Današnje spoznaje..
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Današnje spoznaje..
današnja spoznaja - ljudi ne vole različitosti i boje ih se... boje se da bi zbog tih različitosti morali početi razmišljati drugačije, ponašati se drugačije. otud predrasude prema Romima, Cincarima , muslimanima izbjeglicama- migrantima. kad ovdje ne forumu postoji toliko negative prema mom pisanju koliko je tek u RL negative prema svima koji su različiti.. toliko za danas, druženje je bilo poticajno i poučno...
Guest- Guest
A da odlozis srafciger i ne burgijas po drugima?
Svako od nas ima pravo biti svoj, ima pravo raspravljati ili ne o svojoj intimi i o svom identitetu. Tvoje spoznaje su samo tvoje ;)
Svako od nas ima pravo biti svoj, ima pravo raspravljati ili ne o svojoj intimi i o svom identitetu. Tvoje spoznaje su samo tvoje ;)
Guest- Guest
Meni je Metilda draga Volim konstruktivne rasprave, iskreno izražavanje mišljenja ma koliko bilo u suprotnosti s mišljenjem većine...
Guest- Guest
metilda wrote:Ligeia wrote:
Sto se "obicnih" snova tice, slazem se da si ti jedina osoba koja moze protumaciti vlastite snove jer te u tome vode emocije koje se pojavljuju unutar scena. Naravno, svaki san sadrzava i arhetipske znacajke. Drugi ti eventualno mogu ukazati na njih. Ali daleko je to od tumacenja.
Da, shvatila sam da ovdje pisu ljudi koje ranije nisam zamjecivala. VIP mi je totalna nepoznanica.
Eto, složile smo se, to ja stalno i govorim. Snovi su odraz našeg budnog stanja i refleksija onoga što nam se događa u zbilji, bila ona davna ili neposredna. Čišćenje podsvijesti se svakako događa u svjesnom stanju i zato i jest jako bolno i teško.
Vecina jest takva. To je ono sto je Esco nedavno usporedio s defragmentacijom hard diska. Ipak, ne bih sve svela iskljucivo na to...
Guest- Guest
Ligeia wrote:metilda wrote:Ligeia wrote:
Sto se "obicnih" snova tice, slazem se da si ti jedina osoba koja moze protumaciti vlastite snove jer te u tome vode emocije koje se pojavljuju unutar scena. Naravno, svaki san sadrzava i arhetipske znacajke. Drugi ti eventualno mogu ukazati na njih. Ali daleko je to od tumacenja.
Da, shvatila sam da ovdje pisu ljudi koje ranije nisam zamjecivala. VIP mi je totalna nepoznanica.
Eto, složile smo se, to ja stalno i govorim. Snovi su odraz našeg budnog stanja i refleksija onoga što nam se događa u zbilji, bila ona davna ili neposredna. Čišćenje podsvijesti se svakako događa u svjesnom stanju i zato i jest jako bolno i teško.
Vecina jest takva. To je ono sto je Esco nedavno usporedio s defragmentacijom hard diska. Ipak, ne bih sve svela iskljucivo na to...
Razmišljam kako ti odgovoriti na ovu primjedbu. Tu usporedbu je inače spomenuo jednom i Speare dok je pisao kao MH. Pripadamo različitim duhovnostima pa ne znam hoćemo li se ispravno razumjeti. Ali tvoj potpis oslikava kako se u svijesti čisti podsvijest. Proživjela sam to nakon molitve oslobođenja u Taboru kad se u mojoj psihi otvorio kanal za izlazak nagomilanog smeća u podsvijesti. Sve ono što sam tamo trpala izlazilo je polako van. Proces je trajao skoro godinu dana i ne bih ga bila mogla proći sama. Imala sam sreću da je moj župnik bio osoba otvorena duhovnim i karizmatskim događajima pa mi je u trenucima kad bih zapela pomagao svojim savjetima. I da, strah je pratilac na tom putu, u mojoj duhovnosti je to najbolje opisao Ivan od Križa u svom Usponu na goru Karmel. Kad postaneš "ništa" kad se suočiš sa ništavilom, kad ga dotakneš, onda tamo gdje je bilo ništa ostaje Ja, velikim slovom jer to više nije ja nego jastvo ispunjeno Bogom.
Eto, toliko, koliko sam mogla napisati....
Guest- Guest
mativka wrote:Meni je Metilda draga Volim konstruktivne rasprave, iskreno izražavanje mišljenja ma koliko bilo u suprotnosti s mišljenjem većine...
Ti si shvatila da ne težim za popularnošću nego da je moj unutarnji imperativ biti uvijek iskren. Hvala ti na tome.
P.S. Ligeja, odgovor za tebe je na prethodnoj stranici.
Guest- Guest
ne zavaravaj se.bogomdani wrote:Danasnja spoznaja..jutarnje erekcije su mi sve cvrsce i cvrsce..
imaš artritis.
i nejebica je tu :P
2014-12-30
lustere?kic wrote:da ne znam kupovati lustere, svaki mi je super i bezveze istovremeno.
kaj to još netko postavlja?
2014-12-30
tako je..vidi se tko ima vrucu krf..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Danasnja spoznaja..jutarnje erekcije su mi sve cvrsce i cvrsce..
Idealno za dobar zornjaaaak! Njaaak!
Ujutro je covjek fizicki i psihicki opusten,neopterecen glupostima ,pa seks bude ono-loodilo... ..naj mi je kad se budim,i osjetim vruce zensko tijelo uz sebe,kako se pentra na mene,ja jos polubudan,a uranjam u nes vlazno i vruce...iznad glave dudlovi cvrsto se tresu..jutro,ljudi,jutro..
Guest- Guest
ima nas par budala..Weber wrote:lustere?kic wrote:da ne znam kupovati lustere, svaki mi je super i bezveze istovremeno.
bogomdani wrote:
Ujutro je covjek fizicki i psihicki opusten,neopterecen glupostima ,pa seks bude ono-loodilo... ..naj mi je kad se budim,i osjetim vruce zensko tijelo uz sebe,kako se pentra na mene,ja jos polubudan,a uranjam u nes vlazno i vruce...iznad glave dudlovi cvrsto se tresu..jutro,ljudi,jutro..
ujutro svetcu ne smrdi iz usta i ima dobru prostatu.
Guest- Guest
Meni bome ne smrdi iz usta, al isto volim oprati zubice prije zornjaka
Guest- Guest
kic wrote:ima nas par budala..Weber wrote:lustere?kic wrote:da ne znam kupovati lustere, svaki mi je super i bezveze istovremeno.
Došla u dućan rasvjete i sjela u kauč ko kralj'ca.
Gledala u lustere i zaljubekala se u jednog i to je bilo ukratko to
Postavlja naravno onaj koji hoće i zna!
Aj ne kukaj Kiconjo, postavljanje lustera je pravi muški poso! Osjećaš li navalu muških spolnih hormona?
Guest- Guest
Spoznao sam da ne govoriti istinu nije isto ka i govoriti neistinu. Jesam li krivo spoznao?
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Similar topics
» Današnje spoznaje..
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 15 of 50