EURO 2016.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 31
Page 20 of 31 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25 ... 31
Re: EURO 2016.
Koji sinovi manchestera .... puca njima kurac za mancheom.. uostalom i nani i robaldo za ranalda san siguran da su igraci i dica Sportinga. Manchester i Bayern i Juve i ostali velikani baziraju se na gotovim igracima barem jednin dijelom.wolverine wrote:sinovi mancestera sa dva gola u finale ...svejedno nisam ubjedjen igrom rjec je timu koji je gubio
euro protiv grcke u finalu kuci...ovo sutra je 60:40 u korist njemacke jer guze domacine u svim mogucim takmicenjima zadnjih preko dvajst godina ....
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Povijest kaže kako Nijemci pobjeđuju Portugalce dok Schweinsteiger bude glavna violina na utakmicama.
Guest- Guest
ne bi ja samo tako otpisao francuze jer fali gomez,khedira,humels,upitan je švajnipablo_escobar wrote:Ovo je nakon 5 utakmica definitivno ronaldova utakmica.. ostaje zal jer smo mi trebali biti tu. Jbg. Odigra je dobro i kvalitetno. Sad u finalu sa Njemackom ce biti interesantno
Spreman je.muckodjubre wrote:ne bi ja samo tako otpisao francuze jer fali gomez,khedira,humels,upitan je švajnipablo_escobar wrote:Ovo je nakon 5 utakmica definitivno ronaldova utakmica.. ostaje zal jer smo mi trebali biti tu. Jbg. Odigra je dobro i kvalitetno. Sad u finalu sa Njemackom ce biti interesantno
Guest- Guest
Sad ga pojedinci slave kao heroja jer je svojim sranjem izveo nemoguce. Tu postoje likovi koji su prije Eura pljuvali takav sistem sad suteFénix wrote:Neviđeni bandit i ljiga. Još mi se više ogadio kad sam početkom ove godine gledao film o Fifi gdje je još prije dolaska na čelo Uefe pokazao o kakvom se gadu radi. On je nešto kao naš Brendon - kao zlatna 9-tka legenda, igračina, vanserijska klasa kakve nema a onda Mamićevo lice za HNS.pablo_escobar wrote:Veliki igrac jedan od najvecih ikada ali nema pojma sa organizacijomFénix wrote:Portugal: 1 pobjeda, 5 remija i ulazak u finale - Michel PlatiMi!
Čudno prvenstvo, čudno.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Cristiano, Nani i Quaresma Cigano - 3 krila iz Sporting CP omladinske škole. K tome kad se doda Figo, sva četvorica su igrala istovremeno 2008.pablo_escobar wrote:Koji sinovi manchestera .... puca njima kurac za mancheom.. uostalom i nani i robaldo za ranalda san siguran da su igraci i dica Sportinga. Manchester i Bayern i Juve i ostali velikani baziraju se na gotovim igracima barem jednin dijelom.wolverine wrote:sinovi mancestera sa dva gola u finale ...svejedno nisam ubjedjen igrom rjec je timu koji je gubio
euro protiv grcke u finalu kuci...ovo sutra je 60:40 u korist njemacke jer guze domacine u svim mogucim takmicenjima zadnjih preko dvajst godina ....
Simão je bio jedini iz Benfice. Portugalci i krila - to je uvijek išlo.
Guest- Guest
Ja sam ih otpisao kao sto ih je moj dida otpisao o onom nebeskom pohodu 1940. ... Elf mora zaokruziti ovu generaciju sa Svinjom Mullerom i Neuerom. Mada lopta je okruglamuckodjubre wrote:ne bi ja samo tako otpisao francuze jer fali gomez,khedira,humels,upitan je švajnipablo_escobar wrote:Ovo je nakon 5 utakmica definitivno ronaldova utakmica.. ostaje zal jer smo mi trebali biti tu. Jbg. Odigra je dobro i kvalitetno. Sad u finalu sa Njemackom ce biti interesantno
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Kao njemacki vojnik 1941 ....... veliki ivica kostelicFénix wrote:Spreman je.muckodjubre wrote:ne bi ja samo tako otpisao francuze jer fali gomez,khedira,humels,upitan je švajnipablo_escobar wrote:Ovo je nakon 5 utakmica definitivno ronaldova utakmica.. ostaje zal jer smo mi trebali biti tu. Jbg. Odigra je dobro i kvalitetno. Sad u finalu sa Njemackom ce biti interesantno
2015-09-13
Di je uopce taj Simao.Fénix wrote:Cristiano, Nani i Quaresma Cigano - 3 krila iz Sporting CP omladinske škole. K tome kad se doda Figo, sva četvorica su igrala istovremeno 2008.pablo_escobar wrote:Koji sinovi manchestera .... puca njima kurac za mancheom.. uostalom i nani i robaldo za ranalda san siguran da su igraci i dica Sportinga. Manchester i Bayern i Juve i ostali velikani baziraju se na gotovim igracima barem jednin dijelom.wolverine wrote:sinovi mancestera sa dva gola u finale ...svejedno nisam ubjedjen igrom rjec je timu koji je gubio
2015-09-13
i danas svi igraju nogometpablo_escobar wrote:Ja sam ih otpisao kao sto ih je moj dida otpisao o onom nebeskom pohodu 1940. ... Elf mora zaokruziti ovu generaciju sa Svinjom Mullerom i Neuerom. Mada lopta je okruglamuckodjubre wrote:ne bi ja samo tako otpisao francuze jer fali gomez,khedira,humels,upitan je švajnipablo_escobar wrote:Ovo je nakon 5 utakmica definitivno ronaldova utakmica.. ostaje zal jer smo mi trebali biti tu. Jbg. Odigra je dobro i kvalitetno. Sad u finalu sa Njemackom ce biti interesantno
Bit će zanimljiva utakmica. Francuzići su zadnjih 4 godine slavili par puta protiv Nijemaca u prijateljskim utakmicama, ali je Njemačka slavila u osmini finala u Brazilu 2014.
