Današnje spoznaje..
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Današnje spoznaje..
AlfaOmega wrote:De prvo da spoznam kaj je gunja. Jbg, ima nas neukih
Guest- Guest
I meni je palo na pamet... a opet, možda je mislio na kompot iz sela Gunja za koje znam da postoji... Valjda nas prosvijetli brzometilda wrote:AlfaOmega wrote:De prvo da spoznam kaj je gunja. Jbg, ima nas neukih
ote mi pitanje iz usta, ali mislim da je to dunja. :D
Ok svetac, skužio sam... meni šljive još uvijek na prvom mjestu, ali eto, de gustibus non e diskutandum :)
betty.boop wrote:nebitno, nego htjela sam ti reci da me tvoj avatar na nethaeru podsjeca na korisnicu dyu s kultnih
Nisam vidjela kako dya izgleda, zar sliči na Judi Dench?
Guest- Guest
naucio sam u svabiji cijeniti dobru hranu i zdravu...Pocela sezona nekih zimskih ruskih jabuka i krusaka...a brate..mirisne i ukusne,a duplo jeftinije nego ovi svapski deformirani pokusaji...AlfaOmega wrote:Ok svetac, skužio sam... meni šljive još uvijek na prvom mjestu, ali eto, de gustibus non e diskutandum :)
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:Ok svetac, skužio sam... meni šljive još uvijek na prvom mjestu, ali eto, de gustibus non e diskutandum :)
Najbolji je kompot od dunja i suhih šljiva.
Guest- Guest
metilda wrote:betty.boop wrote:nebitno, nego htjela sam ti reci da me tvoj avatar na nethaeru podsjeca na korisnicu dyu s kultnih
ne znam, zbilja, ali cini mi se da je imala sharon stone s tako kratkom nekom kosicom :)
betty.boop-
2015-01-23
Volim kompromisno žensko koje pomiri dva muška diskutanta ^^
betty.boop wrote:metilda wrote:betty.boop wrote:nebitno, nego htjela sam ti reci da me tvoj avatar na nethaeru podsjeca na korisnicu dyu s kultnih
ne znam, zbilja, ali cini mi se da je imala sharon stone s tako kratkom nekom kosicom :)
Sad se uopće ne mogu sjetiti, davno je otišla, a meni nekako pamćenje sve kraće i kraće.
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:Volim kompromisno žensko koje pomiri dva muška diskutanta ^^
Ima takvih žena.
Guest- Guest
uuuuuuu..suhe sljive sam zaboravio...mlac..!!!metilda wrote:AlfaOmega wrote:Ok svetac, skužio sam... meni šljive još uvijek na prvom mjestu, ali eto, de gustibus non e diskutandum :)
Guest- Guest
bogomdani wrote:uuuuuuu..suhe sljive sam zaboravio...mlac..!!!metilda wrote:AlfaOmega wrote:Ok svetac, skužio sam... meni šljive još uvijek na prvom mjestu, ali eto, de gustibus non e diskutandum :)
vidiš, što prava domaćica zna, a ne one koje ti jednom upotrijebiš pa odbaciš i ne daš im priliku da pokažu što znaju..
Guest- Guest
najnovija spoznaja - vrijeme je da se odlogiram i počnem pripremati večeru. ugodna vam večer i opušteno ćaskanje
Guest- Guest
Pa..nisam ih upotrijebio.. ....a ako upotrijebim i bude dobro,onda gledam da zadrzim,ali na pristojnoj udaljenosti... :spear:metilda wrote:bogomdani wrote:uuuuuuu..suhe sljive sam zaboravio...mlac..!!!metilda wrote:AlfaOmega wrote:Ok svetac, skužio sam... meni šljive još uvijek na prvom mjestu, ali eto, de gustibus non e diskutandum :)
vidiš, što prava domaćica zna, a ne one koje ti jednom upotrijebiš pa odbaciš i ne daš im priliku da pokažu što znaju..
Guest- Guest
Eh et, samo što šljive spomeneš, odmah apetit proradi...
To da
Spoznaja jednog postovanog kolege.. "
"Ženama, političkim strankama i crkvenom kleru treba oduzeti prava jer oni su prirodni saveznici svakoj vlasti i diktaturi. Ženama i kleru obožavanje autoriteta jest u habitusu njihova vlastitog postojanja, žene i kler prirodni su neprijatelji slobode i više metafizičke Istine. Njihova politička moć predstavlja duhovno izopačenje čovječanstva, ruglo civilizacije i uvredu zdravom razumu..."
citat zavrsen...
"Ženama, političkim strankama i crkvenom kleru treba oduzeti prava jer oni su prirodni saveznici svakoj vlasti i diktaturi. Ženama i kleru obožavanje autoriteta jest u habitusu njihova vlastitog postojanja, žene i kler prirodni su neprijatelji slobode i više metafizičke Istine. Njihova politička moć predstavlja duhovno izopačenje čovječanstva, ruglo civilizacije i uvredu zdravom razumu..."
citat zavrsen...
Guest- Guest
Kolega je stand up komičar?bogomdani wrote:Spoznaja jednog postovanog kolege.. "
citat zavrsen...
Guest- Guest
Po meni sve briljantniji i briljantniji u razmisljanjima..dobro,nekad malo vise zaruzi,ali hajde..necemo u dlaku gledati..Starhemberg wrote:Kolega je stand up komičar?bogomdani wrote:Spoznaja jednog postovanog kolege.. "
citat zavrsen...
Guest- Guest
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» Današnje spoznaje..
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 18 of 50