Današnje spoznaje..
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Današnje spoznaje..
nije to alkemija nego cisti ekonomski odnos..moras platiti za uzeto.. ni kod stare babe nema džabe..kic wrote:život je alkemija, ne možeš uzeti a da ne dadneš..
Guest- Guest
Danas sam spoznala da mi živi libido ali nije u podrumu kad stres i djeca nisu kod kuće i slobodno vrijeme udje na velika vrata....
Guest- Guest
Previše posla. Predestinirano. Nemoš izbjeć'.
Trinity-
2014-04-17
Ljudi se ne mijenjaju.
2014-04-12
Danasnja spoznaja...treba seksati sto vise..da starost ne pita mladost...
Guest- Guest
To si tek danas spoznao?
jok..danas sam samo utvrdio gradivo u praksi..AlfaOmega wrote:To si tek danas spoznao?
Guest- Guest
kic wrote:what if, biolozi su u pravu i neki ljudi nisu stvoreni za biti sretni..
Objasni?
Guest- Guest
well po njima, stvoren je ekvilibrijum osjećaja u jednoj vrsti kako ne bi izumrla tj izgubila volju za daljnjom reprodukcijom, i tako je netko rođen s biokemijskim ekvilibrijumom od 5 na skali sreće od 1 do 10, a nekom je ekvilibrijum na 8, to objašnjava zašto su neki ljudi nezadovoljni iako objektivno gledajući žive život punim plućima, a netko tko ima ozbiljne zdravstvene poteškoće se više veseli i uživa u životu od ovog nezadovoljnika s biokemijskim mozgom sreće na razini 5..Zagy wrote:kic wrote:what if, biolozi su u pravu i neki ljudi nisu stvoreni za biti sretni..
Objasni?
stvar je u tome što netko doživi sretne i ushićene trenutke u životu, ali mozak ima tendenciju da te tjera na tvoj ekvilibrijum s kojim si rođen.
Nikad. no to nije današnja spoznaja.maggie13 wrote:Ljudi se ne mijenjaju.
2014-12-30
kic wrote:stvar je u tome što netko doživi sretne i ushićene trenutke u životu, ali mozak ima tendenciju da te tjera na tvoj ekvilibrijum s kojim si rođen.
I s tim si urodjen?
Ne možeš vježbati mozak drugačije ako je već tako?
Ovo prvi put čujem. ..daj mi malo štofa.....
Guest- Guest
tip ima 5 oro djece,zena ne radi,on se pokida od posla da sve zbrine i veseo kao slavuj..meni nepojmljivo..kic wrote:
well po njima, stvoren je ekvilibrijum osjećaja u jednoj vrsti kako ne bi izumrla tj izgubila volju za daljnjom reprodukcijom, i tako je netko rođen s biokemijskim ekvilibrijumom od 5 na skali sreće od 1 do 10, a nekom je ekvilibrijum na 8, to objašnjava zašto su neki ljudi nezadovoljni iako objektivno gledajući žive život punim plućima, a netko tko ima ozbiljne zdravstvene poteškoće se više veseli i uživa u životu od ovog nezadovoljnika s biokemijskim mozgom sreće na razini 5..
Guest- Guest
https://en.wikipedia.org/wiki/Sapiens:_A_Brief_History_of_HumankindZagy wrote:kic wrote:stvar je u tome što netko doživi sretne i ushićene trenutke u životu, ali mozak ima tendenciju da te tjera na tvoj ekvilibrijum s kojim si rođen.
I s tim si urodjen?
Ne možeš vježbati mozak drugačije ako je već tako?
Ovo prvi put čujem. ..daj mi malo štofa.....
možeš, možeš utjecati, samo čini se da je biološka sastavnica života pretežita, psihološki i društveno-materijalni razlozi dakako utječu na sreću, ali svi smo već u određenim koritima isprogramirani, ili poludimo..
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Similar topics
» Današnje spoznaje..
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 22 of 50