Orepić dočekao prve migrante sa 'Selam aleikum'
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Orepić dočekao prve migrante sa 'Selam aleikum'
Možda da se ukine Ljubav je na selu i pokrenu Ljubav je u imigrantskom uredu. Veli ovaj novoprepečeni Hrvat da bi se volio zaljubiti.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
preko_vode_do_slobode wrote:evo jedna crnogorka sa index g.c
marcellus wrote:
zove se Valentina
https://www.instagram.com/valle____/
Guest- Guest
tre911 wrote:neki vulinov rođomarcellus wrote:ovaj podrepić ima istu cigansku facu ko i ovi kozojebi samo je malo viši
Ne, to su crnci
Guest- Guest
dzango wrote:Šta je bilo sa onim Hrvatom kojem je ovaj skinuo dres?
Osta u Libiji ( bez glave )
Razmena stanovništva po principu humano preseljenje
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Sezam balejkum.
omni-
2014-04-12
MOST će izgubit dosta brača zbog ovih stvari.preko_vode_do_slobode wrote:ništa ŽZ odjeba sam MOST .. ok uvalili su ga dobro HDZu i SDPu ali i oni su za trpačinu, ostaje jedini ŽZ koji je protiv trpačine, "kao nisu naša posla"
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
21.55 Stanar blizu mjesta događaja rekao je kako se mogla čuti povremena pucnjava skoro tri sata nakon početka napada. "Tamo je kaos. Ulice su blokirane. Desetci policijskih komandosa su raspoređeni", rekao je Tarique Mir.
21.50 Islamska država preuzela je odgovornost za napad, navodeći kako je ubijeno preko 20 ljudi, javlja Amaq, prenosi Reuters.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/isis-preuzeo-odgovornost-za-napad-u-bangladesu-ubili-smo-preko-20-osoba/903613.aspx
Ne znam ....on mi tu trpa muslimane i te likove tamo a ovi upravo napravili pokolj .......zaboravi pajdo na moj glas.
21.50 Islamska država preuzela je odgovornost za napad, navodeći kako je ubijeno preko 20 ljudi, javlja Amaq, prenosi Reuters.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/isis-preuzeo-odgovornost-za-napad-u-bangladesu-ubili-smo-preko-20-osoba/903613.aspx
Ne znam ....on mi tu trpa muslimane i te likove tamo a ovi upravo napravili pokolj .......zaboravi pajdo na moj glas.
2014-04-11
za ovog orepica jedino su yoda, longi i slicni
jebali ih migranti,nek ih kuci vode
dijagram-
2015-08-09
MOST je ispunija onu funkciju koju je trebao ispunit : da izhebe HDZ .....mislim da mi je ŽZ prihvatljivija opcija.dijagram wrote:za ovog orepica jedino su yoda, longi i slicni
2014-04-11
mogli bi imati vise mandata od mosta na novim izborima,al opet tko zna, vidjet ce se za neko vrijemeRayMabus wrote:MOST je ispunija onu funkciju koju je trebao ispunit : da izhebe HDZ .....mislim da mi je ŽZ prihvatljivija opcija.dijagram wrote:za ovog orepica jedino su yoda, longi i slicni
dijagram-
2015-08-09
Brige me koliko će imat mandata ; ja glasam po intiuciji.dijagram wrote:mogli bi imati vise mandata od mosta na novim izborima,al opet tko zna, vidjet ce se za neko vrijemeRayMabus wrote:MOST je ispunija onu funkciju koju je trebao ispunit : da izhebe HDZ .....mislim da mi je ŽZ prihvatljivija opcija.dijagram wrote:za ovog orepica jedino su yoda, longi i slicni
2014-04-11
Juda na aparatimakofein wrote:tre911 wrote:neki vulinov rođomarcellus wrote:ovaj podrepić ima istu cigansku facu ko i ovi kozojebi samo je malo viši
Ne, to su crnci
Guest- Guest
uffff.pička za polizati joj stikle..preko_vode_do_slobode wrote:evo jedna crnogorka sa index g.c
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Grabar-Kitarović sa 'selam alejkum' oduševila turske i arapske medije
» Orepić kao časnik JNA bio uhićen i zadržan?
» Vlaho Orepić objavio kandidaturu za predsjednika
» Milicajčina Orepić preti jogurt revolucijom
» Orepić napustio Klub zastupnika Mosta
» Orepić kao časnik JNA bio uhićen i zadržan?
» Vlaho Orepić objavio kandidaturu za predsjednika
» Milicajčina Orepić preti jogurt revolucijom
» Orepić napustio Klub zastupnika Mosta
Page 3 of 3