Današnje spoznaje..
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Današnje spoznaje..
Nezz zakaj, ali taj mi je psihotriler, jedan od strašnijih, zbog kojih ne volim, kad ustanem u gluvo doba noći, zateći 3:33 na satu. :/bobster wrote:r_nevjesta wrote:i sudar na hodniku nekima je bliski kontakt
susreti četvrte vrste
super ti je av nevi,baš je onako pravo sf
AlfaOmega- Posts : 10398
2015-09-11
Ja sam teški meteoropata, moje raspoloženje je u skladu s vremenskom prognozom
Guest- Guest
znači da ti paše ova navala vlage i promjena vremena,ziher negdi sjediš uz kamin s vrućom čokoladom zamotana u dekicu?
jack_reacher-
2014-04-14
gledam danas neku staru staru epizodu Simpsona, i govori ucitelj koji napusta skolu Lisi koja cmizdri za njim, tragedija srednje klase je da uvijek budu zapostavljeni zbog onih kojima pomoc vise treba...
Danasnja,ustvari nocasna spoznaja..nije dobro otici rano spavati..kasnije nemas sto raditi...
Guest- Guest
Sve što odgodiš napraviti danas, na kraju te ionako nemilosrdno zaskoči i šutne nogom u dupe. :fu:
Guest- Guest
yebo ti čovjeka koji vadi ispeglane novčanice, kad netko izvuče izgužvanu iz džepa onda znaš da živi život :D
veber-
2014-12-30
Meni ništa nemože pokvarit ovaj dan,osim par sitnica i baš te sitnice .....grrr...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
u orakticnom smisku da,no onaj filling kad osjetis pod prstima bunt finih novcanica..nitko na taj osjecaj i prizor jne ostaje ravnodusan..veber wrote:jebeš bunt kada imaš plastiku.
Guest- Guest
danas sam se dovinula do genijalne spoznaje da je bolje ne misliti o stvarima na koje ionako ne mogu utjecati
bespomoćnost me razljuti do suza
neva- Posts : 4367
2014-04-12
r_nevjesta wrote:danas sam se dovinula do genijalne spoznaje da je bolje ne misliti o stvarima na koje ionako ne mogu utjecati
Baš tako! (još kada bi mogli utjecati na misli )
Guest- Guest
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Similar topics
» Današnje spoznaje..
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 21 of 50