tepeš i ćorić
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: tepeš i ćorić
U prevodu kome nije jasno ; svim politickim strankama bazirani na starčevizmu a to su stranke koje nose naziv HSP tj HSP kuraz palac nešto je mjesto ovdje :RayMabus wrote:Pravaši nemaju buducnost. Hr im 4 i nešto miljona stanovnika. Ne može hr desnica u Evropi jedina bit proislamska sve ostale desnice u Evropi izrazito antimigrantske i antislamske. Ma nema šanse. To nema buducnost......u 21 stoljecu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote: Ne može hr desnica u Evropi jedina bit proislamska sve ostale desnice u Evropi izrazito antimigrantske i antislamske. Ma nema šanse. To nema buducnost......u 21 stoljecu.
Dobrojutro, ja vam cijelo vrijeme govorim da idete uz vodu, europa drumom a hr desnica šumom :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne to nije meni dobro jutro jer ja to znam i otprije samo sad sam odlucio napravit korak naprijed za javnost.epikur37 wrote:RayMabus wrote: Ne može hr desnica u Evropi jedina bit proislamska sve ostale desnice u Evropi izrazito antimigrantske i antislamske. Ma nema šanse. To nema buducnost......u 21 stoljecu.
Dobrojutro, ja vam cijelo vrijeme govorim da idete uz vodu, europa drumom a hr desnica šumom :D
2014-04-11
Pravašstvo pada na niske grane , politicki ne osvajaju ništa , kriza ekstremne desnice, zapadnije rastu antiimgranstke i antiislamske stranke ciji program nema veze sa pravaštvom i u sukobu je s tom ideologijom , stvara se neka nova hr desnica koja ima proeuroski smjer desnice.
U cemu je trik ?
Nedodvoravaju se Sarajevu nit bih muslimanima nego je oš neš Bangladeš.
SUprostavi se : NESTAJEŠ.
U cemu je trik ?
Nedodvoravaju se Sarajevu nit bih muslimanima nego je oš neš Bangladeš.
SUprostavi se : NESTAJEŠ.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne to nije meni dobro jutro jer ja to znam i otprije samo sad sam odlucio napravit korak naprijed za javnost.epikur37 wrote:RayMabus wrote: Ne može hr desnica u Evropi jedina bit proislamska sve ostale desnice u Evropi izrazito antimigrantske i antislamske. Ma nema šanse. To nema buducnost......u 21 stoljecu.
:)
dobar dečko
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nisam dobar nego sam pokvaren.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ne to nije meni dobro jutro jer ja to znam i otprije samo sad sam odlucio napravit korak naprijed za javnost.epikur37 wrote:RayMabus wrote: Ne može hr desnica u Evropi jedina bit proislamska sve ostale desnice u Evropi izrazito antimigrantske i antislamske. Ma nema šanse. To nema buducnost......u 21 stoljecu.
dobar dečko
Užasno lukav i pokvaren.
SDA je stranka nastala na islamskom nacionalizmu.
PUCAT ĆU IM U GLAVU......USKORO.
Fikret Abdić kandidat za načelnika Velike Kladuše
2014-04-11
Tražio sam da se wehabdije brutalno iskorijene iz BiH. Jesu li šta napravili osim kozmetičkih poteza ? NE. Šta sam rekao da cu napravit ako ih brutalno ne pobiju ? Da ću onda pobit njih.
AJ SAD UŽIVAJTE.
AJ SAD UŽIVAJTE.
2014-04-11
RayMabus wrote:HDZ im je posudio a sad ih im oduzima.MaximusDecimusMiridije wrote:Meni je nevjerojatno da su oni imali 1500 clanova.
Karamarku je trebao netko tko nije HDZ , govorit če kad treba o ustašama i tome da vrti tu temu dok Karamarko pljačka okolo skupa sa ekipom iz HDZa i zato su im posudili ljude i to i dali im politicku važnost.
PLenkoviću ne trebaju i sve ih povlaci.
CAO BAO.
