UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Zaprao smo saznali čime se ne bavim....shenell wrote:A pohvala lejdi i jer smosaznali konacno s cim se bavis.
Inace na sud na razgovor idem
Na razgovor za poso ili?
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
Sa ili bez kamena oko vrata?Lady_D wrote:
Idem kuhati kavu pa na ispit...
A nakon ispita se idem baciti u more
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
modra-
2014-04-17
Ta djeca danas imaju vise slobode nego sto smo mi nekoc imali
Guest- Guest
posvađala sam se s mamom i lupala sam svim vratima kroz koje sam prolazila, da me nećak upitao šta mi je i ponudio mi zagrljaj dugi i pusu sam dobila.. sunce moje pametno muško, blago njegovoj budućoj ženi, bit će sretnica samo takva
6godišnjak me utješio mislim, zna on kakva mu je baba
nervozna je strahovito prije posla.. zaboravila sam kako je to, a sad sam na godišnjem, pa ono
i to ćemo preživjet.
trebala bi se počet spremat za do grada, idem na posao napravit reda do 17h i izrađivat neke slike i okvir nabavit neki, do jyska, kika, ne znam..
nakupovat kolača, i tacnu neku ljepšu uz njih
i do zlatara kupit mami neku narukvicu kožnu crnu, nemam pojma šta želi, to će joj kao sestre kupit
i šta još
ja joj moram sitnicu neku..
6godišnjak me utješio mislim, zna on kakva mu je baba
nervozna je strahovito prije posla.. zaboravila sam kako je to, a sad sam na godišnjem, pa ono
i to ćemo preživjet.
trebala bi se počet spremat za do grada, idem na posao napravit reda do 17h i izrađivat neke slike i okvir nabavit neki, do jyska, kika, ne znam..
nakupovat kolača, i tacnu neku ljepšu uz njih
i do zlatara kupit mami neku narukvicu kožnu crnu, nemam pojma šta želi, to će joj kao sestre kupit
i šta još
ja joj moram sitnicu neku..
a ovaj prasac mi se svako jutro bržebolje u 7 uvuče u krevet i traži mobitel i pusu za dobro jutro
đuuubre, dvije kave mi ne pomažu sad
nešto kasnije sam zaspala no obično, pa se probudila u 20 do 2 i nešto od tog drloga je toliko zarondalo kraj prozora mi, pas je počeo luđački lajat iz drugog dvorišta i nije prestao bar pola sata.. ja ne znam šta se skroz čuje, ne vjerujem da bi mačka mogla tako dugo nešto povlačit po podu
đuuubre, dvije kave mi ne pomažu sad
nešto kasnije sam zaspala no obično, pa se probudila u 20 do 2 i nešto od tog drloga je toliko zarondalo kraj prozora mi, pas je počeo luđački lajat iz drugog dvorišta i nije prestao bar pola sata.. ja ne znam šta se skroz čuje, ne vjerujem da bi mačka mogla tako dugo nešto povlačit po podu
NETKO te želi oteti modra :D
Moj stari je bio tako naporan. Ujutro se probudiš ne smiješ u kuhinju, kupaoni, igdje dok on sve ne obavi. Ako je vidio da kuham kavu čim sam se ustali, dobila sam hrpu uvreda...
Ako je brat potrošio svu toplu vodu meni se redovito sralo, njemu nist...
In je pijan dolazio kući, a mama čistila povracotinu za njim... A ja sam bila mirno dijete i uvijek im nesto smetalo...
Stvarno me psihički umaraju... I rekla sam mami da mi je lakse od kada nisam sa njima, pa je plakala... Ali zbilja je...
Moj stari je bio tako naporan. Ujutro se probudiš ne smiješ u kuhinju, kupaoni, igdje dok on sve ne obavi. Ako je vidio da kuham kavu čim sam se ustali, dobila sam hrpu uvreda...
Ako je brat potrošio svu toplu vodu meni se redovito sralo, njemu nist...
In je pijan dolazio kući, a mama čistila povracotinu za njim... A ja sam bila mirno dijete i uvijek im nesto smetalo...
Stvarno me psihički umaraju... I rekla sam mami da mi je lakse od kada nisam sa njima, pa je plakala... Ali zbilja je...
Guest- Guest
klerko wrote:Zaprao smo saznali čime se ne bavim....shenell wrote:A pohvala lejdi i jer smosaznali konacno s cim se bavis.
Na razgovor za poso ili?
A sta mislis da sam nest zgrijesila?
Arwen-
2014-04-22
pazi ovo, stavila sam novce u mamine hlače koje mi je sestra ostavila da joj platim nešto što je naručila..
tih novaca - nema, mama tvrdi da ih je možda ostavila na stolu kod sestre
a oni tad išli na more pa sam im odnijela jer će možda trebat, no međutim nije im trebalo i stavila sam u džep mamin. pregledala sve hlače i nema...
sad moram svojih 300-400kn dat, lijepo!
..kad uvijek moraš nekome nešto kupovat i dobavljat... još nisam riješila jednu stvar, već je druga narudžba tu
tih novaca - nema, mama tvrdi da ih je možda ostavila na stolu kod sestre
a oni tad išli na more pa sam im odnijela jer će možda trebat, no međutim nije im trebalo i stavila sam u džep mamin. pregledala sve hlače i nema...
sad moram svojih 300-400kn dat, lijepo!
..kad uvijek moraš nekome nešto kupovat i dobavljat... još nisam riješila jednu stvar, već je druga narudžba tu
shenell wrote:klerko wrote:Razuvjeri me i objasni zašto nije komanditno društvo...
Kod komanditnog imas komplementare i komanditore koji moraju biti imenovani i zna se tko je tko.
A u koncernu koliko ja znam toga nema.
Ili mozda ima ali ja sam nesto promatrala Agrokor
Po meni bi glavna razlika bila to što koncern ne mogu osnovati fizičke osobe. Zato sam i tražila pojašnjenje Lady-na pitanja.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
E i koliko znam, neka novina 2010 je bila da se po novom svi osnivači doo (fizičke osobe) upisuju u sudski registar.
Prema tome, kad dobiješ takva pitanja, prvo moraš razlučit jesu li osnivači fizičke ili pravne osobe, pa si pola posla već obavila.
Prema tome, kad dobiješ takva pitanja, prvo moraš razlučit jesu li osnivači fizičke ili pravne osobe, pa si pola posla već obavila.
2014-04-14
shenell wrote:klerko wrote:Zaprao smo saznali čime se ne bavim....shenell wrote:A pohvala lejdi i jer smosaznali konacno s cim se bavis.
Na razgovor za poso ili?
I kak ti znas toliko o tome?
A sta mislis da sam nest zgrijesila?
Arwen-
2014-04-22
Šnel, kad je razgovor? Jel to za posao?
Sve nam reci, nemoj nas u neizvjesnosti držat.
Ja bila na sistematskom. Kasnila mi menga, dobila je na pregledu. Baš je lijepo kad se tako poklope stvari.
not
Sve nam reci, nemoj nas u neizvjesnosti držat.
Ja bila na sistematskom. Kasnila mi menga, dobila je na pregledu. Baš je lijepo kad se tako poklope stvari.
not
2014-04-14
medication wrote:
not
Bolje da si dobila nego da nisi
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
A dobro i da nisam, ne bi se žalila... :)
idem na posao, pozdravljam
idem na posao, pozdravljam
2014-04-14
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)