Corbyn na udaru kritičara ubog izjava o Izraelu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Corbyn na udaru kritičara ubog izjava o Izraelu
AlfaOmega wrote:Pa s obzirom da Izrael sigurno neće primiti 4 miliona palestinskih izbjeglica koje je raselio, a ne žele ih ni arapske zemlje, možeš pogoditi gdi će na kraju.
Tko - gdi - će .........ti tzv. " palestinci ", jordanski Arapi.......boli me briga di će,
vjerojatno u -isis-
I N A Č E - o kakvih 4 milijuna ti pričaš ?
Kakve su to laži i izmišljotine...........J E D A N izvor mi daj za tu cifru
odmah daj info tu inače si lažov !
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Smiri se limač, pući ćeš pri vremena ak tak nastaviš.
http://www.auphr.org/index.php/resources/factsheets/refugees/15-how-many-palestinian-refugees-are-there-today
U pravu si, pogriješio sam sa cifrom. Ima ih 6.5 miliona. Dakle, najveća tragedija današnjice. Ali ne brini, postoji snaga koja će popraviti tu nepravdu. Samo je bitno da ta snaga pobjedi u Siriji. I za tu snagu i ti navijaš.
http://www.auphr.org/index.php/resources/factsheets/refugees/15-how-many-palestinian-refugees-are-there-today
U pravu si, pogriješio sam sa cifrom. Ima ih 6.5 miliona. Dakle, najveća tragedija današnjice. Ali ne brini, postoji snaga koja će popraviti tu nepravdu. Samo je bitno da ta snaga pobjedi u Siriji. I za tu snagu i ti navijaš.
Osnova svakoga rješenja je opstanak i sigurnost Izraela, sve drugo dolazi nakon toga. Nitko tko ugrožava Izrael ne smije proći nekažnjeno jer je Izrael jedina funkcionalna demokracija na Bliskom istoku i time predziđe demokracija pa zavrjeđuje našu punu potporu.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Frljić i na udaru njemačkih kritičara
» ''ČELNIK BRITANSKIH LABURISTA Corbyn objavio 'radikalni predizborni manifest' ''
» #MeToo došao i do najžešćeg Trumpovog kritičara
» Pegida pod paljbom kritičara zbog izjave o nacističkim logorima
» ''ŽUPNIK IZ TUČEPA NOVI KALEŽ PLATIO 10.000 EURA: ‘Bilo je i kritičara, ali to su kratkovidni ljudi koji ne razumiju važnost ovog simbola’''
» ''ČELNIK BRITANSKIH LABURISTA Corbyn objavio 'radikalni predizborni manifest' ''
» #MeToo došao i do najžešćeg Trumpovog kritičara
» Pegida pod paljbom kritičara zbog izjave o nacističkim logorima
» ''ŽUPNIK IZ TUČEPA NOVI KALEŽ PLATIO 10.000 EURA: ‘Bilo je i kritičara, ali to su kratkovidni ljudi koji ne razumiju važnost ovog simbola’''
Page 2 of 2