Otišao je jer mu je bilo prevruće
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Otišao je jer mu je bilo prevruće
"Divljaci" su posljedica i ne uzrok. Ne pripisuj mi nešto što nisam niti pomislio, a kamo li napisao.MaximusDecimusMiridije wrote:Ma dobro ti volis dramatizirati stvari kad osjetis da bi to moglo ici u prilog nekoj pizdariji koju sam zastupas....pa tome da ti budem iskren ne pridajem vise pretjerano pozornosti. Europi realno puca qrac za time sto se ovdje nekome dogada, te se ovakve stvari dogadjaju svugde. Neovisno od tvoje potrebe da divljake prikazes divljijima nego sto jesu.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Znaš ti dobro kad vam se pojavio karcinom i kako i tko ga je širio.jastreb wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Ma dobro ti volis dramatizirati stvari kad osjetis da bi to moglo ici u prilog nekoj pizdariji koju sam zastupas....pa tome da ti budem iskren ne pridajem vise pretjerano pozornosti.
Ne možeš se sad izvlačit da i ti u tome nisi sudjelovao. Jesi, jesi...
Karcinoim je izlječiv ako se s terapijom počne još u ranoj fazi...
Dobrano ste zakasnili, jbga...
Last edited by Ero on 2/7/2016, 17:38; edited 1 time in total
Identificirati, locirati i eliminirati. Zokijev pakao ide dalje.
Zoki je bio tek druga faza...On je druga liga, ustvari. Ima on svoje strice u pozadini, koji ga usmjeravaju.Regoč wrote:Identificirati, locirati i eliminirati. Zokijev pakao ide dalje.
Ero wrote:"Divljaci" su posljedica i ne uzrok. Ne pripisuj mi nešto što nisam niti pomislio, a kamo li napisao.MaximusDecimusMiridije wrote:Ma dobro ti volis dramatizirati stvari kad osjetis da bi to moglo ici u prilog nekoj pizdariji koju sam zastupas....pa tome da ti budem iskren ne pridajem vise pretjerano pozornosti. Europi realno puca qrac za time sto se ovdje nekome dogada, te se ovakve stvari dogadjaju svugde. Neovisno od tvoje potrebe da divljake prikazes divljijima nego sto jesu.
Zasto ne bih na kraju krajeva radio upravo to cak ako u ovom slucaju to ne radim? Znas onu ne radi drugima ono sto ne zelis da rade tebi?
Ma divljaci su tebi divljaci jedino i iskljucivo onda kad ti to ide u liniji s stvarima koje sam zastupas. A ako ne idu u liniji, vec ces ti to izokrenuti i predstaviti onako kako ti odgovara. A nemoj bogati o uzrocima. Uzrok je djikan o kojem nisi u zivotu tu dvije rijeci lose napisao samo zato jer dolazi iz tvog kraja. Sto je po tvom valjda dozivljaju stvari jamac cestitosti pojedinca. Kakav uzrok kakva normalna rasprava....motiv tvog pisanja ovog teksta je samo i iskljucivo prodaja sebe kao nekakvog mislioca koji je jos jednom sve predvidio puno prije. Kraj price. Necu se svaditi s tobom, misli sto hoces.
Guest- Guest
Zoki je zaštitno lice pakla, kao Vanna Mane, po njima ih prepoznajemo i razlikujemo.Ero wrote:Zoki je bio tek druga faza...On je druga liga, ustvari. Ima on svoje strice u pozadini, koji ga usmjeravaju.Regoč wrote:Identificirati, locirati i eliminirati. Zokijev pakao ide dalje.
A tko je to, šta dolazi iz "mog kraja"? Pojma nemam o kome pričaš.MaximusDecimusMiridije wrote:Ero wrote:"Divljaci" su posljedica i ne uzrok. Ne pripisuj mi nešto što nisam niti pomislio, a kamo li napisao.MaximusDecimusMiridije wrote:Ma dobro ti volis dramatizirati stvari kad osjetis da bi to moglo ici u prilog nekoj pizdariji koju sam zastupas....pa tome da ti budem iskren ne pridajem vise pretjerano pozornosti. Europi realno puca qrac za time sto se ovdje nekome dogada, te se ovakve stvari dogadjaju svugde. Neovisno od tvoje potrebe da divljake prikazes divljijima nego sto jesu.
Zasto ne bih na kraju krajeva radio upravo to cak ako u ovom slucaju to ne radim? Znas onu ne radi drugima ono sto ne zelis da rade tebi?
Ma divljaci su tebi divljaci jedino i iskljucivo onda kad ti to ide u liniji s stvarima koje sam zastupas. A ako ne idu u liniji, vec ces ti to izokrenuti i predstaviti onako kako ti odgovara. A nemoj bogati o uzrocima. Uzrok je djikan o kojem nisi u zivotu tu dvije rijeci lose napisao samo zato jer dolazi iz tvog kraja. Sto je po tvom valjda dozivljaju stvari jamac cestitosti pojedinca. Kakav uzrok kakva normalna rasprava....motiv tvog pisanja ovog teksta je samo i iskljucivo prodaja sebe kao nekakvog mislioca koji je jos jednom sve predvidio puno prije. Kraj price. Necu se svaditi s tobom, misli sto hoces.
Nego, opet ti kažem, divljaci nisu pali s neba. Oni su posljedica, rekoh ti.
Polsjedica su programirane društvene klime, koju su vam stvarali vaši političari
i njihovi mediji. Da se ne ponavljam, znaš ti na koga mislim...
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Izetbegović: Bilo je što je bilo, Hrvatska je izvršila agresiju na BiH
» Berni otišao...
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Izetbegović: Bilo je što je bilo, Hrvatska je izvršila agresiju na BiH
» Berni otišao...
Page 2 of 2