Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Hajduk Split
FRANK wrote:Zva san mater i reka joj svasta a mater meni zacepi labrnju konju sta mislis skime razgovaras sram te i stid bilo neodgojeni balavce
Guest- Guest
Re: Hajduk Split
fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Zva san mater i reka joj svasta a mater meni zacepi labrnju konju sta mislis skime razgovaras sram te i stid bilo neodgojeni balavce
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Zva san mater i reka joj svasta a mater meni zacepi labrnju konju sta mislis skime razgovaras sram te i stid bilo neodgojeni balavce
Guest- Guest
ajde taj bar ima 1 slovensku ligu osvojenu
vrhunski transfer za tovare
vrhunski transfer za tovare
End- Posts : 21177
2015-08-25
svratili na pišanje...fridrih-niche wrote:Lopovi, šta vi radite odi?
:D
sitting_bull-
2015-09-28
fridrih-niche wrote:karlitovnačin wrote:idemo, razlaz s teme
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:karlitovnačin wrote:idemo, razlaz s teme
Guest- Guest
POTRESI U SPLITU / Caktaš otkrio istinu: 'Jakobušić mi je rekao 'Ako se tebe riješim, s drugima mogu što hoću'. I riješio me se, on me je potjerao'
hoće li netko više ugasiti ovo smrdljivo govno od kluba
hoće li netko više ugasiti ovo smrdljivo govno od kluba
2015-08-25
"Nije mi plaćeno ni lipe u 2021."
"Naravno da nije radio u interesu kluba, pa mene je plaćao za treninge u drugoj momčadi jednako kao da sam igrao, jer bonusa sam se i tako i tako odrekao. "
"Nije me htio pustiti za 500 000 na zimu"
"Jedina ponuda koju je Hajduk imao za mene je ona od kluba koji je ispadao iz Saudijske lige, a ja kao kapetan Hajduka nisam želio ići u takvu sredinu, i to za smiješne uvjete"
Jebiga Mijo, prvo se se trebaš dogovoriti sam s sobom jeli te Hajduk plaćao za treninge u drugoj momčadi ili ti nije platio ništa. Jeli te klub na zimu nije htio pustiti za jedinu ponudu, kako kažeš, ili pak ti nisi htio otići. Ono u jednom te istom plakanju novinarčiću iz trash novina demantiraš sam sebe.
"Naravno da nije radio u interesu kluba, pa mene je plaćao za treninge u drugoj momčadi jednako kao da sam igrao, jer bonusa sam se i tako i tako odrekao. "
"Nije me htio pustiti za 500 000 na zimu"
"Jedina ponuda koju je Hajduk imao za mene je ona od kluba koji je ispadao iz Saudijske lige, a ja kao kapetan Hajduka nisam želio ići u takvu sredinu, i to za smiješne uvjete"
Jebiga Mijo, prvo se se trebaš dogovoriti sam s sobom jeli te Hajduk plaćao za treninge u drugoj momčadi ili ti nije platio ništa. Jeli te klub na zimu nije htio pustiti za jedinu ponudu, kako kažeš, ili pak ti nisi htio otići. Ono u jednom te istom plakanju novinarčiću iz trash novina demantiraš sam sebe.
Guest- Guest
Jebiga Mijo, šteta kaj nisi malo bolji igrač, mi bi te uzeli da jesi ...
Zeko-
2015-08-26
čestitke tovarima već su uspjeli pobjeći dinamu na +1
miriše na titulu
miriše na titulu
2015-08-25
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50