ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Današnje spoznaje..

Page 17 of 50 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50  Next

Go down

Današnje spoznaje.. - Page 17 Empty Re: Današnje spoznaje..

Post by Guest 30/10/2015, 22:43

eto..zakacile se zene za moje jutarnje erekcije... :clown

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/10/2015, 00:30

metilda wrote:
Ligeia wrote:
metilda wrote:
Ligeia wrote:

Sto se "obicnih" snova tice, slazem se da si ti jedina osoba koja moze protumaciti vlastite snove jer te u tome vode emocije koje se pojavljuju unutar scena. Naravno, svaki san sadrzava i arhetipske znacajke. Drugi ti eventualno mogu ukazati na njih. Ali daleko je to od tumacenja.

Da, shvatila sam da ovdje pisu ljudi koje ranije nisam zamjecivala. VIP mi je totalna nepoznanica.

Eto, složile smo se, to ja stalno i govorim. Snovi su odraz našeg budnog stanja i refleksija onoga što nam se događa u zbilji, bila ona davna ili neposredna. Čišćenje podsvijesti se svakako događa u svjesnom stanju i zato i jest jako bolno i teško. :)

Vecina jest takva. To je ono sto je Esco nedavno usporedio s defragmentacijom hard diska. Ipak, ne bih sve svela iskljucivo na to...

Razmišljam kako ti odgovoriti na ovu primjedbu. Tu usporedbu je inače spomenuo jednom i Speare dok je pisao kao MH. Pripadamo različitim duhovnostima pa ne znam hoćemo li se ispravno razumjeti. Ali tvoj potpis oslikava kako se u svijesti čisti podsvijest. Proživjela sam to nakon molitve oslobođenja u Taboru kad se u mojoj psihi otvorio kanal za izlazak nagomilanog smeća u podsvijesti. Sve ono što sam tamo trpala izlazilo je polako van. Proces je trajao skoro godinu dana i ne bih ga bila mogla proći sama. Imala sam sreću da je moj župnik bio osoba otvorena duhovnim i karizmatskim događajima pa mi je u trenucima kad bih zapela pomagao svojim savjetima. I da, strah je pratilac na tom putu, u mojoj duhovnosti je to najbolje opisao Ivan od Križa u svom Usponu na goru Karmel. Kad postaneš "ništa" kad se suočiš sa ništavilom, kad ga dotakneš, onda tamo gdje je bilo ništa ostaje Ja, velikim slovom jer to više nije ja nego jastvo ispunjeno Bogom.
Eto, toliko, koliko sam mogla napisati....

Okej, što se potpisa tiče, ne bih o njemu u ovom kontekstu, ali razumijem o čemu govoriš jer je draga prijateljica proživjela vrlo slično iskustvo tvojem.. I njoj je pomagao jedan svećenik. Često smo o tome razgovarale.

Što se snova tiče, ima i ponešto drugačijih, poput prekognicijskih i onih koje nazivam "telepatskim", koji se ne mogu samo tako podvesti pod ove "defragmentacijske".
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop 31/10/2015, 06:46

iako je ova spoznaja work in progress, rekla bih - ne uzimati stvari previse k srcu
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 31/10/2015, 09:08

Ligeia wrote:

Okej, što se potpisa tiče, ne bih o njemu u ovom kontekstu, ali razumijem o čemu govoriš jer je draga prijateljica proživjela vrlo slično iskustvo tvojem.. I njoj je pomagao jedan svećenik. Često smo o tome razgovarale.

Što se snova tiče, ima i ponešto drugačijih, poput prekognicijskih i onih koje nazivam "telepatskim", koji se ne mogu samo tako podvesti pod ove "defragmentacijske".

Drago mi je što je još netko prošao moje iskustvo i da razumiješ o čemu govorim.  :)
Što se ostalih vrsta snova tiče, ne znači da ne postoje iako ih nisam doživjela, ali sam jako skeptična kad su oni u pitanju, mada kao vjernik ne bih trebala biti. Naime, u Evanđelju su jasno naznačena takva dva sna, onaj gdje anđeo Josipu u snu objavljuje da ga Marija nije prevarila nego da je dijete začeto od Boga i drugi san u kojem anđeo upozorava Josipa da mora s Marijom i Isusom bježati u Egipat. Kako sam ja sumnjičava oko svega što nije racionalno, ovo su mi dva segmenta Evanđelja o kojima se još uvijek borim sa skepsom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/10/2015, 10:36

metilda wrote:
Ligeia wrote:

