MINISTAR HASANBEGOVIĆ ZBOG OVOG TEKSTA TRAŽI OD ANTE TOMIĆA 30 TISUĆA KUNA
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: MINISTAR HASANBEGOVIĆ ZBOG OVOG TEKSTA TRAŽI OD ANTE TOMIĆA 30 TISUĆA KUNA
n_razbojnik wrote:dawson wrote: izvuči
Dokle će da vježbaš taj č i ć Muhamede sine...reci babi da ti potanko objasni...
Fora kako meni imputiraš muhameda a razni Muhamedi su ti prčili mamu i njenu mamu i njenu mamu u tako stoljećima unatrag.
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
ti si jedini "autoktoni" koji ne razlikuje č i ć...nemoj se više brukati nego na instrukcije kod komšijedawson wrote:n_razbojnik wrote:dawson wrote: izvuči
Dokle će da vježbaš taj č i ć Muhamede sine...reci babi da ti potanko objasni...
Fora kako meni imputiraš muhameda a razni Muhamedi su ti prčili mamu i njenu mamu i njenu mamu u tako stoljećima unatrag.
2014-04-15
n_razbojnik wrote:ti si jedini "autoktoni" koji ne razlikuje č i ć...
Da nisi bosančeros i da nisi glup ko qurac znao bi da je to normalno kod "autoktonih" . Drži se ti radije svojih smradova "Ubosni"
Last edited by dawson on 5/7/2016, 14:03; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
dawson wrote:n_razbojnik wrote:ti si jedini "autoktoni" koji ne razlikuje č i ć...
Da nisi bosančeros i da nisi glup ko qurac znao bi da je to normalno kod "autoktonih" . Drži se ti radije svojih smradova "Ubosni"
pa i jest , kod "autoktonih" , pogotovo vaših AD 1946 nakon velikog praska
2014-04-15
n_razbojnik wrote: AD 1946 nakon velikog praska
Ta te godina posebno boli jbg. tko gubi ima se pravo ljutiti, nažalost nisu dobro očistili smeće pa si ti s sl. iz susjedne države sad među nama
catabbath-
2015-08-22
Posebno, tada ste sišli iz šume i postali "autoktoni"...i čovjek vas prihvati i oprosti vam sulejmanove korjene i niste dostojni ni pravopis savladati :yuno:dawson wrote:n_razbojnik wrote: AD 1946 nakon velikog praska
Ta te godina posebno boli jbg.
2014-04-15
ajde, mir obojica..hajmi,koji ti je danas..
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:ajde, mir obojica..hajmi,koji ti je danas..
A šta ću, mrzim crnce
catabbath-
2015-08-22
Bajram pa se qrchiIvyTeasdale wrote:ajde, mir obojica..hajmi,koji ti je danas..
2014-04-15
Da da, a i nosi naočale pa je i zato budaletina. Koji ste vi ljigavci u pučku milu materinuepikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
To što je objavio ili ne nema veze sa pričom da je komad budale na osnovu toga što ima govornu manu. Možeš imatiti mišljenje o njemu kako ti drago no na osnovu govorne mane zaključiti da je komad budale ti baš i ne stoji prema onome kako si barem do sada pisala.
Pauziranje u govoru je samo pridonijelo opcem dojmu, sad kad znam da je govorna mana, razumljiviji je autizam dok prica, ali ne i ostalo.
Koliko znam hasanbegović ima astmu i probleme dišnog sustava, njegov respiratorni kapacitet je slab za duže rečenice, mora raditi pauze. Tako uzdržan govor, čisto patofiziološke prirode daje karizmu za naše pravše:)
Jos da ima psorijazu....i da ga pukne po vratu pa da izgleda kao da je u vatri bio. Proglasili bi ga u najmanju ruku za pravednika-mucenika.
Pravaški santo subito :)
Nego nije mi jasno zašto se kolege ne pozabave pravaštvom kad su već u toj političkoj ideji?
Ovaj pokušaj okupacije HDZ-a im je propao, vrijeme je da se povuku u svoje stranke i pozicije.
Guest- Guest
Life's a bitch, then you die.
Guest- Guest
Imaš ti kurac od ofce a ne svoje vrijednosti, ti si izgubljeniji nego ivica i marica skupa. Jebote led govoriš da si konzervativac i onda glasuješ i drukaš da ti pederluk uvedu u škole i sve kontra konzervativnog stajališta i normi. Dakle takvu zbrčkanu osobu je zaista teško naći.epikur37 wrote:tre911 wrote:Barem ćemo biti konzistentni a ne kao ti koji si navodno konzervativac a glasuješ za gender milanovića i drukaš za komunističku partiju.epikur37 wrote:Najbolje da se hasanče vrati pravašima di m jer imjesto s tepešom i onim likom smiješnih brkova, ne znam kako se zove....
A isto tako neka glasaju za njih ovi koji ga podržavaju u hdz-u ero, tre, marc i kruzok :)
Ja imam svoje vrijednosne i političke pozicije, prema kojim važem.
Što ćete vi sad nakon pada Karamrleta i Hasančeta?
Prijateljski vam velim da pogurate pravašku sranku i opciju jer prirodno pripadate toj političkoj ideji, kao i hasanče i ekipa.
