YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Re: YouTube
daxx wrote:nismo svi isti. na mene tako utječe moja kombinacija bluesa - uz whiskey pod zvjezdanim nebomviolator wrote:daxx wrote:Ma osvrnuo sam se na Louisianu i recimo Mississipi jer kod njih je incest isto kao dobro jutro, lol - ali to su samo glasine - ne treba vjerovati svemu što se pročita :D
Da nije bilo Dax-a ne bi nikada tako nešto poslušao. Jer kako sam istraživao njegovu daljnju karijeru tako sam i bio prisliljen slušati nešto šti nikada prije nisam slušao i na kraju mi se svidjelo
zanimljivo
čisti klasični blues mi i nije nešto - mora biti malo rocka ili metala umješanog da bi mi skroz sjeo
Upravo to sto tebe odbija (ta neka jednostavna forma delta bluesa), mene privlaci. :) Jer takva forma ima hipnotizirajuci ucinak. Call & response tehnika.
Usput, kad smo vec kod Mississippija, bluesa, magije i demona raskrsca.. Sjetih se filma Angel Heart (1986.) Ajme, bio mi je fascinantan i mislim da me je upravo on i doveo do Lyncha jer je, otprilike 10 kasnije, Lynch napravio "Izgubljeni autoput" o vrlo slicnom stanju uma glavnog lika.
i na vrhu mi je jezika taj demon s raskršća- bio je u jednom filmu ceste kojeg sam gledao - obožavao sam takve filmove prije u kojima su likovi stalno u pokretu, upoznaju nove ljude -nažalost, išćezli su ili meni ne dolaze pod radar
the lost highway sam gledao kao tinejđer i to mi je bio prvi wtf film u životu. S tim filmom(iako mi se nije baš svidio tada) sam se upoznao sa Nine Inch Nails - The Perfect Drug pjesma je bila u filmu
puno toga sam se sada sjetio kada si spomenula LH.
long time ago dođu 2 mlađahne djevojke u videoteku gdje sam ja posuđivao i traže one onako drage i krhke neki film da nije strašan, krvav i slično i one posude The Lost Highway, a ja se u sebi smijem i mislim si krepat će te od muke kada ga pogledate. :D
Joj, videoteke. :) Vise sam filmova tada gledala nego sad. :) A i rodjaci su drzali jednu pa bih svaki vikend odlazila od njih s najmanje 10 naslova. ,:D
Pitaj me jesam li odgledala Endless. :(
Nemam volje, a trailer mi se jako svidio. Zapravo, akp ne ubodem nesto zanimljivo na HRTu 3, filmsku sam umjetnost posve zapostavila.
Guest- Guest
Nagledao sam se svega i svačega. A i dan danas svaki dan nešto pogledam - većinom serije preko tjedna - Inside No9, Curb Your Enthusiasm, Avenue 5 i ako naiđem na neke starije - pogledao Fargo, The OA..itd Za vikend filmove i to većinom horore ili sf-ove u zadnje vrijeme
Nadam se da će ti se vratiti želja za filmovima jer ovaj je zbilja vrijedan potrošenog vremena
Nadam se da će ti se vratiti želja za filmovima jer ovaj je zbilja vrijedan potrošenog vremena
Guest- Guest
daxx wrote:Nagledao sam se svega i svačega. A i dan danas svaki dan nešto pogledam - većinom serije preko tjedna - Inside No9, Curb Your Enthusiasm, Avenue 5 i ako naiđem na neke starije - pogledao Fargo, The OA..itd Za vikend filmove i to većinom horore ili sf-ove u zadnje vrijeme
A izlazis li ti sta na svjetlo dana, ha? : ))
Ima li drugih ljudi oko tebe, ponekad? :)
A dodje mi tako. Prije ove pauze s filmovima, bila je pauza s knjigama.
Recimo, sad sam puno uposlila sluh. Oci se odmaraju. :)
Guest- Guest
pa naravno, odem nahraniti psa i mačke :D
većinom sam gledam :D
tu i tam pogledam sa boljom polovicom nešto(većinom filmove), ali ona ima svoje serije, a ja svoje :D
većinom sam gledam :D
tu i tam pogledam sa boljom polovicom nešto(većinom filmove), ali ona ima svoje serije, a ja svoje :D
Guest- Guest
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 1 of 50