Reiner,Hasanbegović,Bandić poslali oštre poruke za godišnjicu Srebrenice
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Reiner,Hasanbegović,Bandić poslali oštre poruke za godišnjicu Srebrenice
Za one koji ne znaju u kalendaru Eu postoji dan sjecanja na srpski zlocin u Srebrenici. Mislim 07.11.
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
pa da..vracati se u proslost....kad nisu u pitanju antifasisti i partizani..ono 22.6...je pogled u buducnostn_razbojnik wrote:Ma ja mislim da nije ekumenski, za sve narode, nije ni bratski... podvući crtu i dalje, šta sad jedna generacija-dvije manje... imaš ti Reineru i preča posla
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
n_razbojnik wrote:Ma ja mislim da nije ekumenski, za sve narode, nije ni bratski... podvući crtu i dalje, šta sad jedna generacija-dvije manje... imaš ti Reineru i preča posla
Koje podvlacenje crte? Nema nakon takvih dogadjaja nikakvog podvlacenja crte i odlazenja dalje. BiH je i ostati ce nakaradna tvorevina, ljudi koji nikad vise nece biti bliski, ako su ikad i bili. Sve ostalo su predizborni pamfleti. Suza suzu im stize zbog zrtava u Srebrenici.
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:n_razbojnik wrote:Ma ja mislim da nije ekumenski, za sve narode, nije ni bratski... podvući crtu i dalje, šta sad jedna generacija-dvije manje... imaš ti Reineru i preča posla
Koje podvlacenje crte? Nema nakon takvih dogadjaja nikakvog podvlacenja crte i odlazenja dalje. BiH je i ostati ce nakaradna tvorevina, ljudi koji nikad vise nece biti bliski, ako su ikad i bili. Sve ostalo su predizborni pamfleti. Suza suzu im stize zbog zrtava u Srebrenici.
Upravo, sve je to maska i procedura...Protektorat ide dalje, Rainer na godišnjem
2014-04-15
....oce vucic ove godine doc?
2015-09-08
valjalo bi, u inat dušmanima
2014-04-15
Valjalo bi...ali pokazalo se da su ovi nesposobne budale...
Pravaši zagrizli, no pade Hase, pade reiner :) igrali su samo jedno ljeto :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a sto su zagrizli?...odaju pocast ljudi i gotovo...odavala se pocast i kad je sdp bio na vlasti..bas si bedakepikur37 wrote:Pravaši zagrizli, no pade Hase, pade reiner :) igrali su samo jedno ljeto :D
2015-09-08
vuksadinare wrote:a sto su zagrizli?...odaju pocast ljudi i gotovo...odavala se pocast i kad je sdp bio na vlasti..bas si bedakepikur37 wrote:Pravaši zagrizli, no pade Hase, pade reiner :) igrali su samo jedno ljeto :D
Kaj god, važno da je vlada pala.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bandit se gura lagano SDP-u :D . Lijepo je nanjusio tko bi mogao najvise profitirati na novim izborima....pa treba promjeniti retoriku i suradnika dok je jos vrijeme lol.
Guest- Guest
jesul ono baniću oduzeli titulu počasnog građanina sarajeva
2014-04-19
je..al je i pocasni građanin srebrenice...nije za bacitprckov wrote:jesul ono baniću oduzeli titulu počasnog građanina sarajeva
2015-09-08
dadarla wrote:n_razbojnik wrote:Ma ja mislim da nije ekumenski, za sve narode, nije ni bratski... podvući crtu i dalje, šta sad jedna generacija-dvije manje... imaš ti Reineru i preča posla
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
nije titula ali izgeda da on jestvuksadinare wrote:je..al je i pocasni građanin srebrenice...nije za bacitprckov wrote:jesul ono baniću oduzeli titulu počasnog građanina sarajeva
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Bolje nikakvo kajanje, nego lažno. Odgovorni se ionako ne smatraju krivima kao ni čopor iza njih koji ih slavi kao heroje, pa o čemu mi pričamo? O Zuroffu da i ne govorim, a to je kao neka viša razina...darla wrote:vuksadinare wrote:
katarza moze biti samo na jednom mjestu...u beogradu
Onda tek nece biti katarze, bar ne u skoroj buducnosti.
Guest- Guest
....kakvoo kajanje..pa jebote vucic bio snajperist kod sarajeva..a nikolic sesejeva desna ruka i mozda suodgovoran za zlocine u istocnoj slavoniji..ne mozda nego sigurno je..jer je bio zapovjednik seseljevih cetnickih parapostrojbi..odgovornih za niz zlocina..pa nece sebi ruku rezatStarhemberg wrote:Bolje nikakvo kajanje, nego lažno. Odgovorni se ionako ne smatraju krivima kao ni čopor iza njih koji ih slavi kao heroje, pa o čemu mi pričamo? O Zuroffu da i ne govorim, a to je kao neka viša razina...darla wrote:vuksadinare wrote:
katarza moze biti samo na jednom mjestu...u beogradu
Onda tek nece biti katarze, bar ne u skoroj buducnosti.
2015-09-08
Jebeš Srebrenicu.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» OBLJETNICA BLEIBURGA: Karamarko, Reiner, Hasanbegović i Kovač položili vijence u Teznom
» Bandić vraća 7 sekretara SKOJ-a, Hasanbegović prijeti
» Argentinski.navijaci poslali zanimljive poruke preko mreza:'Sve te neokolonijalisticke i bogatunske Francuske,Njemacke,Engleske ne cijenimo nit cemo.Na ovom prvenstvu respekt od nas imaju samo Hrvatska i Maroko.'
» Trg Maršala Tita ostaje?Bandić će odbiti koaliciju sa Esih/Hasanbegović a ulazi u dil sa SDP/HSLS?
» A Metilda ne vjeruje:Bandić bacio crvenu krpu kombinaciji Hasanbegovic/Esih i vrača bistu Ive Lole Ribara s mjesta sa kojeg je uklonjena na zagrebačkom Črnomercu
» Bandić vraća 7 sekretara SKOJ-a, Hasanbegović prijeti
» Argentinski.navijaci poslali zanimljive poruke preko mreza:'Sve te neokolonijalisticke i bogatunske Francuske,Njemacke,Engleske ne cijenimo nit cemo.Na ovom prvenstvu respekt od nas imaju samo Hrvatska i Maroko.'
» Trg Maršala Tita ostaje?Bandić će odbiti koaliciju sa Esih/Hasanbegović a ulazi u dil sa SDP/HSLS?
» A Metilda ne vjeruje:Bandić bacio crvenu krpu kombinaciji Hasanbegovic/Esih i vrača bistu Ive Lole Ribara s mjesta sa kojeg je uklonjena na zagrebačkom Črnomercu
Page 2 of 2