HSS danas odlučuje hoće li u koaliciju sa SDP-om,Petir odlučno protiv-želi sa HDZ-om
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: HSS danas odlučuje hoće li u koaliciju sa SDP-om,Petir odlučno protiv-želi sa HDZ-om
epikur37 wrote:Pa cisto ideološki hdz je bliži hss-u ali HDZ je krepana kobila i gubitnik dolazećih izbora----tak da.
... principi su principi, a vlast je ipak vlast
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: HSS danas odlučuje hoće li u koaliciju sa SDP-om,Petir odlučno protiv-želi sa HDZ-om
...beljak nema veze sa programom hss-a...cak je i priznao da se iz zajebancije upisao u hss..kao i iz 'zajebancije' provaljivao u aute i krao kazicemarcellus wrote:epikur37 wrote:Pa cisto ideološki hdz je bliži hss-u ali HDZ je krepana kobila i gubitnik dolazećih izbora----tak da.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
marcellus wrote:epikur37 wrote:Pa cisto ideološki hdz je bliži hss-u ali HDZ je krepana kobila i gubitnik dolazećih izbora----tak da.
jasna stvar
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vuksadinare wrote:...beljak nema veze sa programom hss-a...cak je i priznao da se iz zajebancije upisao u hss..kao i iz 'zajebancije' provaljivao u aute i krao kazicemarcellus wrote:epikur37 wrote:Pa cisto ideološki hdz je bliži hss-u ali HDZ je krepana kobila i gubitnik dolazećih izbora----tak da.
hdz je iz "zajebancije" opljačkao i devastirao hrvatsku, iz "zajebancije" je proveo kriminalnu privatizaciju i ne misli stati.
beljak je svoju "zajebanciju" ostavio iza sebe...
sitting_bull-
2015-09-28
Kao da je ekipa oko njega bolja.....vuksadinare wrote:...beljak nema veze sa programom hss-a...cak je i priznao da se iz zajebancije upisao u hss..kao i iz 'zajebancije' provaljivao u aute i krao kazicemarcellus wrote:epikur37 wrote:Pa cisto ideološki hdz je bliži hss-u ali HDZ je krepana kobila i gubitnik dolazećih izbora----tak da.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
v_vlado wrote:Kao da je ekipa oko njega bolja.....vuksadinare wrote:...beljak nema veze sa programom hss-a...cak je i priznao da se iz zajebancije upisao u hss..kao i iz 'zajebancije' provaljivao u aute i krao kazicemarcellus wrote:epikur37 wrote:Pa cisto ideološki hdz je bliži hss-u ali HDZ je krepana kobila i gubitnik dolazećih izbora----tak da.
hrg je, kad je postao predsjednik HSS-a imao program: bajs je morao vratiti mandat HSS-u kako bi hrg osobno postao zastupnik.
beljak je pizda, jer osim za sebe traži još bar dodatna tri zastupnika u saboru i ministra poljoprivrede.
u tom kontekstu je evidentan petirkin strah od dobrog rezultata HSS-a i gubitka osobne pozicije i važnosti u kreiranju politike HSS-a. naravno, nije nevažno što se i kaptol brine zbog gubitka utjecaja na hss.
sitting_bull-
2015-09-28
Petirka želi u klub najvećih lopova......malo joj sada..
2015-07-28
Ova drzava je stvarno u kurcu, ako je HSS postao neki faktor. Olupina od stranke.
darla- Admin
2015-10-22
hss je jedina stranka centra koja ima atribute koji omogućuju neformalnu veliku koaliciju koja s ovim hdz-om nije moguća.
desni su centar, svjetonazorski su demokršćani i spremni su na stabilnu koaliciju kako bi se nadvladale posljedice eksperimenata koje kaptol radi s hdz-om i most-om u razdoblju dok Plenković javno ne pokaže kuda i kako misli voditi hdz...
desni su centar, svjetonazorski su demokršćani i spremni su na stabilnu koaliciju kako bi se nadvladale posljedice eksperimenata koje kaptol radi s hdz-om i most-om u razdoblju dok Plenković javno ne pokaže kuda i kako misli voditi hdz...
sitting_bull-
2015-09-28
nemoj tako, beljak i ja u mladosti ispijali sokiće zajednodarla wrote:Ova drzava je stvarno u kurcu, ako je HSS postao neki faktor. Olupina od stranke.
zato bu dobio glas od mene
2014-12-30
sitting_bull wrote:hss je jedina stranka centra koja ima atribute koji omogućuju neformalnu veliku koaliciju koja s ovim hdz-om nije moguća.
gle konja pa HSS je kad se ne računa beljak desno od hadeza (u biti s plenkovićem je i milanović desno od hadezea)
Daj nemoj srat sokiće????!!!!!. ........a pivica?......ja zato nebum glaso za njega.....veber wrote:nemoj tako, beljak i ja u mladosti ispijali sokiće zajednodarla wrote:Ova drzava je stvarno u kurcu, ako je HSS postao neki faktor. Olupina od stranke.