U konačnici bilo bi dobro za hrvatsku politiku da se pravaši nekako poslože. Makar to bila borba protiv udbe i jugo-kosa na početku ali dat će perspektivu neke evolucije------------------
Guest- Guest
Opći dojam je jedno ali na osnovu govorne mane suditi o nekome je nešto sasvim drugodarla wrote:tre911 wrote:
To što je objavio ili ne nema veze sa pričom da je komad budale na osnovu toga što ima govornu manu. Možeš imatiti mišljenje o njemu kako ti drago no na osnovu govorne mane zaključiti da je komad budale ti baš i ne stoji prema onome kako si barem do sada pisala.
Pauziranje u govoru je samo pridonijelo opcem dojmu, sad kad znam da je govorna mana, razumljiviji je autizam dok prica, ali ne i ostalo.
Guest- Guest
abraham wrote:Da, "mi ne mrzimo". Ukratko da svedemo , mucavi, balija, lazni intelektualac,autistican i sl. Super. Upravo prema mjeri naroda gdje je ministar. Autistican, mucavi, lazno obrazovan narod i talkov ministar. Bilo ih je tri puta gorih prije ali bili su nasi. Na um mi pade Jakovina, mucavi poluidiot koji dise na skrge, propali seoski apotekar, propali pregovarac za novce iz Eu itd. Taj je bio nas. Taj je bio dobar. Pokojni Bruno Busic je bio jako tezak sugovornik, tj bilo ga je jako tesko slusati. Danas lijeva falanga lijepi kao njegove pamflete a takodjer je imao govornu manu, i to kakovu. Racan je bio dosadan i pricao je kao sta se ljenjivac vere po drvecu. Osobno mi kod Hasanbegovica najvise smeta da je u znanstvenom radu bio "sticenik" nesudjenog akedimika i prevaranta sa trenutnom adresom u Paris-u. Toliko o obrazovanju.
Guest- Guest
tre911 wrote:Opći dojam je jedno ali na osnovu govorne mane suditi o nekome je nešto sasvim drugodarla wrote:
Okei, u pravu si, nisam te mislila uzrujat.
darla- Admin
2015-10-22
Pa dobro, i Jakovinu su svakako zvali, a ovaj akademski daleko iznad Hasanbegovića, što mu mora priznati svatko bez obzira slagao se s njim ili ne.
Guest- Guest
A jebote, koliko ti godina imaš??? Pa ne da ih nije satrao nego im je omogućio stvaranje nacije, do tada su bili ili hrvati ili srbi.dawson wrote:preko_vode_do_slobode wrote:
za vrijeme komunizma populacija muslimana u yugolsaviji se u roku 45ak godina povećala za nekih 300%
Ali nisu smjeli pisnuti. Taliban Alija je gulio na robiji a navodni se izjašnjavao kao Srbin. Zašto ih Tito nije satrao do kraja neznam ali svakako je bila greška.
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Pa dobro, i Jakovinu su svakako zvali, a ovaj akademski daleko iznad Hasanbegovića, što mu mora priznati svatko bez obzira slagao se s njim ili ne.
Rugalo se na konto govora i izgleda raznima. No meni to uopce nije bila namjera jer nisam niti znala da ima problema zdravstvenih. Vise sam to samtrala nepotrebnim naglasavanjem dok govori o jedinstvu, a onda udri u suprotno.
darla- Admin
2015-10-22
Nisi me uzrujala, puno više to o tebi govori nego o meni.darla wrote:tre911 wrote:Opći dojam je jedno ali na osnovu govorne mane suditi o nekome je nešto sasvim drugodarla wrote:
Okei, u pravu si, nisam te mislila uzrujat.
Guest- Guest
Eto probaj ti govoriti onako u svakoj prilici pa se kurči kako nešto želiš naglasiti takvim načinom govora.darla wrote:Starhemberg wrote:Pa dobro, i Jakovinu su svakako zvali, a ovaj akademski daleko iznad Hasanbegovića, što mu mora priznati svatko bez obzira slagao se s njim ili ne.
Rugalo se na konto govora i izgleda raznima. No meni to uopce nije bila namjera jer nisam niti znala da ima problema zdravstvenih. Vise sam to samtrala nepotrebnim naglasavanjem dok govori o jedinstvu, a onda udri u suprotno.
Guest- Guest
tre911 wrote:
Eto probaj ti govoriti onako u svakoj prilici pa se kurči kako nešto želiš naglasiti takvim načinom govora.
Gle ako neces normalno nema problema. Ti se nisi nikad rugao nikome sa zdravstvenim problemom?
darla- Admin
2015-10-22
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Hasanbegović tvrdi da se zbog teksta Ante Tomića morao liječiti.
» HČSP-ovac i Ante Tomić u sudnici: Luka Podrug traži 50 tisuća kuna zbog povrede časti
» Na Ustavnom sudu ‘pala‘ presuda protiv Ante Tomića. Hasanbegović ga je tužio jer ga je nazvao ‘retardom‘
» Sudac je zbog duševnih boli tražio 60 tisuća kuna odštete. Sud je odbio njegov zahtjev
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» HČSP-ovac i Ante Tomić u sudnici: Luka Podrug traži 50 tisuća kuna zbog povrede časti
» Na Ustavnom sudu ‘pala‘ presuda protiv Ante Tomića. Hasanbegović ga je tužio jer ga je nazvao ‘retardom‘
» Sudac je zbog duševnih boli tražio 60 tisuća kuna odštete. Sud je odbio njegov zahtjev
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
Page 8 of 10