Drago mi je što je još netko prošao moje iskustvo i da razumiješ o čemu govorim.  :)
Što se ostalih vrsta snova tiče, ne znači da ne postoje iako ih nisam doživjela, ali sam jako skeptična kad su oni u pitanju, mada kao vjernik ne bih trebala biti. Naime, u Evanđelju su jasno naznačena takva dva sna, onaj gdje anđeo Josipu u snu objavljuje da ga Marija nije prevarila nego da je dijete začeto od Boga i drugi san u kojem anđeo upozorava Josipa da mora s Marijom i Isusom bježati u Egipat. Kako sam ja sumnjičava oko svega što nije racionalno, ovo su mi dva segmenta Evanđelja o kojima se još uvijek borim sa skepsom.
Dobro pa ovo u danasnje vrijerme ne prolazi..u najgorem slucaju zena optuzi ljumbavnika da ju je "naveo" na seks u "njenoj slabosti",pa cak i "silom da ju je obljubio",jer se ona u zadnjem trenutku sjetila "voljenog mjuza" i "predomislila" jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/10/2015, 11:28

bogomdani wrote:
metilda wrote:
Ligeia wrote:

Dobro pa ovo u danasnje vrijerme ne prolazi..u najgorem slucaju zena optuzi ljumbavnika da ju je "naveo" na seks u "njenoj slabosti",pa cak i "silom da ju je obljubio",jer se ona u zadnjem trenutku sjetila "voljenog mjuza" i "predomislila" jocolor

Pogrešan bold. Ovdje govorimo o snovima, a ne o vjeri i tvojim projekcijama kršćanstva.  :P Provjeri podcrtano.  :P
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/10/2015, 19:15

Ligeia wrote:
metilda wrote:
Ligeia wrote:

Sto se "obicnih" snova tice, slazem se da si ti jedina osoba koja moze protumaciti vlastite snove jer te u tome vode emocije koje se pojavljuju unutar scena. Naravno, svaki san sadrzava i arhetipske znacajke. Drugi ti eventualno mogu ukazati na njih. Ali daleko je to od tumacenja.

Da, shvatila sam da ovdje pisu ljudi koje ranije nisam zamjecivala. VIP mi je totalna nepoznanica.

Eto, složile smo se, to ja stalno i govorim. Snovi su odraz našeg budnog stanja i refleksija onoga što nam se događa u zbilji, bila ona davna ili neposredna. Čišćenje podsvijesti se svakako događa u svjesnom stanju i zato i jest jako bolno i teško. :)

Vecina jest takva. To je ono sto je Esco nedavno usporedio s defragmentacijom hard diska. Ipak, ne bih sve svela iskljucivo na to...

Speare prati što pišemo pa mi je poslao jedan svoj razgovor o snovima i spomenutoj defragmentaciji diska da ga stavim na temu pa ga evo stavljam.  :)

Današnje spoznaje.. - Page 17 Awuuyp
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 31/10/2015, 19:16

Spozna sam da ima nešt puno brže od sekunde... a to je vikend :roll

2015-09-11

Back to top Go down

Post by betty.boop 31/10/2015, 19:18

metilda, mislim da si pogrijesila temu :)
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 31/10/2015, 19:23

betty.boop wrote:metilda, mislim da si pogrijesila temu :)

Ma znam da ovo nije tema o snovima ali Speare me je zamolio da ovaj njegov post stavim baš za Ligeju, a ona ne piše na temi o snovima pa sam ga stavila ovdje gdje je taj razgovor s njom.  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 31/10/2015, 19:25

a zašto spear ne doje vamo :P
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 31/10/2015, 19:25

damasnja spoznaja.-..kompot od gunja je najbolji... :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 31/10/2015, 19:26

De prvo da spoznam kaj je gunja. Jbg, ima nas neukih

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Guest 31/10/2015, 19:27

kic wrote:a zašto spear ne doje vamo :P

Zovem ga.  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/10/2015, 19:27

AlfaOmega wrote:De prvo da spoznam kaj je gunja. Jbg, ima nas neukih

ote mi pitanje iz usta, ali mislim da je to dunja. :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 31/10/2015, 19:28

metilda wrote:

bio je on ovdje već, pa je zalupio vratima, ljutko mali.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 31/10/2015, 19:29

kic wrote:
metilda wrote:

bio je on ovdje već, pa je zalupio vratima, ljutko mali.

bila sam i ja dva puta pa otišla, eno moje teme čame na Kultnima...  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop 31/10/2015, 19:29

i to bio dvaput, ne ? :)
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 31/10/2015, 19:30

betty.boop wrote:i to bio dvaput, ne ? :)

to ne znam, mislim da je bio samo jednom, ali možda se i varam.  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop 31/10/2015, 19:31

nebitno, nego htjela sam ti reci da me tvoj avatar na nethaeru podsjeca na korisnicu dyu s kultnih
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 31/10/2015, 19:31

AlfaOmega wrote:De prvo da spoznam kaj je gunja. Jbg, ima nas neukih
Današnje spoznaje.. - Page 17 Dunja
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 17 of 50 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics