ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Današnje spoznaje..

Page 19 of 50 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50  Next

Go down

Današnje spoznaje.. - Page 19 Empty Re: Današnje spoznaje..

Post by Guest Sat 31 Oct - 19:59

Starhemberg wrote:
bogomdani wrote:Spoznaja jednog postovanog kolege.. "

"Ženama, političkim strankama i crkvenom kleru treba oduzeti prava jer oni su prirodni saveznici svakoj vlasti i diktaturi. Ženama i kleru obožavanje autoriteta jest u habitusu njihova vlastitog postojanja, žene i kler prirodni su neprijatelji slobode i više metafizičke Istine. Njihova politička moć predstavlja duhovno izopačenje čovječanstva, ruglo civilizacije i uvredu zdravom razumu..."

citat zavrsen... pirat
Kolega je stand up komičar?
Po meni sve briljantniji i briljantniji u razmisljanjima..dobro,nekad malo vise zaruzi,ali hajde..necemo u dlaku gledati..

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 31 Oct - 20:10

Gle pogodio sam pirat
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 31 Oct - 20:47

Whew! Još uvijek ima poštenih ljudi.  grouphug
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 1 Nov - 10:54

metilda wrote:Kako sam ja sumnjičava oko svega što nije racionalno, ovo su mi dva segmenta Evanđelja o kojima se još uvijek borim sa skepsom.

Oprosti, ali meni Evanđelja ionako ne idu uz "racionalno". :D I, zapravo, samo pitanje postojanja Boga nije nesto sto, na takav nacin, mozemo sebi pojasniti. Ako zelimo vjerovati, opravdanja cemo putem prikupiti... Ako ne zelimo vjerovati, tako mozemo, da se vratim na temu, i za prekognicijske/telepatske snove reci da spadaju u defragmentacijske. Samo cemo taj "hard disk" prosiriti na "kolektivno nesvjesno".
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 1 Nov - 11:03

metilda wrote:Speare prati što pišemo pa mi je poslao jedan svoj razgovor o snovima i spomenutoj defragmentaciji diska da ga stavim na temu pa ga evo stavljam.  :)

Današnje spoznaje.. - Page 19 Awuuyp

Ah, kao MH bio je strahovito iritantan. :) Nego, nije mi jasno cemu taj screenshot sada? Da se dokaze da  je to spomenuo? Ne razumijem. :) Pa, okej, vjerovala sam i prvi put kad si navela da je imao istu usporedbu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 1 Nov - 11:12

Ligeia wrote:
metilda wrote:Kako sam ja sumnjičava oko svega što nije racionalno, ovo su mi dva segmenta Evanđelja o kojima se još uvijek borim sa skepsom.

Oprosti, ali meni Evanđelja ionako ne idu uz "racionalno". :D I, zapravo, samo pitanje postojanja Boga nije nesto sto, na takav nacin, mozemo sebi pojasniti. Ako zelimo vjerovati, opravdanja cemo putem prikupiti... Ako ne zelimo vjerovati, tako mozemo, da se vratim na temu, i za prekognicijske/telepatske snove reci da spadaju u defragmentacijske. Samo cemo taj "hard disk" prosiriti na "kolektivno nesvjesno".

Znam za tvoje mišljenje, ali živjeti Evanđelja itekako je racionalno. Pomislila sam da si to možda shvatila kad si spomenula prijateljicu koja je imala čišćenje podsvijesti. I to čišćenje je u pravilu u skladu sa onom Isusovom rečenicom: nećete izaći odatle dok ne isplatite i posljednji novčić.  :)
Tj. dok ne očistite svaku misao, svaku riječ.

Za mene su snovi ipak samo odraz svjesnoga bez obzira na Jungovo kolektivno nesvjesno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 1 Nov - 11:13

Ligeia wrote:
metilda wrote:Speare prati što pišemo pa mi je poslao jedan svoj razgovor o snovima i spomenutoj defragmentaciji diska da ga stavim na temu pa ga evo stavljam.  :)

Ah, kao MH bio je strahovito iritantan. :) Nego, nije mi jasno cemu taj screenshot sada? Da se dokaze da  je to spomenuo? Ne razumijem. :) Pa, okej, vjerovala sam i prvi put kad si navela da je imao istu usporedbu.

