ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Otišao je jer mu je bilo prevruće

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Otišao je jer mu je bilo prevruće - Page 2 Empty Re: Otišao je jer mu je bilo prevruće

Post by Ero 2/7/2016, 17:25

MaximusDecimusMiridije wrote:Ma dobro ti volis dramatizirati stvari kad osjetis da bi to moglo ici u prilog nekoj pizdariji koju sam zastupas....pa tome da ti budem iskren ne pridajem vise pretjerano pozornosti. Europi realno puca qrac za time sto se ovdje nekome dogada, te se ovakve stvari dogadjaju svugde. Neovisno od tvoje potrebe da divljake prikazes divljijima nego sto jesu.
"Divljaci" su posljedica i ne uzrok. Ne pripisuj mi nešto što nisam niti pomislio, a kamo li napisao.

Ero

2014-04-23

Back to top Go down

Otišao je jer mu je bilo prevruće - Page 2 Empty Re: Otišao je jer mu je bilo prevruće

Post by Ero 2/7/2016, 17:33

jastreb wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Ma dobro ti volis dramatizirati stvari kad osjetis da bi to moglo ici u prilog nekoj pizdariji koju sam zastupas....pa tome da ti budem iskren ne pridajem vise pretjerano pozornosti.
:tu
Znaš ti dobro kad vam se pojavio karcinom i kako i tko ga je širio.
Ne možeš se sad izvlačit da i ti u tome nisi sudjelovao. Jesi, jesi...
Karcinoim je izlječiv ako se s terapijom počne još u ranoj fazi...
Dobrano ste zakasnili, jbga...

Last edited by Ero on 2/7/2016, 17:38; edited 1 time in total

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Regoč 2/7/2016, 17:34

Identificirati, locirati i eliminirati. Zokijev pakao ide dalje.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Ero 2/7/2016, 17:38

Regoč wrote:Identificirati, locirati i eliminirati. Zokijev pakao ide dalje.
Zoki je bio tek druga faza...On je druga liga, ustvari. Ima on svoje strice u pozadini, koji ga usmjeravaju.

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Guest 2/7/2016, 17:38

Ero wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Ma dobro ti volis dramatizirati stvari kad osjetis da bi to moglo ici u prilog nekoj pizdariji koju sam zastupas....pa tome da ti budem iskren ne pridajem vise pretjerano pozornosti. Europi realno puca qrac za time sto se ovdje nekome dogada, te se ovakve stvari dogadjaju svugde. Neovisno od tvoje potrebe da divljake prikazes divljijima nego sto jesu.
"Divljaci" su posljedica i ne uzrok. Ne pripisuj mi nešto što nisam niti pomislio, a kamo li napisao.

Zasto ne bih na kraju krajeva radio upravo to cak ako u ovom slucaju to ne radim? Znas onu ne radi drugima ono sto ne zelis da rade tebi?

Ma divljaci su tebi divljaci jedino i iskljucivo onda kad ti to ide u liniji s stvarima koje sam zastupas. A ako ne idu u liniji, vec ces ti to izokrenuti i predstaviti onako kako ti odgovara. A nemoj bogati o uzrocima. Uzrok je djikan o kojem nisi u zivotu tu dvije rijeci lose napisao samo zato jer dolazi iz tvog kraja. Sto je po tvom valjda dozivljaju stvari jamac cestitosti pojedinca. Kakav uzrok kakva normalna rasprava....motiv tvog pisanja ovog teksta je samo i iskljucivo prodaja sebe kao nekakvog mislioca koji je jos jednom sve predvidio puno prije. Kraj price. Necu se svaditi s tobom, misli sto hoces.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 2/7/2016, 17:39

Ero wrote:
Regoč wrote:Identificirati, locirati i eliminirati. Zokijev pakao ide dalje.
Zoki je bio tek druga faza...On je druga liga, ustvari. Ima on svoje strice u pozadini, koji ga usmjeravaju.
Zoki je zaštitno lice pakla, kao Vanna Mane, po njima ih prepoznajemo i razlikujemo.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Ero 2/7/2016, 17:43

MaximusDecimusMiridije wrote:
Ero wrote:

Zasto ne bih na kraju krajeva radio upravo to cak ako u ovom slucaju to ne radim? Znas onu ne radi drugima ono sto ne zelis da rade tebi?

Ma divljaci su tebi divljaci jedino i iskljucivo onda kad ti to ide u liniji s stvarima koje sam zastupas. A ako ne idu u liniji, vec ces ti to izokrenuti i predstaviti onako kako ti odgovara. A nemoj bogati o uzrocima. Uzrok je djikan o kojem nisi u zivotu tu dvije rijeci lose napisao samo zato jer dolazi iz tvog kraja. Sto je po tvom valjda dozivljaju stvari jamac cestitosti pojedinca. Kakav uzrok kakva normalna rasprava....motiv tvog pisanja ovog teksta je samo i iskljucivo prodaja sebe kao nekakvog mislioca koji je jos jednom sve predvidio puno prije. Kraj price. Necu se svaditi s tobom, misli sto hoces.
A tko je to, šta dolazi iz "mog kraja"? Pojma nemam o kome pričaš.
Nego, opet ti kažem, divljaci nisu pali s neba. Oni su posljedica, rekoh ti.
Polsjedica su programirane društvene klime, koju su vam stvarali vaši političari
i njihovi mediji. Da se ne ponavljam, znaš ti na koga mislim...

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics