Plenković: HDZ će biti snaga koja okuplja te provodi pomirbu
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Plenković: HDZ će biti snaga koja okuplja te provodi pomirbu
Sonikkin wrote:Previse rijeci trosis da bi opravdao totalno neprimjerenu "stilsku" figuru.
Citam ja vas godinama i bas zato mi je poznato tvoje "stilsko" izrazavanje.
Ovo je prvi ban koji sam dala od kad sam admin bas zato sto je upotrebljena posebno minuziozna uvreda/provokacija, nakon sto te se vise puta od strane drugih admina upozorilo da ne vrijedjas ljude na taj nacin.
Svaka daljnja provokacija ce takodjer biti sankcionirana, koliko god ju ti lijepo upakiravao.
eto, ovakvu spiku volim: izravno i bez uvijanja kažeš kako ćeš raditi csi analizu mojih tekstova.
lijepo molim pojašnjenje pojma provokacija. ne volim igre bez pravila...
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Sonikkin wrote:... nakon sto te se vise puta od strane drugih admina upozorilo da ne vrijedjas ljude na taj nacin.
ovo je kao iz one priče o sladoledu i pivu...
sitting_bull-
2015-09-28
Nije, ovo je priča o sittingu koji radi predstavu kao i prošli put kad je dobio ban, opravdani...
Guest- Guest
Pa ne vrijeđajte se zbog poltike. NIje toliko vrijedna.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Arthas wrote:Nije, ovo je priča o sittingu koji radi predstavu kao i prošli put kad je dobio ban, opravdani...
lijepo recite javno kako su neki na forumu zaštićeni kao otisak na jednoj strani kovanice od 5 kuna i sve jasno.
čemu izmotavanja s pojmom opravdani?
sitting_bull-
2015-09-28
Nema zaštićenih.sitting_bull wrote:Arthas wrote:Nije, ovo je priča o sittingu koji radi predstavu kao i prošli put kad je dobio ban, opravdani...
lijepo recite javno kako su neki na forumu zaštićeni kao otisak na jednoj strani kovanice od 5 kuna i sve jasno.
Guest- Guest
Arthas wrote:Nema zaštićenih.sitting_bull wrote:Arthas wrote:Nije, ovo je priča o sittingu koji radi predstavu kao i prošli put kad je dobio ban, opravdani...
svakak.
sitting_bull-
2015-09-28
Dapače, kod mene sve transparentno, čak i za izvjesne snajperiste bez muda da kažu što žele, nego kruže kao mačak oko vrele kaše...
Guest- Guest
Arthas wrote:Dapače, kod mene sve transparentno, čak i za izvjesne snajperiste bez muda da kažu što žele, nego kruže kao mačak oko vrele kaše...
i kod mene. dapače, čak i za izvjesne cenzore kod kojih cenzuru prvo potpiše jedan sa jednom satnicom pa onda potpiše drugi sa drugom satnicom te na kraju potpiše drugi sa satnicom prvoga.
ovdje očigledno nije u pitanju bilo kruženje, nego triangulacija...
sitting_bull-
2015-09-28
Tebe očigledno pere paranoja :D
Guest- Guest
Arthas wrote:Tebe očigledno pere paranoja :D
srećom, tebe ne pere pa je sve super...
sitting_bull-
2015-09-28
opet cendraš ko pička?
Tudjman je i postavio Hdz kao stranku koja se temelji na povijesnoj pomirbi crnih i crvenih, plenky to vraca nakon karamrletovog isvasenja. A u prabu je ljevica je ukidAnjem pokroviteljstva zapovela sa sukobom onda je karamrle nastavio
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kad moram preko mobitela hebes forumanje tipfeler jedan za drugim
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
bez blagoslova nema perspektive....
Guest- Guest
....bice zanimljivo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bit će to jedna divna koalicija... Crveno-plava. Samo je pitanje tko će prve dvije godine obnašati ulogu premijera.
Mislim, Milan Bandić...provocator wrote:Samo je pitanje tko će prve dvije godine obnašati ulogu premijera.
Guest- Guest
Mojne biti glup... Pa HDZ i SDP će imati aplsolutnu većinu... Koji će im curac taj klaun od Bandića.cassanowa wrote:Mislim, Milan Bandić...provocator wrote:Samo je pitanje tko će prve dvije godine obnašati ulogu premijera.
ono, ako bude fifty-fifty....pa da ona šema od mosta opet bude aktualna...da ne bude nitko od hadezea i esdepea...da ne budu novi izbori i tako to...nikad ne znašprovocator wrote:Mojne biti glup... Pa HDZ i SDP će imati aplsolutnu većinu... Koji će im curac taj klaun od Bandića.cassanowa wrote:Mislim, Milan Bandić...provocator wrote:Samo je pitanje tko će prve dvije godine obnašati ulogu premijera.
Guest- Guest
pa bandic najbolej pliva u takvim vodama..svakom ponesto svi sretni i zadovoljni on najzadovoljnijiprovocator wrote:Mojne biti glup... Pa HDZ i SDP će imati aplsolutnu većinu... Koji će im curac taj klaun od Bandića.cassanowa wrote:Mislim, Milan Bandić...provocator wrote:Samo je pitanje tko će prve dvije godine obnašati ulogu premijera.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» Hase:Plenkovic nadmasio i Milanovica,provodi protureferendumsku volju svoje politicke pomajke Jadranke Kosor
» Plenković mjenja odnos snaga u HDZ-u?!Hoče li uspjeti?
» Džaferović: Oružanih snaga BiH će biti i mogu samo jačati
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» Hase:Plenkovic nadmasio i Milanovica,provodi protureferendumsku volju svoje politicke pomajke Jadranke Kosor
» Plenković mjenja odnos snaga u HDZ-u?!Hoče li uspjeti?
» Džaferović: Oružanih snaga BiH će biti i mogu samo jačati
Page 6 of 11