Htio je da ti to stavim pa sam  stavila. On sigurno zna zašto je to htio.  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 1 Nov - 12:10

metilda wrote:
Ligeia wrote:

Znam za tvoje mišljenje, ali živjeti Evanđelja itekako je racionalno. Pomislila sam da si to možda shvatila kad si spomenula prijateljicu koja je imala čišćenje podsvijesti. I to čišćenje je u pravilu u skladu sa onom Isusovom rečenicom: nećete izaći odatle dok ne isplatite i posljednji novčić.  :)
Tj. dok ne očistite svaku misao, svaku riječ.

Za mene su snovi ipak samo odraz svjesnoga bez obzira na Jungovo kolektivno nesvjesno.

Prijateljica je imala ciscenje podsvijesti na tebi slican nacin zato jer dolazi iz krscanske obitelji. No to isto ciscenje moguce je postici na razlicite nacine, uz ponesto drugacija razmisljanja. Uz udaranje samanskog bubnja i zvakanje pejotla, npr. Htjedoh reci da je to vas nacin za kojeg shvacam sto vam je donio, ali ne prepoznajem ga kao nesto cime bih i sama mogla pokrenuti slican proces.

...

Pa u redu. Tvoje razmisljanje o snovima ne potire moje. Npr, prekognicijski snovi, tako, mogli bi nam ukazati i na nelinearnost vremenskog tijeka. Odnosno, nase shvacanje o "proslosti", "sadasnjosti" i "buducnosti" kao nesto iluzorno. Time snovi jos uvijek samo odrazavaju "stvarnost".
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 1 Nov - 12:13

metilda wrote:
Ligeia wrote:

Htio je da ti to stavim pa sam  stavila. On sigurno zna zašto je to htio.  :)

Uopce ne sumnjam da on to zna. :D Ja, s druge strane, mogu samo nagadjat'.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jack_reacher Sun 1 Nov - 12:54

Današnje spoznaje.. - Page 19 Tumblr_msp1b8pRtm1qej05do1_500
jack_reacher
jack_reacher

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest Sun 1 Nov - 14:37

Ligeia wrote:

Prijateljica je imala ciscenje podsvijesti na tebi slican nacin zato jer dolazi iz krscanske obitelji. No to isto ciscenje moguce je postici na razlicite nacine, uz ponesto drugacija razmisljanja. Uz udaranje samanskog bubnja i zvakanje pejotla, npr. Htjedoh reci da je to vas nacin za kojeg shvacam sto vam je donio, ali ne prepoznajem ga kao nesto cime bih i sama mogla pokrenuti slican proces.

Moraš htjeti krenuti putovanjem tamnim morem svijesti, rekao bi Juan Matus. Jesi li pokušala pejotlom? :)  Bez obzira na različite sintakse naših materinjih jezika cilj bi, predmnijevam, bio susret našeg golog Ja sa beskonačnošću, ili Onim što u mom materinjem jeziku nazivamo Bogom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 1 Nov - 14:37

Ligeia wrote:

Uopce ne sumnjam da on to zna. :D Ja, s druge strane, mogu samo nagadjat'.
  :^0  Samo sam htjela biti ljubazna.  :W
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 1 Nov - 16:05

"Religion of peace...A piece of you over there, a piece of you over there."
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 1 Nov - 17:39

Volim njegov humor:

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 8 Nov - 11:25

Danasnja spoznaja..Pun mi je qrc svabije..moram ici dalje..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AlfaOmega Sun 8 Nov - 13:34

Sjevernije?

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Guest Thu 12 Nov - 23:30

AlfaOmega wrote:Sjevernije?
nis svabija,no bed je sto su me prije nego se smislim,roknuli level gori,sa bitno vecom lovom..sad sam u nedounici
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AlfaOmega Fri 13 Nov - 23:56

Lobiraj da ti to još malo dignu. Ak ne, idi sjevernije. ;)

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Guest Sat 14 Nov - 13:10

a jok..treba biti promisljen,ne uletati previsoko..odjednom se nadjes sam,a oko nogu ti mnogi koji pucaju na poziciju,pa tek onda krecu shranja...fino mi iovako.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 15 Nov - 15:37

zafriškalo je...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 16 Nov - 20:19

puno hodanja i trcanja umara..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 19 of 50 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics