ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 34 of 50 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 34 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 13/2/2015, 20:47

Probala sam čitati, al' nije mi sjelo pa sam odustala. Nekako mi je na Twilight razini, samo što umjesto šljaštećih tinejdžerskih krvopija imaš nekakvu poluerotiziranost, ili se barem meni tako čini. Vjerojatno ću pogledati film u nekom trenutku, čisto reda radi, da ne budem outsider u razgovorima o suvremenoj popularnoj kulturi. lolly

Guest
Guest

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 34 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 13/2/2015, 20:52

Joj i mene ova fama podsjeća na Twillight...ne znam zasto ali uopce me ne privlači....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 13/2/2015, 20:53

Ja sam prihvatila autsajderstvo nakon što sam zbog pritiska okoline pogledala Twilight.
Imam i ja granicu. :^0
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 13/2/2015, 21:00

Pogledala sam i ja Twilight (uvjerih se tulavo da zbog struke moram biti u toku sa suvremenim kretanjima u kulturi :^0 :facepalm ). Prvi sam još nekako i preživjela, drugi sam ugasila nakon 15 minuta uz mrmljanje "fuck this shit, ne treba mi to u životu". :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 13/2/2015, 21:04

Je, onaj i am too old for this shit moment :morningcoffee

crknit ću od dosade

oprat ću zahod sad
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 13/2/2015, 21:11

Danas radim sve osim onog što trebam, zgrabio me neki prokrastinacijski virus. Odoh prati kosu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/2/2015, 21:28

Meni je knjiga super. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/2/2015, 21:33

Twilight je za osnovnoškolce, nije to bas film za uspoređivati sa ovim, tj. Knjiga sa usporedbu s ovom. :)
Grey meni ima dublju poantu, nego hrpa vukodlaka i vampira.
Dinamo unchained, isto los...

Ali dobro, opet svatko ima svoje ukuse. :beer

Meni je recimo Borat koma, a svima odličan. I serija teorija velikog praska, koma od serije.

Sto se tiče serija uvijek sam za dobre stare mucke ili prijatelje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 13/2/2015, 21:35

Btw, ne pitam te ništa, kako ti je na faksu? Jesi se priviknula?
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 13/2/2015, 21:43

Krcato matematikom. :) u svakom predmetu matematika. Prošla sam prvi semestar jedino informatiku riješila nisam...ali od cjelokupne generacije, ekonomista i informatičara,a imamo prvu godinu istu informatiku, samo 30 od 350 ih je prošlo. 

Zdravlje me koči u svemu, a ne stignem se ni njime bavit kako treba. A opet mi je lakše kad mi je lose skoncentrirat na računanje zadataka nego učenje i čitanje gradiva. Ne znam kako, i samu sebe začudnim. Matematiku sam išla pisat u koma stanju i prošla na kraju. :}

Drugi semestar imam statistiku, trgovačko pravo i jos neke stvari koje su zeznuto i teze, tako da cu svaki trenutak iskoristit da to prođem.

Razmišljala sam i radi zdravlja da se prebacim vanredno, ali ipak neću, ostati cu ovako pa cu se u slučaju daljnjih problema javiti dekanici, ona je pristojna i dobra osoba i moze mi pomoći. ;)

Znam da pišem eseje, ali eto, kad si pitala. :D

Ekipa mi je koma. Svatko se sa svakome natječe. Nece podijelit skripte, skriva primjere testova...Počela sam jednom dečku govorit da iz svega imam zaključno 5 jer je užasno ljubomoran i kompetitivan(valjda se tako kaže), onda se on ljuti kako ja mogu imat 5, a on ne. Itd...kolega mi je, ali mi ide na živce. Družim se sa svima, ali nista dublje. 
I zbog toga sam totalno sama u svom svijetu na tom faksu. Jedino sto me gura je sto me zbilja zanima. ;):)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Arwen 13/2/2015, 21:45

Ja cak dobila i ulaznicu,ali necu ici..cekat cu da bude za skinuti pa pogledati.
Ne ide mi se u ponoc tek kuci pa dok dodem,zaspem,mala me probudi u 8..
Neka..

Inace,ova placA kad sjedne..kako ne moze bar jedan dan biti na kartici,ne odmah dignem i raspodijelim gdje sta kako i zasto!
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 13/2/2015, 21:46

Dosta nas se ispisalo, odustalo...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/2/2015, 21:47

shenell wrote:Ja cak dobila i ulaznicu,ali necu ici..cekat cu da bude za skinuti pa pogledati.
Ne ide mi se u ponoc tek kuci pa dok dodem,zaspem,mala me probudi u 8..
Neka..

Inace,ova placA kad sjedne..kako ne moze bar jedan dan biti na kartici,ne odmah dignem i raspodijelim gdje sta kako i zasto!
Gdje radiš? :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Arwen 13/2/2015, 21:52

Kuci,najvise u krevetu :^O

Salim se,naravno!

M placa,ne moja..al to je to.

A i tko bi me ovako debelu? Haha

Last edited by shenell on 13/2/2015, 21:53; edited 1 time in total
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by medication 13/2/2015, 21:52

Pa računaj da će vjerojatno pola ekipe sa prve godine do kraja faksa otpast. To ti je nekakava statistika.

Dobro je, glavno da se nešto kreće. Uči sad što više, da ti bude na ljeto manji pritisak.
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 13/2/2015, 21:57

Lady_D wrote:Twilight je za osnovnoškolce, nije to bas film za uspoređivati sa ovim, tj. Knjiga sa usporedbu s ovom. :)
Grey meni ima dublju poantu, nego hrpa vukodlaka i vampira.
Dinamo unchained, isto los...

Ali dobro, opet svatko ima svoje ukuse. :beer

Meni je recimo Borat koma, a svima odličan. I serija teorija velikog praska, koma od serije.

Sto se tiče serija uvijek sam za dobre stare mucke ili prijatelje.

Sasvim u redu, svatko ima svoj ukus i bilo bi dosadno kad bi nam se svima sviđale iste stvari. :drinks :earthhug:
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/2/2015, 21:59

A kad sam svejedno u klincu zbog zdravlja i to me najviše od svega koči. Neke puta se bas ubijena zbog toga. :( 
A moji zatvaraju oci, ne vide.
Mislim da cu si razgovor zakazat, terapiju jer zbilja ne znam kako se bas nositi sa time u isto vrijeme kada i imam hrpu obaveza.

A i kako se ja sa svojima slažem, već me i gledaju kao luđaka. Ali dobro, oni su druga priča...

Krajem godine bi mi se trebalo nesto dogodit pa ne bih bas trebala biti kući. Ali vidjeti cemo jos. Za sada držim fige da bude onako kako sam planirala.

Postala sam kao Modra pa puno pišem. :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 13/2/2015, 22:07

Razgovaraj s nekim, to stvarno dobro dođe.
Ne znam zašto ljudi općenito bježe od toga, ja mislim da bi svatko trebao s vremena na vrijeme razgovor s psihijatrom/nekim tko mu predstavlja povjerljivu i profesionalnu ličnost.
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 13/2/2015, 22:12

Vjerojatno jer misle da kod psihijatra idu samo ludi, bolesni, sto već.
A nije to bas tako. 

Ne znam kako poslagat trenutno stvari u svom životu i mislim da bi mi to ok došlo. Taman da se i na zdravlje požalim i da me savjetuje kako se borit s tim i faksom u isto vrijeme.

Jednom sam već bila zvala pa sam zeznula broj. Javila se neka ženska koja mi je odbrusila i poklopila slušalicu u bijesu.
afro
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/2/2015, 22:15

A kad je moje zdravlje bilo dobro. :( čista me ubija zadnjih dana i bojim se vađenja jajnika. Ako samo jos malo poraste morati cu.

uglavnom sto stvari. Ali već znate sto je kod mene uglavnom. :P

Samo se zalim, a od žaljenja nema nista. A opet ponekad mi je lakše izbacit sve na forumu jer uživo nekih mogla B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 13/2/2015, 22:17

Ja sam u sličnoj fazi svog života otišla na par razgovora s jednom psihijatricom. Kul je žena bila. Sluša, a ti  govoriš. Poanta je u tome da ti izbaciš sve iz sebe.
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 34 of 50 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics