Današnje spoznaje..
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Današnje spoznaje..
kak da ne. probaj svezat brod uz kraj po buri....vedra-vedrana wrote:veber_1 wrote:kak se smrznu? :Pvedra-vedrana wrote:veber_1 wrote:međimurka.dijagram wrote:dalmatinka?vedra-vedrana wrote:Volim buru.
da ju jednom odere bura ne bi ju voljela.
tipka o burinu..
oderala je mene bura puno puta, pitaj me kako prsti mrznu dok se beru mandarine i masline.
Nikako. Tako se ugriješ da burica lijepo rashlađuje, a prsti gore od vrućine.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
veber_1 wrote:kak da ne. probaj svezat brod uz kraj po buri....vedra-vedrana wrote:veber_1 wrote:kak se smrznu? :Pvedra-vedrana wrote:veber_1 wrote:međimurka.dijagram wrote:dalmatinka?vedra-vedrana wrote:Volim buru.
da ju jednom odere bura ne bi ju voljela.
tipka o burinu..
oderala je mene bura puno puta, pitaj me kako prsti mrznu dok se beru mandarine i masline.
Nikako. Tako se ugriješ da burica lijepo rashlađuje, a prsti gore od vrućine.
vjerojatno kao i kad se po buri prostire rublje - prsti se smrznu. ali branje maslina duže traje, stalno si u nekom pokretu i ugriješ se. mi smo ih jučer brali, puhala je bura, doduše ne prejaka i taman nas je lijepo rashlađivala..
Guest- Guest
najjače mi je kad otkrijem ožiljak preko cijele podlaktice, a nemam POJMA otkud mi..
veber-
2014-12-30
ti,ostavi poruku gore..cekamo te :PStarhemberg wrote:...hik!kic wrote:ne pijem, gtfo.
2014-04-12
Gdje?maggie13 wrote:ti,ostavi poruku gore..cekamo te :PStarhemberg wrote:...hik!kic wrote:ne pijem, gtfo.
Guest- Guest
na topicu o porukama..ne moras ni reci kome je namijenjena :PStarhemberg wrote:Gdje?maggie13 wrote:ti,ostavi poruku gore..cekamo te :PStarhemberg wrote:...hik!kic wrote:ne pijem, gtfo.
2014-04-12
Manje sam nervozna i više fokusirana na posao kad ne gledam na sat.
Trinity-
2014-04-17
danasnja spoznaja..bolje je dan prije otici i navuci mineralnih voda,nego cekati iduci dan
Guest- Guest
bogomdani wrote:vecerasnja spoznaja...prilagodi vibracije...
ha... sugeriraš mi programiranje prema okolini i većini... a jok...
Guest- Guest
evo je na.. .to zadnje bih ti savjetovao,jer sam ja jos gori po tom pitanju nego ti...metilda wrote:bogomdani wrote:vecerasnja spoznaja...prilagodi vibracije...
Guest- Guest
bogomdani wrote:evo je na.. .to zadnje bih ti savjetovao,jer sam ja jos gori po tom pitanju nego ti...metilda wrote:bogomdani wrote:vecerasnja spoznaja...prilagodi vibracije...
a... glavno da si priznao...
Guest- Guest
metilda wrote:bogomdani wrote:vecerasnja spoznaja...prilagodi vibracije...
Ne nego da se malo opustiš. ... ;)
Guest- Guest
Zagy wrote:metilda wrote:bogomdani wrote:vecerasnja spoznaja...prilagodi vibracije...
ovaj forum ima negativnu vibru, na njemu se teško opustiti....
Guest- Guest
metilda wrote:Zagy wrote:metilda wrote:bogomdani wrote:vecerasnja spoznaja...prilagodi vibracije...
ovaj forum ima negativnu vibru, na njemu se teško opustiti....
Sta da? Ne osjecam nista slicno. Meni su relativno nepoznati ljudi, ne racunam one preodjevene, mnogo tema pa izostaje bliskost, ali.. sto sad? Ionako ovdje nailazis kad nema drustva na X-u, je l'?
Guest- Guest
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Similar topics
» Današnje spoznaje..
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 13 of 50