Griezmann i Payet su dvojica koje treba isključiti s utakmice.
Griezmann i Payet su dvojica koje treba isključiti s utakmice.
Guest- Guest
U Indiji uživa u 36. godini života.pablo_escobar wrote:Di je uopce taj Simao.Fénix wrote:Cristiano, Nani i Quaresma Cigano - 3 krila iz Sporting CP omladinske škole. K tome kad se doda Figo, sva četvorica su igrala istovremeno 2008.pablo_escobar wrote:Koji sinovi manchestera .... puca njima kurac za mancheom.. uostalom i nani i robaldo za ranalda san siguran da su igraci i dica Sportinga. Manchester i Bayern i Juve i ostali velikani baziraju se na gotovim igracima barem jednin dijelom.wolverine wrote:sinovi mancestera sa dva gola u finale ...svejedno nisam ubjedjen igrom rjec je timu koji je gubio
Guest- Guest
pa dobro al bili su u mancesteru nekad ...popili kavu u kaficu ...obisli znamenitosti toga grada ...
potpisali koji autogram ...ostavili svoje cjenjeno vrijeme za koje su bili placeni
potpisali koji autogram ...ostavili svoje cjenjeno vrijeme za koje su bili placeni
EstebanEnrique-
2014-04-16
imam jedno pitanje ...kada je njemacka izgubila protiv domacina na svjetskom ili europskom prvenstvu ....
EstebanEnrique-
2014-04-16
....lete lete godine u nazad
EstebanEnrique-
2014-04-16
Onda je luka modric dijete zadra hajduka dinama zrinjskog spursa reala...... dica jednog kluba su Muller Svinja Lahm Puyol cak ni messija ne stavljam u tu ulogu dijeteta nekog kluba on je dite rosaria ako se nevaram .... van der saar braca de boer davids seedorf bergkamp.. to du dijeca jednog kluba
2015-09-13
E pa meni se cini nikadwolverine wrote:imam jedno pitanje ...kada je njemacka izgubila protiv domacina na svjetskom ili europskom prvenstvu ....
2015-09-13
I milijune slazeFénix wrote:U Indiji uživa u 36. godini života.pablo_escobar wrote:Di je uopce taj Simao.Fénix wrote:Cristiano, Nani i Quaresma Cigano - 3 krila iz Sporting CP omladinske škole. K tome kad se doda Figo, sva četvorica su igrala istovremeno 2008.pablo_escobar wrote:Koji sinovi manchestera .... puca njima kurac za mancheom.. uostalom i nani i robaldo za ranalda san siguran da su igraci i dica Sportinga. Manchester i Bayern i Juve i ostali velikani baziraju se na gotovim igracima barem jednin dijelom.wolverine wrote:sinovi mancestera sa dva gola u finale ...svejedno nisam ubjedjen igrom rjec je timu koji je gubio
2015-09-13
Tad sam još bio klinac i nisam pratio ništa više od HR reprezentacije. Kakva je to ekipa bila koja je prošetala elitnim natjecanjem s klincima pod vodstvom van Gaala, to nisu istine... Taj Ajax je za mene bio i ostao model kakav je uvijek trebao vladati u nogometu - s talentima iz domaće nogometne škole do dugogodišnje dominacije u nogometu. Isto kao i kraj 60-ih i početak 70-ih za Bayern.pablo_escobar wrote:van der saar braca de boer davids seedorf bergkamp.. to du dijeca jednog kluba
Guest- Guest
kolko sam ispratio preko tv neku reportazu nisu u zadnjih nekih dvadesetak godina...mozda i dalje od kada postoji kolor televizija ...neznam ... i umoran sam da provjeravam ...ali njemacka nije gubila dugo od domacina ...od banalnog primjera cjepanje brazila u polufinalu pa dalje ...
EstebanEnrique-
2014-04-16
Ajax ima samo jednu manu ali nije ni misto ni vrime za to... i slazem sw da ta politika je odlicna osvajaj na vlastiti pogon. Petrodolari unistavaju nogomet
2015-09-13
Page 20 of 31 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25 ... 31
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 31