UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Kic mogli bi 5vs5 ctf
Odaberi svoj tim ..zivo me zanima s kime bi volio igrati ^^
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Mogla sam odvesti djecu u kino sljedeći vikend...na Ice Age 5.....
Guest- Guest
ok cek, biram:Train_Night wrote:Kic mogli bi 5vs5 ctf
veg, jer mi se cini da bi dobro organizirala strategiju, tko brani a tko napada + imam osjecaj da zna motivirati u team chatu, ali isto tako i napasti propuste do placa :^^
med, jer imam osjecaj da ima rage bonus, kad je naljutis nakon sto je prepilas par puta, sama je u stanju napraviti 10-0 protiv vas
veber jer me podsjeca na orbba, bio bi savrsen za obranu
i ne znam, klerka jer zna tauntat i izbacit iz takta protivnik do love njega a ne ono bitno :^0
aiiiiiiii <3
https://www.facebook.com/noviba/videos/539333992920468/
https://www.facebook.com/noviba/videos/539333992920468/
betty.boop-
2015-01-23
kic wrote:ok cek, biram:Train_Night wrote:Kic mogli bi 5vs5 ctf
veg, jer mi se cini da bi dobro organizirala strategiju, tko brani a tko napada + imam osjecaj da zna motivirati u team chatu, ali isto tako i napasti propuste do placa :^^
med, jer imam osjecaj da ima rage bonus, kad je naljutis nakon sto je prepilas par puta, sama je u stanju napraviti 10-0 protiv vas
i ne znam, klerka jer zna tauntat i izbacit iz takta protivnik do love njega a ne ono bitno :^0
Haha zanimliiv izbor ...aj onda meni napravi team koji bi vam se suprotstavio ^^
Btw pozz iz osijeka
2015-10-11
ne poznajem dotičnog. ali ginemo kod staljingrada....kic wrote:
ma i kod moskve
2014-12-30
Isuse boze zadnjih dana je toliko osoba poginulo u okolici pule
Jedan se i bacio sa zgrade
Bas priam sa deckom... Nikada tako puno kao zadnjih tjedan dana
Guest- Guest
Pula to je raj- kud idijotiLady_D wrote:Isuse boze zadnjih dana je toliko osoba poginulo u okolici pule
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
veber wrote:ne poznajem dotičnog. ali ginemo kod staljingrada....kic wrote:
ma i kod moskve
Orbb ti je veliko oko na 2 noge ^^
Najveca fora quakea :)
Hvala.....kic wrote:
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
Train_Night wrote:kic wrote:ok cek, biram:Train_Night wrote:Kic mogli bi 5vs5 ctf
Haha zanimliiv izbor ...aj onda meni napravi team koji bi vam se suprotstavio ^^
Btw pozz iz osijeka
ne da mi se :^^ :oflazy
Okej, šta treba organizirat', koga treba razbit', a koga rasplakat'? AAAAAAAJJMMOOOOOOOO
Guest- Guest
Znaci meni preostaju ,modra,bracala,lady,zagy i betty
Ay ovako onda
Modra ..Totalno izgubljena u svemu.. unosila bi kaos u ionako kaoticnu akciju..onaj unpredicted member kojeg bi tim kickao a protivnika bi zabavljao ^^ takodjer posto ne bi znala izaci iz igre ..tim bi imao hendikep ^^
Fav oruzje :machinegun/ne zna promijeniti ; skin: crash/lucy
Bracala bi bio zaduzen za ofenzivu..kao pravi srbin odlican u napadu na slabije naoruzane protivnike , sklon kompliciranju stoga manje pouzdan i uspjesan
Fav oruzje:bfg (kompenzacija) ; skin:hossman/cadaver/klesk
Lady:najmladji clan , nedostatak taktike i preciznosti bi nadoknadila brzinom ucenja..mladost daje brze noge ..wasd move dobar stoga u napad s bracalom da trci po zastavu
Fav oruzje:railgun /like to penetrate ; skin: slash/sorlag
Zagy: nedostatak skilla bi nadoknadila entuzijazmom, defanzivno orijentirana jer bi osjetila da tako doprinosi timu
Fav oruzje ;rocket launcher..skin :sarge/hunter
Ragequitala bi jer mrzi gubiti i jer bi se u nekoliko puta raznijela roketom u zaru borbe
Stoga bi zamjena bila betty, potencijalni dark horse sa lightning gunom ..skin naravno anarki
I ja ..kao bitterman ..obrana kuce ^^
Vec vidim lady was railed by kic
Bracala almost ate kics rocket ^^
Ay ovako onda
Modra ..Totalno izgubljena u svemu.. unosila bi kaos u ionako kaoticnu akciju..onaj unpredicted member kojeg bi tim kickao a protivnika bi zabavljao ^^ takodjer posto ne bi znala izaci iz igre ..tim bi imao hendikep ^^
Fav oruzje :machinegun/ne zna promijeniti ; skin: crash/lucy
Bracala bi bio zaduzen za ofenzivu..kao pravi srbin odlican u napadu na slabije naoruzane protivnike , sklon kompliciranju stoga manje pouzdan i uspjesan
Fav oruzje:bfg (kompenzacija) ; skin:hossman/cadaver/klesk
Lady:najmladji clan , nedostatak taktike i preciznosti bi nadoknadila brzinom ucenja..mladost daje brze noge ..wasd move dobar stoga u napad s bracalom da trci po zastavu
Fav oruzje:railgun /like to penetrate ; skin: slash/sorlag
Zagy: nedostatak skilla bi nadoknadila entuzijazmom, defanzivno orijentirana jer bi osjetila da tako doprinosi timu
Fav oruzje ;rocket launcher..skin :sarge/hunter
Ragequitala bi jer mrzi gubiti i jer bi se u nekoliko puta raznijela roketom u zaru borbe
Stoga bi zamjena bila betty, potencijalni dark horse sa lightning gunom ..skin naravno anarki
I ja ..kao bitterman ..obrana kuce ^^
Vec vidim lady was railed by kic
Bracala almost ate kics rocket ^^
Last edited by Train_Night on 9/7/2016, 19:51; edited 1 time in total
haha svaka čast detaljnije od mog..
znaš onaj nick vedrinho s kojim sam uvijek igrao CA? njegovu stariju sis smo jednom nagovorili da igra s nama, koji je to kaos bio, inače jako mirna cura nakon pol sata igre je izbacila vedrinha iz kuće :^^
znaš onaj nick vedrinho s kojim sam uvijek igrao CA? njegovu stariju sis smo jednom nagovorili da igra s nama, koji je to kaos bio, inače jako mirna cura nakon pol sata igre je izbacila vedrinha iz kuće :^^
Znam .easy kills.. njih ne zaboravljas ^^kic wrote:haha svaka čast detaljnije od mog..
Haha cura se navukla na kvejk ^^
I da..zasto ja nisam cuo za nju
2015-10-11
Dark sheep ^^?betty.boop wrote:uvijek ja crna ovca ...
Haha ajmo svi install i neka igre zapocnu..a ima i chat tamo tak da forum vam nece nedostajati^^
2015-10-11
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)