Majmun se vraca i portugal placa
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Majmun se vraca i portugal placa
bio sam na forumu u puli gdje sam razbio televiziju (možete to provjeriti bilo je u novinama i moja slika je tamo, imam 2 metra pa ne možete fulat, pandurčići naspram mene izgledaju poput patuljaka hahaha).
na tekmi hrvatska-portugal gdje smo apsolutno dominirali te na kraju izgubili i zato je televizija platila. sjedio sam u kafiću na forumu (neću reklamirat nikog jer gdje se ja pojavim to je reklama za taj kafić) i pio normalno svoje mlijeko hladno. oko mene pijane budale su urlikale i bacale baklje. kad su mi dokurčili pijani bajkeri preda mnom što su stalno mahali zastavom pa se nija vidjela televizija digo sam se, zamotao sam najdebljeg u zastavu i otkotrljao ga iz kafića na što su njegovi prijatelji malo negodovali pa sam ih morao kriglom malo ohladiti. tada je pao onaj jebeni nepravedni gol kojeg ja nisam uspio vidjet radi tih budala. popio sam na eks pola litre mlijeka i pošto kad ja ne mogu da gledam teleivizju zašto bi onda drugi. uzeo sam kriglu i jebo mater ekranu ali nije se dao nego je jebemu mater samo napuko derao sam se: hrvatska hrvatska, sramota ti materina. puko je. gazda je zvao policiju, a kad su došli i mene vidjeli rekli su da je sve u redu samo da se smirim. strgao sam svoju majicu sa slikom ante pavelića za sebe i htio mirno otić što su mi predložili organi. sjeo sam u auto, pandur na motoru je stao ispred mene, a škoda fabija na kojoj piše povjerenje i sigurnost je stala iza mene i otišli smo na razgovor u postaju. ispričali su se i ja sam otišao.
na tekmi hrvatska-portugal gdje smo apsolutno dominirali te na kraju izgubili i zato je televizija platila. sjedio sam u kafiću na forumu (neću reklamirat nikog jer gdje se ja pojavim to je reklama za taj kafić) i pio normalno svoje mlijeko hladno. oko mene pijane budale su urlikale i bacale baklje. kad su mi dokurčili pijani bajkeri preda mnom što su stalno mahali zastavom pa se nija vidjela televizija digo sam se, zamotao sam najdebljeg u zastavu i otkotrljao ga iz kafića na što su njegovi prijatelji malo negodovali pa sam ih morao kriglom malo ohladiti. tada je pao onaj jebeni nepravedni gol kojeg ja nisam uspio vidjet radi tih budala. popio sam na eks pola litre mlijeka i pošto kad ja ne mogu da gledam teleivizju zašto bi onda drugi. uzeo sam kriglu i jebo mater ekranu ali nije se dao nego je jebemu mater samo napuko derao sam se: hrvatska hrvatska, sramota ti materina. puko je. gazda je zvao policiju, a kad su došli i mene vidjeli rekli su da je sve u redu samo da se smirim. strgao sam svoju majicu sa slikom ante pavelića za sebe i htio mirno otić što su mi predložili organi. sjeo sam u auto, pandur na motoru je stao ispred mene, a škoda fabija na kojoj piše povjerenje i sigurnost je stala iza mene i otišli smo na razgovor u postaju. ispričali su se i ja sam otišao.
Guest- Guest
Re: Majmun se vraca i portugal placa
pozdrav moćni majmune,životinjo
pozdrav i tebi demonski.muckodjubre wrote:pozdrav moćni majmune,životinjo
ko ne umre taj se opet sretne, možeš pročitat i moje mišljenje o životu poslije smrti na religiji, a zaključali su mi temu na vijestima o bosni.
Guest- Guest
jel dobio nk atari licencu za nastupanje u HNL-u.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Majmune sta mislis o cmartizanu cmarsenalu i o neprezaljenom vodji Adolfu Hitleru
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
O mamiću sve najbolje. zašto? pa čovjek je pošten, lojalan, bijelac i kozmopolit, govori hrvatski, a ne ko ovi ministri što ne znaju hrvatski pa pada vlada, al dinamo ne pada.operw wrote:Pitanje za majmuna
Sta mislis o zdravku mamicu?
da je imalo kriv ovi bi mu prišili još 3 krivice na to, al pošto je čist kao suza od bebe ne mogu mi ništa osim ga lažno inkriminirat po novinama samo da bi povećali prodaju ionako propalih novina.
Guest- Guest
Partizan je dobio AZ u gostima u ovoj sezoni. umalo su prošli skupinu europa lige i zato im svi u hrvatskoj nisu ni do kurca osim dinama jer je maminjo tamo koji je uvijek jadan kriv za sve.pablo_escobar wrote:Majmune sta mislis o cmartizanu cmarsenalu i o neprezaljenom vodji Adolfu Hitleru
Arsen Wenger je stara pedofilčina koja je davno trebala bit na električnoj stolici. taj kvazi čovjek ne zaslužuje niti da trošim tintu na njega. rađe bi par metaka potršio na njega nakon što bi ga spalio.
Adolf Hitler je nažalost promašeni umjetnik koji je slikao mrtvu prirodu no nisu znali cijenit njegova remek djela koja su bila ispred vremena pa ih nisu znali cijenit, a sad se prodaju na licitacijama po basnoslovnim cijenama. da su ga priznali u to doba kao umjetnika ne bi pobio tolike ljude da pokaže njegovo umjetničko djelo mrtve prirode.
svi ti ubijeni ljudi ako to bolje pogledate su to i zaslužili inače ne bi bili ubijani, a ionako bi do sada bili mrtvi tako da nikakva šteta. šta znači 6 milijuna mrtvih naspram 8 milijardi stanovnika. to je ko da imate prehladu jednom u 50 godina.
Guest- Guest
Majmune ........ BOG TE BLAGOSOVII
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
mocni majmun wrote:al pošto je čist kao suza od bebe ne mogu mi ništaoperw wrote:Pitanje za majmuna
Sta mislis o zdravku mamicu?
darth_vader-
2014-04-17
Prestani više lagat ovaj napaćeni narod...
darth_vader-
2014-04-17
Similar topics
» Sve se vraća, sve se plaća
» Plaća od 2500 eura vas tamo zarobi i nemate života. Ta plaća je, uz sve troškove tamo, bezvrijedna
» "KO TU ISPADA MAJMUN?"
» Rekli mu da je majmun, on otisao
» Moćni Majmun je ponovo bio u pravu.
» Plaća od 2500 eura vas tamo zarobi i nemate života. Ta plaća je, uz sve troškove tamo, bezvrijedna
» "KO TU ISPADA MAJMUN?"
» Rekli mu da je majmun, on otisao
» Moćni Majmun je ponovo bio u pravu.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1