"Brkić me molio da HDZ-u posudim 4,2 milijuna kuna, sad ih želim natrag"
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: "Brkić me molio da HDZ-u posudim 4,2 milijuna kuna, sad ih želim natrag"
I ti su htjeli zemlju vodit i imali podršku braniteljskih udruga,stvoritelja države...........
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
čemu frka?Pa bar je tu sve transparentno,jedino mi nije jasno kako im je plinar sprašio tolku kamatu,mislim ono,to ipak nije u redu jer domoljubi su to.
vili40-
2015-08-02
provocator wrote:Nemerem vjerovati da more biti tako glupa pa se tako prosipati.MaximusDecimusMiridije wrote:Naravno da ima dvostruke kriterije. To je tako :D
od prvog dana govorim kako plavuša ima pamćenje kao slon (usb-memory), a pameti nema...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» Propao veliki norveški projekt u Vukovaru, sada od Hrvatske traže natrag 1,3 milijuna eura
» JOZO BRKIĆ: ŽELIM OŽIVJETI GRAD 37 poduzeća brata M. Brkića: Samo u siječnju registrirao 9 novih tvrtki, u najmu ima 26 gradskih i državnih prostora
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» Propao veliki norveški projekt u Vukovaru, sada od Hrvatske traže natrag 1,3 milijuna eura
» JOZO BRKIĆ: ŽELIM OŽIVJETI GRAD 37 poduzeća brata M. Brkića: Samo u siječnju registrirao 9 novih tvrtki, u najmu ima 26 gradskih i državnih prostora
Page 3 of 3