Današnje spoznaje..
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Današnje spoznaje..
Astrid je lijepo ime, ali da se netko u Bukovici prije 60g sjetio dati to ime...
Lijepo ime da....neki ljudi su eto ispred svoga vremena...:p
Ja ne kužim masovno davanje imena Viggo u HR....
Ja ne kužim masovno davanje imena Viggo u HR....
Guest- Guest
Okej, pretpostavljala sam i prije da nije pretjerano ugodno kad ti sok limuna i đumbira završi u oku dok ih blendaš štapnim mikserom, al' eto, izgleda da sam trebala to i empirijski potvrditi.
Guest- Guest
Nešto mislim, kakava bi senzacija bila da se pronađu Gundulićeve pjesme iz mladosti, oni njegovi "porodi od tmine". Očekivao bih plamen i vihor, retke s kojih se cijede seksualne aluzije i sve vrste sladostrašća kao menstrualna krv niz ženske butine. Dnevnik Sina Razmetnoga. Ono sve njegovo kasnije varijacija jedne te iste misli: "Život? Zvuči kao smrt."
Guest- Guest
S obzirom da ih se odrekao i odbacio svoje "porode tmine", vjerojatno ih je i uništio.
Nekako ne mogu zamisliti da bi se iz njegova pera iscijedili takvi stihovi...
Guest- Guest
Ma zapravo, nakon čitanja Katula i Marcijala više me ništa ne može iznenaditi...
Jadni Katule, mo'š si mislit! U školskim čitankama sve nešto kuka i nariče, a onda posudiš knjigu i pronikneš u stvarnu dušu starih perverznjaka...
Jadni Katule, mo'š si mislit! U školskim čitankama sve nešto kuka i nariče, a onda posudiš knjigu i pronikneš u stvarnu dušu starih perverznjaka...
Guest- Guest
Zašto ne? Najveći pokajnici prethodno su bili najveći razvratnici... ali bilo bi zanimljivo znati, ipak...Vegvísir wrote:S obzirom da ih se odrekao i odbacio svoje "porode tmine", vjerojatno ih je i uništio.
Guest- Guest
von_Starhemberg wrote:Zašto ne? Najveći pokajnici prethodno su bili najveći razvratnici... ali bilo bi zanimljivo znati, ipak...Vegvísir wrote:S obzirom da ih se odrekao i odbacio svoje "porode tmine", vjerojatno ih je i uništio.
A i to što kažeš.
Al' eto, nekako mi teško zamisliti da je ikad osjećao takvu iskru i strast netko tko piše poeme u tri plača.
Guest- Guest
Još nije gotovo, točnije , tek je počelo...so much to do...
Trinity-
2014-04-17
Svaki put kad se koristim splitskim javnim prijevozom, naučim malo više cijeniti zagrebački.
Guest- Guest
Na što su sve neki spremni za malo provizije i bonusa.
Trinity-
2014-04-17
Došla sam do točke zasićenja...napokon vise ne vidim smisla u izlascima i pijankama....
Guest- Guest
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Similar topics
» Današnje spoznaje..
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 5 of 50