko noć.cassanowa wrote:I kakve to veze ima s onim što sam napisao?provocator wrote:Ne kontam kak s nekim tko je mediokritet moreš razmijenjivati mišljenja kad taj mediokritet pojma nema kaj je to apsolutna, ili recimo relativna većina?
Guest- Guest
marcellus wrote:Eva wrote:Odličan je Plenki.
Je, kak da ne. Pa ni s grane opal.
Guest- Guest
navijas za njega?Eva wrote:Odličan je Plenki.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eva wrote:marcellus wrote:Eva wrote:Odličan je Plenki.
ne opal je šeksu iz šupka, eurobirokrat
vuksadinare wrote:navijas za njega?Eva wrote:Odličan je Plenki.
Pa meni je simpa, vrlo pristojan i susretljiv lik. Mi smo imali prilike upoznat ga, i pomogao nam je u jednoj situaciji u Parisu u studenom 2007.
Guest- Guest
marcellus wrote:Eva wrote:marcellus wrote:Eva wrote:Odličan je Plenki.
ne opal je šeksu iz šupka, eurobirokrat
Da, šteta kaj nije mađarski domoljub pa da pljačka kao drumski razbojnik.
Guest- Guest
....rekli bi u dalmaciji za tebe..'vidi je..čunka je'Eva wrote:vuksadinare wrote:navijas za njega?Eva wrote:Odličan je Plenki.
Pa meni je simpa, vrlo pristojan i susretljiv lik. Mi smo imali prilike upoznat ga, i pomogao nam je u jednoj situaciji u Parisu u studenom 2007.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa je... Purger kojem nikad nije palo na pamet da iza sebe ostavi mrkli mrak komunizma, zločinački režim (kak bi to rekla predsjednica) i da se otisne na Zapad, u demokraciju, pa se tamo hiti na tržište i dokaže koliko je sposoban. Ostao je tu i trpio... I on i njegovi roditelji koji su po svijetu putovali pa se u okvire mrklog mraka i zločinačkog režima vraćali i trpjeli silnu torturu, silovanja, streljanja... Ali evo Bogu fala Marcellus izrastao u vrsnog novinara besplatno se školujući u zločinačkom režimu.Eva wrote:
Pa kaj ti nisi Purger?
vuksadinare wrote:....rekli bi u dalmaciji za tebe..'vidi je..čunka je'Eva wrote:vuksadinare wrote:navijas za njega?Eva wrote:Odličan je Plenki.
Imamo jednu frendicu u MVP pa ga je ona bila zamolila, on je tada bio zamjenik veleposlanika u Fr, da nam pomogne jer smo tek bili došli u grad i trebalo je pun kufer stvari rješavat a na jednoj smo baš bili zapeli.
Guest- Guest
marcellus wrote:opet cendraš ko pička?
prisjećaš se što si ti kao admin radio prije 10-15 godina pa je na djelu cehovska solidarnost?
zar ne vidiš kako nisam otvorio niti jednu temu kontra admina i da ne moraju brisati cijele stranice tema na njihov račun kao što se tebi dešavalo???
sitting_bull-
2015-09-28
crvenkasti wrote:marcellus wrote:dawson wrote:marcellus wrote:
Nisam konkretno mislio na vas iz urbanih sredina već tipa Čavoglave i sl.
seljak u Hrvatskoj je uvijek zdravije razmišljao od kumordinara žorža i zagrebačke pokondirene malograđanštine
Ovaj je pukao, pomiješao Steriju Popovića i Eugena Kumičića.
antu kovačića...
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:marcellus wrote:opet cendraš ko pička?
prisjećaš se što si ti kao admin radio prije 10-15 godina pa je na djelu cehovska solidarnost?
zar ne vidiš kako nisam otvorio niti jednu temu kontra admina i da ne moraju brisati cijele stranice tema na njihov račun kao što se tebi dešavalo???
ajde lepi idi srči pesak
Eva wrote:vuksadinare wrote:navijas za njega?Eva wrote:Odličan je Plenki.
nije ista situacija kad je vuk običan pripadnik čopora i kad je predvodnik čopora.
vidjeti ćeš od idućeg tjedna kad započne noć dugih noževa u hdz-u i počnu frcati glave koje su se već vidjele pri vrhu na izbornim listama...
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:dawson wrote:marcellus wrote:
Nisam konkretno mislio na vas iz urbanih sredina već tipa Čavoglave i sl.
seljak u Hrvatskoj je uvijek zdravije razmišljao od kumordinara žorža i zagrebačke pokondirene malograđanštine
Ovaj je pukao, pomiješao Steriju Popovića i Eugena Kumičića.
antu kovačića...
I Petrarcu:)
Guest- Guest
marcellus wrote:sitting_bull wrote:marcellus wrote:opet cendraš ko pička?
ajde lepi idi srči pesak
ha ha ha!!!
štel bi zaboraviti, a prošlost te sustiže kad se i ne nadaš...ha ha ha...
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:Eva wrote:vuksadinare wrote:navijas za njega?Eva wrote:Odličan je Plenki.
nije ista situacija kad je vuk običan pripadnik čopora i kad je predvodnik čopora.
vidjeti ćeš od idućeg tjedna kad započne noć dugih noževa u hdz-u i počnu frcati glave koje su se već vidjele pri vrhu na izbornim listama...
Za razliku od tutleka i ostalih zajedničara, lik je pristojan, govori jezike i bar te ne sramoti. Kad se sjetim tutlekovog izleta Anđi, pa to je bila jebena strofakata, ono ni dobar dan da izmuca a di nekaj suvislo
.
Guest- Guest
Eva wrote:sitting_bull wrote:Eva wrote:vuksadinare wrote:Za razliku od tutleka i ostalih zajedničara, lik je pristojan, govori jezike i bar te ne sramoti. Kad se sjetim tutlekovog izleta Anđi, pa to je bila jebena strofakata, ono ni dobar dan da izmuca a di nekaj suvislo
.
mali sanader je po tim pitanjima kao i ćaća. govorim o onome što slijedi kad ga zvanično potvrde za vođu čopora...
sitting_bull-
2015-09-28
Tvrda struja bi se trebala artikulirati kroz HSP ovaj izljev u HDZ će se sada pokrpati.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» Hase:Plenkovic nadmasio i Milanovica,provodi protureferendumsku volju svoje politicke pomajke Jadranke Kosor
» Plenković mjenja odnos snaga u HDZ-u?!Hoče li uspjeti?
» Džaferović: Oružanih snaga BiH će biti i mogu samo jačati
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» Hase:Plenkovic nadmasio i Milanovica,provodi protureferendumsku volju svoje politicke pomajke Jadranke Kosor
» Plenković mjenja odnos snaga u HDZ-u?!Hoče li uspjeti?
» Džaferović: Oružanih snaga BiH će biti i mogu samo jačati
Page 8 of 11