2015-07-28
strašan ti je kriterij..kriminalac i mutni tip..veber wrote:nemoj tako, beljak i ja u mladosti ispijali sokiće zajednodarla wrote:Ova drzava je stvarno u kurcu, ako je HSS postao neki faktor. Olupina od stranke.
2014-04-12
marcellus wrote:sitting_bull wrote:hss je jedina stranka centra koja ima atribute koji omogućuju neformalnu veliku koaliciju koja s ovim hdz-om nije moguća.
gle konja pa HSS je kad se ne računa beljak desno od hadeza (u biti s plenkovićem je i milanović desno od hadezea)
gle konja!
izbaci kaptolske trojance petirku i hrga iz HSS-a pa ona pričaj. uostalom, bumo vidjeli večeras...
sitting_bull-
2015-09-28
IvyTeasdale wrote:strašan ti je kriterij..kriminalac i mutni tip..veber wrote:nemoj tako, beljak i ja u mladosti ispijali sokiće zajednodarla wrote:Ova drzava je stvarno u kurcu, ako je HSS postao neki faktor. Olupina od stranke.
zato je petirka čistunka i svetica, a hrg svetac s hdz auerolom.
jedino kaj malo beatifikacija kasni...
sitting_bull-
2015-09-28
ovaj je kriminalac i mutni tip, zajedno s jumbom iza njega..hrga i petirku ne moraš simpatizirat, ali tu ozbiljna priča prestaje..sitting_bull wrote:IvyTeasdale wrote:strašan ti je kriterij..kriminalac i mutni tip..veber wrote:nemoj tako, beljak i ja u mladosti ispijali sokiće zajednodarla wrote:Ova drzava je stvarno u kurcu, ako je HSS postao neki faktor. Olupina od stranke.
2014-04-12
marcellus wrote:sitting_bull wrote:hss je jedina stranka centra koja ima atribute koji omogućuju neformalnu veliku koaliciju koja s ovim hdz-om nije moguća.
IvyTeasdale wrote:ovaj je kriminalac i mutni tip, zajedno s jumbom iza njega..hrga i petirku ne moraš simpatizirat, ali tu ozbiljna priča prestaje..sitting_bull wrote:IvyTeasdale wrote:strašan ti je kriterij..kriminalac i mutni tip..veber wrote:nemoj tako, beljak i ja u mladosti ispijali sokiće zajednodarla wrote:Ova drzava je stvarno u kurcu, ako je HSS postao neki faktor. Olupina od stranke.
s kaptolske točke gledišta svi su sotone koji ne ljube njihove noge.
za petirku je marija Magdalena bila svetica, a za hrga je juda bio domoljub...
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:
za petirku je marija Magdalena bila svetica, a za hrga je juda bio domoljub...
I vama je Tito bio zamjena za Isusa Krista.
veber wrote:nemoj tako, beljak i ja u mladosti ispijali sokiće zajednodarla wrote:Ova drzava je stvarno u kurcu, ako je HSS postao neki faktor. Olupina od stranke.
Tako je i Hitler na vlast dosao :)
Guest- Guest
HDZ gubi tu se većina slaže no Petir je jedna od rijetkih koja ima muda javno i neuvijeno reći ono što misli i u što vjeruje pa taman potonula sa tim uvjerenjem. U svakom slučaju HSS se dodatno destabilizira i devastira ako ode Petir a ona će to sigurno učiniti ako se HSS prikloni SDPu.mutava baštarda wrote:Da je po 60 onda bi sigurno izbor bio Hdz. Ovako HDZ gubi, a i oni onda s njima. Gube svakako...vuksadinare wrote:....drpiga protiv petir....ode li petir...hss moze stavit kljuc u bravu..ili promjeniti naziv
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hoće li Petir s HDZ-om, Raspudić s Mostom, a Vaso i Kovač u penziju
» Beljak – Ilija Čvorović opasan za koaliciju koja hoće na vlast
» Beljak-Ilija Čvorović opasan za koaliciju koja hoće na vlast
» Možemo i dalje ne želi u nacionalnu koaliciju sa SDP-om. Grbin: Neću ih više zvati
» Kritika Milanovica!Jucer drug danas gospodin,jucer za Tita danas protiv
» Beljak – Ilija Čvorović opasan za koaliciju koja hoće na vlast
» Beljak-Ilija Čvorović opasan za koaliciju koja hoće na vlast
» Možemo i dalje ne želi u nacionalnu koaliciju sa SDP-om. Grbin: Neću ih više zvati
» Kritika Milanovica!Jucer drug danas gospodin,jucer za Tita danas protiv
Page 2 of 4