T O J E T O
Alkar Mabus u sridu
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
n_razbojnik wrote:Nisu li se hvalili da su najbrojnija pravaška stranka? Polovina Đapićevog HSPa je u danu prešlo sa Ružom u tu "novu", a u tom danu su imali i kredibilitet...uskoro evo ih pod Domoljubijom, a stožerna uzima svoje žrtveMaximusDecimusMiridije wrote:Meni je nevjerojatno da su oni imali 1500 clanova.
Ruža mi je bila ok dok nije doskakutala Karmarku, ali pravaši općenito.... pa kako oni biraju predsjednika? Koji je najveći klaun ili... ?
darth_vader-
2014-04-17
Sestrinske stranke adezeja su formirane zato da izvlače livu iz državnog proračuna.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Nisam dobar nego sam pokvaren.Ne to nije meni dobro jutro jer ja to znam i otprije samo sad sam odlucio napravit korak naprijed za javnost.Ne može hr desnica u Evropi jedina bit proislamska sve ostale desnice u Evropi izrazito antimigrantske i antislamske. Ma nema šanse. To nema buducnost......u 21 stoljecu.
dobar dečko
Užasno lukav i pokvaren.
Lijepo je biti svjestan sebe :)
Guest- Guest
Nisu li se hvalili da su najbrojnija pravaška stranka? Polovina Đapićevog HSPa je u danu prešlo sa Ružom u tu "novu", a u tom danu su imali i kredibilitet...uskoro evo ih pod Domoljubijom, a stožerna uzima svoje žrtveMeni je nevjerojatno da su oni imali 1500 clanova.
Ruža mi je bila ok dok nije doskakutala Karmarku, ali pravaši općenito.... pa kako oni biraju predsjednika? Koji je najveći klaun ili... ?
Rojža je stranku i price gledala u svrhu probitka osobne karijere, to je ostvarila i tu je kraj balade.
Guest- Guest
Iz crtića...jastreb wrote:Otkuda su taj Tepeš i Ćorić?
darth_vader-
2014-04-17
MaximusDecimusMiridije wrote:Nisu li se hvalili da su najbrojnija pravaška stranka? Polovina Đapićevog HSPa je u danu prešlo sa Ružom u tu "novu", a u tom danu su imali i kredibilitet...uskoro evo ih pod Domoljubijom, a stožerna uzima svoje žrtveMeni je nevjerojatno da su oni imali 1500 clanova.
Rojža je stranku i price gledala u svrhu probitka osobne karijere, to je ostvarila i tu je kraj balade.
Da, tako se ispostavilo na kraju.... makar sam očekivao da će dati barem mrvicu kredibiliteta toj stranci, ali bajke su na drugom katu, očigledno....
darth_vader-
2014-04-17
Ruža! Opet prebjeg.
Gdje su domaći ljudi? Gdje su domaći ljudi poput Franje Kajfeža nekadašnjeg krapinsko-zagorskog župana,poput Dražena Bobinca koji je obilježio pozitivnu povijest Otočca i Like 90-tih? Gdje su ljudi poput Ivana Jarnjaka? Ili gradonačelnika Osijeka Zlatka Kramarića?
Zar nama nedostaje pameti,pa je moramo uvoziti izvana???
Gdje su domaći ljudi? Gdje su domaći ljudi poput Franje Kajfeža nekadašnjeg krapinsko-zagorskog župana,poput Dražena Bobinca koji je obilježio pozitivnu povijest Otočca i Like 90-tih? Gdje su ljudi poput Ivana Jarnjaka? Ili gradonačelnika Osijeka Zlatka Kramarića?
Zar nama nedostaje pameti,pa je moramo uvoziti izvana???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ćorić i Tepeš: Stavit ćemo križ od tri metra u Sabor
» Tepeš i Ćorić stigli u HDZ: Zadatak, spriječiti neokomuniste da dođu na vlast :)
» Ode i Tepeš...
» TEPES NE IDE U EP, HDZ SALJE ZAMJENU
» Plenkovića će u Briselu mijenjati Tepeš
» Tepeš i Ćorić stigli u HDZ: Zadatak, spriječiti neokomuniste da dođu na vlast :)
» Ode i Tepeš...
» TEPES NE IDE U EP, HDZ SALJE ZAMJENU
» Plenkovića će u Briselu mijenjati Tepeš
Page 3 of 3